- Konu Sahibi boncukboncuk
- #118.941
canım çok sağol o kadar güzel düzenlemişsin ki aslında bu yazılarının ilk sayfada yer alması gerek.
çünkü ben bu sitede bu problemle ilk karşılaştığımızda çok araştırma yapmak istedim ama ne yazık ki sayfaların içinde çok zorlandım.
canım yumurta kalitesinden bahsetmişsin ya sanırım benim yumurtalarmda da problem var bu problem mi mi bilmiyorum ama internette bi doktor öyle söylemiş.
ben 3 kere takip 1 aşılama yaptırdım ve hepsinde de yumurtalarım 25 den önce çatlamadı.
oysa nette doktora göre 20 den fazla büyüdüğünde yumurta luteinize oluyor ve döllenme yeteneğini kaybediyor.
onun için başka doktora gitmek istedim ama bu çok övülen doktor da ancak ilaçla takip yapabilirim dedi. benim yumurtalarım ilaç kullanınca mı o kadar büyüyor yoksa kendiliğinden mi büyük çok merak ediyorum.
o yüzden şu kullanılan çörek otu bilmem ne onlara hiç cesaret edemiyorum.
zaten aşılamanın olacağı aylarda bi karışım yemişik karı koca içinde yok yok tu ve o ay en düşük dozda ilaç almama rağmen yumurtam 9. gün 24 mm olmuştu ve 11 dede aşılama yapıldı![]()
bu konuda benim de pek bilgim yok hiç öyle takip yaptırdım diyemem sadece 1 kez klomen kullandım odur ondada olmadı kiste de dönüşmüyor
ama çatlamıyorsa neden çatlama iğnesi vurmuyor dr?
artık tüpe kadar da hiç bişey düşünmek de istemiyorum
bende açıkcası kendimden daha çok şüpheliyim eşimde evet sorun var ama doğal olma ihtimali azımsanacak kadar değil olmuyorsa demekki sorun bende ama dr lar bilmiyorlar bulamadılar diyorum