• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım senin yaşından ziyada yumurtaların yaşı öneml, dr ne diyor, yumurta rezervin hakkında?

bizim ve cogu arkadaısn doktoru Kaan Aydos hocam, kendisinden Allah razı olsun, hiç ümitsizliğe düşürmedi bizi,
mail yoluyla kendisine ulşaıp durumunuzu anlat, o gereken tahlilleri istedikten sonra size bir tedavi önerir.

eşimin durumunu görünce beni beklmeye aldılar canım ama ultrason rahim filmi ve hormon rahlillerime göre sende bi sorun yok herşey normal dedi dr. önce eşini çözelim tüp bebeğe geçersek yumurta takibi yaparız demişti. onu hiç bilmiyorum yani
Kaan beye mail attım gel diyor bana ben istanbuldayım izin alma konusunda sıkıntılar varım var bana sadece dna hasar testi olmadan yorum yapamam dedi gel burda gerekli tetkikleri yapıp tedavinize başlarız dedi bende çekindim biz gelemeyiz demeye bilemedim yani:17:

Durumunuz hic de kotu sayılmaz canim
Keçiboynuzu kürü, havuç salatası zeytinyağı ile, incir, bol portakal suyu kullanın
Fsh lh ve testisteron baktirip Kaan hocaya mail atın
Ayrıca arginmax ya da proxeed başlayın bence
Zaman bizler icin ayrıca onemli

Krishazel, boncuk , gökçen , yağmur ve diger arkadaslar daha iyi bilirler onlar da mutlaka önerilerde bulunacakların
Uzulme ayni durumda olan cok insan var

Durumunuz hic de kotu sayılmaz canim
Keçiboynuzu kürü, havuç salatası zeytinyağı ile, incir, bol portakal suyu kullanın
Fsh lh ve testisteron baktirip Kaan hocaya mail atın
Ayrıca arginmax ya da proxeed başlayın bence
Zaman bizler icin ayrıca onemli

Krishazel, boncuk , gökçen , yağmur ve diger arkadaslar daha iyi bilirler onlar da mutlaka önerilerde bulunacakların
Uzulme ayni durumda olan cok insan var

Hergün portakal suyu çeşitli salatalar boncuk arkadaşın dediği gibi keçiboynuzu kürü vs uygulamaya başladık
fsh ımız düşük çıktı şimdi net sonucu hatırlayamıyorum ama kaan hoca ya mail attım buraya gelin sperm dna hasar testi yapalım dedi
benimde tek düşündüğüm zaman zaten canım yeterince bekledik zaten bi de testleri beklemekle zaman geçiriyoruz
Arginmaxı mı proxeed mi daha iyi bilemiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurummmm
bir de bunca beslenme takviyesinin yanında arginmax kullanmalı mıyız onu da bilemiyorum dr.lar hiçbişey söylemio sinir oluyorum

Cnm proxeed daha iyi diyorlar ama icerigi hemen hemen ayni biz yaklaşık 6 ay proxeed kullandık esim tadından sıkıldı arginmax e geçtik
Bence kullanın normal insanın bile vitamin takviyesine ihtiyacı oluyor ki bu vitaminleri kullanıp faydasını gören cok kisi var
Dogal beslenmeye de devam tabii
Neyin karyotipini bekliyoruz dedin anlamadim

Cnm proxeed daha iyi diyorlar ama icerigi hemen hemen ayni biz yaklaşık 6 ay proxeed kullandık esim tadından sıkıldı arginmax e geçtik
Bence kullanın normal insanın bile vitamin takviyesine ihtiyacı oluyor ki bu vitaminleri kullanıp faydasını gören cok kisi var
Dogal beslenmeye de devam tabii
Neyin karyotipini bekliyoruz dedin anlamadim

Karyotip analizi istediler canım bizden dna da sorun var mı ona bakıyorlar onun sonucunu bekliyoruz
o zaman bizde başlayalım proxeed suda eriyordu dimi canım inşallah bizimki beğenir bir de onu eczanelerden temin edebilir miyiz yoksa internetten falan mı alıyoruz canım

Anladım cnm ins temiz cıkar biz de yaptırmıştık

Başlayın cnm bence sabah aksam bir poşeti suda ya d portakal suyunda eriyip iciyorsun portakal suyund tadı belli olmuyor

Eczanelerde var cnm yoksa da istetirsiniZ biraz tuzluydu bir kutu 100 kusur dü 120 filan galiba 15 gun gidiyor
Arginmax daha uygun
Ama yurtdışından isteyebilcegin birileri varsa uygun oluyor

Anladım cnm ins temiz cıkar biz de yaptırmıştık

Başlayın cnm bence sabah aksam bir poşeti suda ya d portakal suyunda eriyip iciyorsun portakal suyund tadı belli olmuyor

Eczanelerde var cnm yoksa da istetirsiniZ biraz tuzluydu bir kutu 100 kusur dü 120 filan galiba 15 gun gidiyor
Arginmax daha uygun
Ama yurtdışından isteyebilcegin birileri varsa uygun oluyor

Ay canım iyi fikir verdin kardeşim Almanyada ondan isteyeyim ay Allah razı olsun canım yaa
Arginmax kutusu 95tl canım o da 15gün gidiyor farklı değilmiş yani ama devamlı kullanınca o 25tl katlanarak büyüyor tabi ama kardeşim gönderirse daha karlı olur büyük ihtimalle çok iyi fikir verdin Allah razı olsun canımmmmmm

Gamzelimmm mesajım sana !!!

Merak ettim iyice seni. facbookta hesabın kapanmış. sana ulaşamıyorum. buraya bakarsan eğer beni kendinden haberdar et. yoksa danimarkaya dönüşmü yaptın. Nasılsın iyimisn çok merak ettim seni yaaaaa :(

canimm ya hakkini helal et.
en son esim izine gelmisti biliyorsun,o donemde ailesel sorunlar yasadik,pek giremedim,sonrasinda hesabim ulasamiyorum patlatmislar sanirim,

iyim cok sukur,daniamrkaya henuz donemedim malesef,hala ugras icindeyiz,

insallah yakin zmanda donerim,
sen ne yaptin canim,basladinmi tup bebek tedavisine,

canimm ya hakkini helal et.
en son esim izine gelmisti biliyorsun,o donemde ailesel sorunlar yasadik,pek giremedim,sonrasinda hesabim ulasamiyorum patlatmislar sanirim,

iyim cok sukur,daniamrkaya henuz donemedim malesef,hala ugras icindeyiz,

insallah yakin zmanda donerim,
sen ne yaptin canim,basladinmi tup bebek tedavisine,

gamzelim canım çok merak ettik seni.. iyi olmana çok sevindim demek hala türkiyedesin umrım biran evvel eşine evine kavuşursun
ailevi sıkıntılarınız içinde üzüldüm inşallah önemli bişi değildir ve halletmişsinizdir rabbim sıkıntılarınızı gidersin inşallah canım biran evvel..
çook öpüyorum seni.. dikkat et kendine..

gamzelim canım çok merak ettik seni.. iyi olmana çok sevindim demek hala türkiyedesin umrım biran evvel eşine evine kavuşursun
ailevi sıkıntılarınız içinde üzüldüm inşallah önemli bişi değildir ve halletmişsinizdir rabbim sıkıntılarınızı gidersin inşallah canım biran evvel..
çook öpüyorum seni.. dikkat et kendine..

canim gokcenim cok sagol:16::16:

cok sukur hallettim herseyi su an hersey yolundaa,bende cok istiyorum evime gitmeyi
,cok ozledimm,
6 ay oldu dile kolay
dua edin bana canim,

sen nasilsinn hamislik nasil gidiyor:49:

merhaba kızlarr..
beni biliorsunuz eşimin sperm sayısı çok yüksek ama ileri hız ve morfolojimiz baya düşüktü. 0 a yakın

bugün eşiöin en son test sonucunu aldım.
tıp fakültesi.
+4 %13
+3 %25
+2 %8

morfoloji de who ya göre normal sperm oranı %17 diyor morfoloji yani dimi..
gözlerime inanamadım.
ama bende yumurta çıkmadı.
oysa ki çok güzel yumurtlardım.:31:

merhaba kızlarr..
beni biliorsunuz eşimin sperm sayısı çok yüksek ama ileri hız ve morfolojimiz baya düşüktü. 0 a yakın

bugün eşiöin en son test sonucunu aldım.
tıp fakültesi.
+4 %13
+3 %25
+2 %8

morfoloji de who ya göre normal sperm oranı %17 diyor morfoloji yani dimi..
gözlerime inanamadım.
ama bende yumurta çıkmadı.
oysa ki çok güzel yumurtlardım.:31:

merhaba canım yazdıkların dikkatimi çekti çünkü benim eşiminde saıysı iyi fakat hız ve morfoloji yok gibi. bugün test yaptırdık sonuç:
sayı 75 milyon
a ileri hız: 0
yavaş doğrusal hız %20
hareketsiz%65
moorfoloji%4
eşim 6 ay önce tek taraflı varikosel ameliyatı oldu önceki sonuçları biraz daha iyi idi. morfoloji ve hız için ne yaptığınızı anlatabilir misin.

merhaba canım yazdıkların dikkatimi çekti çünkü benim eşiminde saıysı iyi fakat hız ve morfoloji yok gibi. bugün test yaptırdık sonuç:
sayı 75 milyon
a ileri hız: 0
yavaş doğrusal hız %20
hareketsiz%65
moorfoloji%4
eşim 6 ay önce tek taraflı varikosel ameliyatı oldu önceki sonuçları biraz daha iyi idi. morfoloji ve hız için ne yaptığınızı anlatabilir misin.

aslında hiç bişey yapmadık.
bi ara proxeed ve klomen kullanmıştı eşim.
baktık ki sayı iyice artırmış. ama hız ve morfolojimiz evlendiğimizden beri hızla düştü.

ben sağlıklı beslenirim.
en son sinirlendim eşim nasıl yemekten hoşlanıyorsa öyle yaptım.
eşim 0 kan grubu ve et hastası.
artık onun annesi gibi nerdeyse her gün et bulundurdum yemekte.
eşimin sonuçları görünce ilk tepkisi bu oldu zaten.
gördün mü et benim vücudum için her şey..
bilmiyorum o mu vesile oldu.
inanamadık bir de başka yerde yaptıralım diyoruz.

baktık ki sayı iyice artırmış. ama hız ve morfolojimiz evlendiğimizden beri hızla düştü.

ben sağlıklı beslenirim.

evet haklısınız beslenmenin morfolojiye etkisi fazla diyorlar. inşallah sonuçlarımız daima yükselir ve hepimiz kucaklarımıza meleklerimizi alırız. doktor bize l -argınıne ve proxeed isimli iki ilaç verdi ve faydasını görürsünüz dedi. ilk ilacı alabildik ama ikincisini alamadık inşallah daha sonra alırız. birde doktor eşime keçi boynuzu kaynatıp için eskiler hep öyle yapardı uygulamak lazım demiş. ben bir aydır eşime içiriyorum inşallah faydası olur. birde arkadaşlar keçi boynuzunun sayıyı artırdığını biliyorum fakat hız ve morfoloji üzerinde etkisi var mı. bilen arkadaşlarım cevaplarsa sevinirim. çünkü saatlerdir nette araştırıyorum..........

evet haklısınız beslenmenin morfolojiye etkisi fazla diyorlar. inşallah sonuçlarımız daima yükselir ve hepimiz kucaklarımıza meleklerimizi alırız. doktor bize l -argınıne ve proxeed isimli iki ilaç verdi ve faydasını görürsünüz dedi. ilk ilacı alabildik ama ikincisini alamadık inşallah daha sonra alırız. birde doktor eşime keçi boynuzu kaynatıp için eskiler hep öyle yapardı uygulamak lazım demiş. ben bir aydır eşime içiriyorum inşallah faydası olur. birde arkadaşlar keçi boynuzunun sayıyı artırdığını biliyorum fakat hız ve morfoloji üzerinde etkisi var mı. bilen arkadaşlarım cevaplarsa sevinirim. çünkü saatlerdir nette araştırıyorum..........

canım kiminde faydalı oluyor.
ama bizde hıza ve morfolojiye hiç etki etmedi.
sayıyı artırdı ama.
l- arginin biz de bir hafta oldu kullanalı.
ama teste daha etki etmemişir diye düşünüyorum

ben sağlıklı beslenirim.

Maalesef canım kırmızı et düşman resmen Kaan Aydosu duymuşsundur kırmızı eti yasaklıyor aksine
Etkileyecek şeyler nohut, çekirdek, keçi boynuzu, incir, ceviz, arı sütü-polen, ısırfan otu çayı bunların hepsini yapıyoruz ama henüz tık yok hakkımızda hayırlısı inşallah bebişlerimize kavuşuruz......

Back
X