• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ronyaaa demek çok yorgunsunnnn.Allah böyle yorgunluk versin herkese...
bende diyorum evde giremese bile işte bir bakar,birşeyler yazar...

ne güzel vermişsin kilolarını işte.bak ne imrendim sana...

lorkecim kültür temiz çıktı.ama lökasit olduğu için yinede antibiyotik başladık...10 gün sonra yine test yaptıracağız.

cihan kilo alıyor ama hep sınırlarda kalıyor alması gereken kilo.birde bu çıkınca korktum böbreklerden:(

bu kültür ne oluyor pek anlamadım zaten yinede genel bir antibiyotik içiyoruz işte...

günaydın kızlar nasılsınızzzz hayırlı cumalar rabbim CUMA HÜRMETİNE gönlümüzden geçeni nasip etsin inşşş

karanfıl benımmde e2 yuksek cıkıyordu ama benım cıkolata kıstınden oleydı sanırım .. ya ıste bılemıyoruz kı bazı aylar yumurtalmıyoruz bıle her ay takıbımız yok sonucta o yuzden de bellı olmuyo bu ısler ..

ronyammm cok ozledım hakkaten dertlesmeyı vs .. bu aralar yıne sıkıntı basıyor .. en yakın 2 arkadasımda subat basına dogum yapacak ...onlarla da gorusemıcez eskısı gıbı ..
hayat zor Rabbım kolaylık versın sana gucunu kuvvetını arttırsın .. arada gel el salla yıne yeter ne yapalım ...

ekıntosum sevındım cıhanımın sonuclarının ıyı cıkmasına .. ınsallah antıbıyotıkte sıkıntılarını gıderır sıfa versın Rabbım

canimm ya hakkini helal et.
en son esim izine gelmisti biliyorsun,o donemde ailesel sorunlar yasadik,pek giremedim,sonrasinda hesabim ulasamiyorum patlatmislar sanirim,

iyim cok sukur,daniamrkaya henuz donemedim malesef,hala ugras icindeyiz,

insallah yakin zmanda donerim,
sen ne yaptin canim,basladinmi tup bebek tedavisine,

seni nasıl merak ettim kız. :( dedim bu kıza niye ulaşamıyorum . kötü bişey yoktur umarım diye dua ettim. ohh şimdi rahatladım. inşalalh bir an önce dönersin evine çok zor. Allah yardımcın olsun. ben tedaviyee oo başladım bitiyo bile. yarın transferim var inşallah. :) inşalah bende 2013 e anne olarak girerim

Selam arkadaslar önceliklen Rabbim en kisa zamanda evlat isteyenlere hayirli evlatlar nasip eder insallah.
simdi gelelim bana ben 3tüp bebek denemesindede 3negatifi alan biriyim,Rabbim kismet ederse yeni yilda 4.tüp bebege baslayacagim inanin cok zor bir durum.
sizden ricam Allah rizasi icin bana 1 Yasin Suresi okuya bilirmisiniz?
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin simdiden okumak isteyenlerden Allah razi olsun.

Alan arkadaslarimiz cevap yazarlarsa sevinirim.

seni nasıl merak ettim kız. :( dedim bu kıza niye ulaşamıyorum . kötü bişey yoktur umarım diye dua ettim. ohh şimdi rahatladım. inşalalh bir an önce dönersin evine çok zor. Allah yardımcın olsun. ben tedaviyee oo başladım bitiyo bile. yarın transferim var inşallah. :) inşalah bende 2013 e anne olarak girerim

canimm benimmm insallahh hersey gonlunce olur
,demek yarin minisler gobusunde olucak insallahh 9 ayda orda olsunlar canim arkadasim:38::38:
,senin icin cok du edicem,

ALLAH yardimcin olsun,canim ben gidemedim malesef daha,

sali gunu tekrar basvuru yapicaz bakalim olumlu sonuclarnisrsa insallahh 20 sinde evimde olucam dusunmesi bile cok guzel:36:

Selam kızlar , ne var ne yok .. Herkeşşşşler iyidir umarım ..
Biz yakışıklımla iyiyiz çok şükür , 2 gün önce ateşledi , dr'a götürdüm biraz enfeksiyon almış fakat başında yakaladık , şimid iyi canavar gibi maşallah ..
Yakında 5 aylık olucak , hamd olsun Rabbim'e , isteyen dileyen herkese ve siz canım arkadaşlarımada nasip eylesin ..

Ronya'm ben de seni nasıl özlemdim bi bilsen , demek cadı kızın çok yoruyor seni , ne yapalım sağlıkları yerinde olsun da katlanırız değil mi?
Tekrar gel lütfen , snei oğluşunu ve kızçesini çooook öperim ..

Ekintos'um Cihan paşama çok geçmiş olsun , iyidir inşallah ..
Biz ek gıdalara geçtik , herşeyi veriyorum , çok şükür iştahı yerinde..
Tek bakmak zor ama ne yapalım , Rabbim nasip etti ya , şükürler olsun ..

Kızlar hepinizi çok çok öperim ..
Kendize iyi bakın şimdilik ..:38:

evet canım 0 morfolojiyle hamile kalanları hep duyuyorum.
eşime tüp bebekte çalışan ürolog da aynı şeyi söylemiş.
morfoloji çok önemli değil diye..
bizde sık sık 0 çıkan değer ileri hız bende onun yüksek olması önemli gibi geliyor.
sonuçta yumurtaya ulaşacak dimi.

onun için l-arginin kullanmaya başladık inşallah faydalı olur.
sayıya takılma bence sayıyı yükeltmek çok kolay oluyor. varikosel ameliyatı da olduya yükselir inşallah.

Evet canım normal yolla hamilelik şansımız var ama %2 gibi bir ihtimal bizim hareketliliğimiz ve sayımızda düşük ya Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallahhhhhh

ahh benim canım lorkemm tahmin ediyordum beni merak ettiğini
uzun zamandır o kadar yorgunumki topiğe bile giremiyorum
siz çok sevdiğim arkadaşlarıımı ihmal ediyorum nolur kusuruma bakmayın

ekintosum inşallah cihanın kültür sonucu temiz çıkar iye çok zor
sanırım benim kızda bu aralar yine var

boncuğumm güzel arkadaşım nolur kızma bana çok yorgunum :(
bu arada o göbüşündeki meleğe çok sevindim kardeş gibisi yok
benimkiler şimdiden oynamaya başladı her ne kadar bıdık kafasına kumanda vs. şeyleri yesede
halinden çok mutlu tabi ben ilk ayda 19 kilo verdim şuan 57 kiloyum
herkes zayıflamanın sırrını soruyor sadece yorgunluk

yağmurum çok az kaldı doğumuna inşallah sağlıkla gelsin güzel kızın

muesim ikizleri çok merak ediyorum umarım iyidirler

bilgemm senin yakışıklıyıda görmek çok isterim ve senide çok özledim epeydir konuşamadık

gökçen nasılsın inşallah güzel geçiyordur gebeliğin baya büyüdü senin bebişinde az kaldı doğuma

karanfilim canım tez zamanda bebeğin seninle olur inşallah

ronyammm biz iyiyz çok şükür vakit su gibi akıp geçiyor
demk ki meleğin seni çok üzüyor inşallah geçecek canım benim rabbim kolaylık versin allah nasip ederse bende senin gibi mart annesi olacağım
benim minik doğduğunda seninki yaşına girecek..
dikkat et kendine.. kendini de çok ihmal etme hasta faalan olursun maazallah sen onlara daha çoookk lazımsın..
lorkecim kültür temiz çıktı.ama lökasit olduğu için yinede antibiyotik başladık...10 gün sonra yine test yaptıracağız.

cihan kilo alıyor ama hep sınırlarda kalıyor alması gereken kilo.birde bu çıkınca korktum böbreklerden:(

bu kültür ne oluyor pek anlamadım zaten yinede genel bir antibiyotik içiyoruz işte...
canım atlatmışsınız çok şükrü hadi gözün aydın inşallah 10 gün sonrada güzel haberi alırsınız iyi bak cihana sırada ikincisi var ona göre..

Selam arkadaslar önceliklen Rabbim en kisa zamanda evlat isteyenlere hayirli evlatlar nasip eder insallah.
simdi gelelim bana ben 3tüp bebek denemesindede 3negatifi alan biriyim,Rabbim kismet ederse yeni yilda 4.tüp bebege baslayacagim inanin cok zor bir durum.
sizden ricam Allah rizasi icin bana 1 Yasin Suresi okuya bilirmisiniz?
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin simdiden okumak isteyenlerden Allah razi olsun.

Alan arkadaslarimiz cevap yazarlarsa sevinirim.
canım ocak ayına kadar sanırım inşalah ben bir tane okumak isterim okuyunc özelden sana dönerim canım..
rabbim hayırlısıyla nasip etsin bu güzel duyguyu herkese..

Selam kızlar , ne var ne yok .. Herkeşşşşler iyidir umarım ..
Biz yakışıklımla iyiyiz çok şükür , 2 gün önce ateşledi , dr'a götürdüm biraz enfeksiyon almış fakat başında yakaladık , şimid iyi canavar gibi maşallah ..
Yakında 5 aylık olucak , hamd olsun Rabbim'e , isteyen dileyen herkese ve siz canım arkadaşlarımada nasip eylesin ..

Ronya'm ben de seni nasıl özlemdim bi bilsen , demek cadı kızın çok yoruyor seni , ne yapalım sağlıkları yerinde olsun da katlanırız değil mi?
Tekrar gel lütfen , snei oğluşunu ve kızçesini çooook öperim ..

Ekintos'um Cihan paşama çok geçmiş olsun , iyidir inşallah ..
Biz ek gıdalara geçtik , herşeyi veriyorum , çok şükür iştahı yerinde..
Tek bakmak zor ama ne yapalım , Rabbim nasip etti ya , şükürler olsun ..

Kızlar hepinizi çok çok öperim ..
Kendize iyi bakın şimdilik ..:38:
bilgem maaşallah oğluşuna çok sevindim herşey yolunda ne güzel..
zaman ne çabuk geçiyor demek beş aylık oldu
maaşallah o kadarda tatlı ki resimlrini görüyorum çok ama çok güzel bir bebek rabbim nazarlalrdan saklasın inşallah.

kızlar nasılsınız,gelen giden pek yok,inşallah afiyettesinizdir:)))

biz iyiyz de kuzum sıl sen nasılsın sen:)99
doğum yaklaştı nasıl heyecan var mı heyecan..
fatma ile ikiniz aynı gidiyorsunuz bakalım ilk haberi kimden alacağız
sıra sizde.. sizden sonrada gözyaşında, meride sonrada kriste sonrada bendeeee:))))

demk ki meleğin seni çok üzüyor inşallah geçecek canım benim rabbim kolaylık versin allah nasip ederse bende senin gibi mart annesi olacağım
dikkat et kendine.. kendini de çok ihmal etme hasta faalan olursun maazallah sen onlara daha çoookk lazımsın..

canım atlatmışsınız çok şükrü hadi gözün aydın inşallah 10 gün sonrada güzel haberi alırsınız iyi bak cihana sırada ikincisi var ona göre..

canım ocak ayına kadar sanırım inşalah ben bir tane okumak isterim okuyunc özelden sana dönerim canım..

maaşallah o kadarda tatlı ki resimlrini görüyorum çok ama çok güzel bir bebek rabbim nazarlalrdan saklasın inşallah.

sıra sizde.. sizden sonrada gözyaşında, meride sonrada kriste sonrada bendeeee:))))

sonra yine boncuktaaa:27::27::27::27::27::27::27:

:52::52::52:
boncuk sana ıyı dualar edıyor ceylan emınımmm
:1::1::1::1::1::1::1:
hayır duasını almak ne güzel
Evetttttttt, ayağımı sürtüyorum Ceylancım senin için:))))))))))
yavaş yavaş sürt ama boncuk 2. çok bekletmesin senin dedigin gibi hemende gelmesin:27::27::27::27::27:
Lorkem canımsın:)))))Bundan böyle bütün dualar Ceylanın kazaya kurban gitmesi için:)))))Heytttttt:))))
boncuk sırf benim için yakında dua topigi açacan gibime geliyo:52::52::52::52:
kız romatizmama dua istiyorum:37:

:1::1::1::1::1::1::1:
hayır duasını almak ne güzel

yavaş yavaş sürt ama boncuk 2. çok bekletmesin senin dedigin gibi hemende gelmesin:27::27::27::27::27:

boncuk sırf benim için yakında dua topigi açacan gibime geliyo:52::52::52::52:
kız romatizmama dua istiyorum:37:
Ceylanım biliyosun hamilelerin duası kabul olur diyerekten Rabbim tez zamanda sana da 2. bebişi nasip etsin İNŞALLAHHHHHHHHH...AMİN.:nazar:

çok şükür iyiyiz canım,inşallahda böyle dewam eder,11 gün kaldı doğuma rabbimin izniylen,sonrada sizlere gelecek inşallah:))

Back
X