- Konu Sahibi boncukboncuk
- #119.121
Ceylanım biliyosun hamilelerin duası kabul olur diyerekten Rabbim tez zamanda sana da 2. bebişi nasip etsin İNŞALLAHHHHHHHHH...AMİN.![]()
ya boncuk sanki ben hamile bıraktım seni

bana ne kızıyon git kocana kız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ceylanım biliyosun hamilelerin duası kabul olur diyerekten Rabbim tez zamanda sana da 2. bebişi nasip etsin İNŞALLAHHHHHHHHH...AMİN.![]()
bak canım bunu bi arkadaş derlemişti; (boncukboncuk arkadaşımızdan da ricam bu bilgileri sayfanın en başına kopyalabilir mi?? bilgilerin böyle derli olması çok güzel çünkü yeni gelenlere çook faydası olur)slm kızlar bu ay aşılama için tedaviye başladım ama eşimin değerlerinin düşük olduğunu öğrendik bu ay malasef bende pko var eşimdede varıkosle vardı 2 sene önce amelıyat oldu 1 sene önce morfolojı %3 şimdi morfolojı %0 ileri hareketli %0 olduğu için aşılamam iptal oldu bide yumurta gelişimi için 1k utu gonal f iğne vuruldum şimdi doktor eşime ilaç yazmış ne yazdı bilmiyorum akşam bakcam nasıl düzeltilebilir morfolojı ve ileri hareketlı banada yardımcı olursanız sevinirim :))
ben de sürtebilirim ayagımı![]()
slm kızlar bu ay aşılama için tedaviye başladım ama eşimin değerlerinin düşük olduğunu öğrendik bu ay malasef bende pko var eşimdede varıkosle vardı 2 sene önce amelıyat oldu 1 sene önce morfolojı %3 şimdi morfolojı %0 ileri hareketli %0 olduğu için aşılamam iptal oldu bide yumurta gelişimi için 1k utu gonal f iğne vuruldum şimdi doktor eşime ilaç yazmış ne yazdı bilmiyorum akşam bakcam nasıl düzeltilebilir morfolojı ve ileri hareketlı banada yardımcı olursanız sevinirim :))
benim için sürtmede kimin için sürtersen sürt canım hele boncuga hiç uyma genç yaşımda beni çökertecek boncukben de sürtebilirim ayagımı![]()
Sumakcım bi zahmet Ceylannnnnnnnn diye ayağını sağlam sürt yere. Öperim seni:))))[/QUO
![]()
Ekintos sırada sen varsın, 2.ye hamile kalmak için demedi deme:))))
bak canım bunu bi arkadaş derlemişti; (boncukboncuk arkadaşımızdan da ricam bu bilgileri sayfanın en başına kopyalabilir mi?? bilgilerin böyle derli olması çok güzel çünkü yeni gelenlere çook faydası olur)
kadınlarda yumurta kalitesini artırmak için
Kadınlarda Yumurta Kalitesi İçin;
Evicap, omega 3
incir kürü
bal-çörekotu-tarçın kürü
selenyum (evicapla aynı işi yapar, antioksidandır)
Folik Asit (Folbiol 1 adet - FolicPlus 3 adet veya Solgar folacin 1 adet )
Elevit - Arginmax women (kadınlar için özel multivitaminlerdir)
sigara ve kahve ve de koyu siyah çay içilmeyecek
Kadınlarda Hormonal Problemler İçin;
Dong Quai (solgar vitamin destek)
Testere dişli aslan pençesi (menapozu geciktirir)
Hayıt tohumu otu (fsh düzenler)
Soğan suyu kürü (PKO , İbrahim Saraçoğlu)
Civan perçemi - Adaçayı (regl düzensizliği)
Buğday Çimi (hapı) - (E2 ve Fsh düşürüyor)
sprem sayısını artırmak için
Erkeklerde Sayı Artırmak İçin;
Kırmızı etten, çay, kahve, sigaradan uzak durulacak.
haşlama nohut ( humus şeklinde tüketilebilir)
bol bol yeşil yapraklı sebze meyve
ısırgan çayı ( günde birkaç fincan)
fındık, badem, ceviz, çekirdekli kara üzüm gibi kuruyemişler tüketilecek.
keçiboynuzu tozu (sabah akşam 1 tatlı kaşığı)
keçiboynuzu kürü (3 ay her akşam taze hazırlanır, İbrahim Saraçoğlu)
keçiboynuzu özü veya pekmezi (günde 2 tatlı kaşığı)
zeytinyağında bekletilmiş incir (ikiye kesilecek her sabah açken 2 adet yenecek)
ısırgan otu tohumu (çay gibi demlenebilir, balla karıştırılabilir veya suyla yutulabilir 1 tatlı kaşığı)
Arısütü - Bal - Polen karışımı (günde 1 tatlı kaşığı) (polene alerjinizi test ediniz)
Propolis
sperm sorunları
Erkeklerde Sperm Parametreleri İçin;
Klomen-Nolvadex-Menagon (doktor kontrolünde alınırlar, FSH stimulasyon-Dna hasarı için)
Proxeed Plus (günde iki kez en az 3 -6 ay kullanılıyor)
Arginmax man (günde 3 kez 6 adet kullanılıyor-GNC ürünü)
Çinko - Zinco (günde 1-2 adet 50 mg lık) (sperm yapımından sorumludur)
Evicap 400 E vitamini (günde bir adet) (sperm morfoloji ve dna yapımından sorumlu antioksidandır)
L-Arginine 1000 mg (günde 3 adet) (sperm hızını artırmaktadır)
L- Carnitine 500-1500 mg (Proxeed'in içinde 3400 mg bulunur, sıkıştırılmış C vitaminidir sperm yapımından sorumludur)
C vitamini 1000 mg (Proxeed'de bulunur, sperm yapımından sorumlu antioksidandır, doğal ürünlerde en fazla kuşburnu marmeladında bulunuyor)
Omega 3 Balık yağı 1000 mg (Sperm kalitesini artırır, kolestrolü düşürür)
PYCNOGENOL 30-50 mg Sperm Morfoloji değerini yükseltmektedir (en kuvvetli antioksidandır, E ve C vitaminlerinin yüz katı değerindedir-Solgar ve Gnc de bulunur)
Ginko Bloba 500 mg (Sperm kanallarını- beyin damarlarını açarak genişletir)
Coenzym-Q 10 (Proxeed ve Arginmax man de bulunuyor , Hücre yenileyicidir)
Havuç Suyu Kürü (Sperm hızını ve sayısını artırmaktadır, kür yapılırken Evicap 100 mg a düşürülmeli veya kesilmelidir) (Yüksek A vitamini antioksidandır)(A ve E vitaminleri birlikte yüksek oranda alındığında karaciğer yoruluyormuş)
Korean Panax Ginseng 500 mg (günde 1 adet) (Vücut performansını yükselterek sperme destek sağlar, kadınlar da kullanabilir)
Folik Asit (Proxeed ve Arginmax man de bulunuyor, yeşil yapraklı sebzelerde de)
Likopen (Domates, karpuz vb kırmızı sebzelerde bulunur, son araştırmalar likopen ve folik asitin çinko kadar sperm yapımında etkili olduğunu gösteriyor)
Tüm antioksidanlar (E, C, A vitamini, Selenyum, Coenzym Q10, Omega3, ZERDEÇAL bitkisi)
Canım bu işte en önemlisi rahat olmakmış, tabi bunu uzun tecrübelerden sonra anladım. Sen de eşinde mutlaka tedavinizi olun ama ne olursun kendini olabildiğince bebek fikrinden uzak tutup tadını çıkar.
Bak eşim tedavi bile olmadı, kim bilir sperm sayısı ne kadar az ama sırf rahatlıktan 2.ye hamile kaldım. Allahım önce sizlere tez zamanda nasip etsin İnşallah.
İyi akşamlar kızlar, bugün dr gittim, minicik bir kalp daha atmaya başlamış. Allahım bekleyen isteyen herkese tez zamanda nasip etsin İnşallah. Ceyyyyyyyoooooooo sana da mutlaka![]()
İyi akşamlar kızlar, bugün dr gittim, minicik bir kalp daha atmaya başlamış. Allahım bekleyen isteyen herkese tez zamanda nasip etsin İnşallah. Ceyyyyyyyoooooooo sana da mutlaka![]()
canımm arkadaşım Rabbim o minicik kalbin sağlıkla bir ömür boyu atmasını nasip etsin
en önemlisi sağlıklı olması tabi ama annesi gibi güzel bir kız olsa nasıl güzel olur
yakışıklı oğluşundan küçük abi olacak![]()
Ekintos sırada sen varsın, 2.ye hamile kalmak için demedi deme:))))