• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ronyammmmm sen bide hav(köpeği çağırıken) dediğinde bi gör, ağzı zaten küçücük, hav diyince kayboluyo resmen, bi gün videosunu face eklerimde bakarsın. Çok çok özledim seni be güzelim.

Aruna , meri, boncuk ve antalya teşekkür ederim ilginize . inşallah bende birgün burda hamileyim sonunda benimde oldu diyebilirim. evet şu anda daha yeni tedevişden çıktığım için bu kadar kafam karışık. en yakın zamanda kendimi toplayacam inşalalh. şu anda tam olarak nasıl devam edecem bilemiyorum. ben ilk tüpü özelde yaptırmıştım. 2. cisi çapada tam 1 sene raporla uğraşıp çapada yaptırdım. çapa çok uğraştırıyor malasef. devletet 2 hakkım olduğu için aradım yoğunluktan dolayı eylüle gün verebiliriz dedi :( özelde de yaptırmayada pek maddi gücüm yok şu anda. mues arkadaşım çider derneğinden bahsetmişti acaba hem çider hem rapor kabul eden iyi bir hasatene varmı onu araştırmak lazım. bilemiyorum Rabbim doğru tolda ilerlemeyi nasip etsin.

tabi cnm var umut acıbadem ben rapor alamadım çok yoruyor çapa ilk denememi umutta yaptık dr memnundum kısmet değilmiş

güzel arkadaşlarım yeni bir yıla giriyoruz ben herkesin yeni yılını şimdiden kutluyor sağlık mutluluk huzur veeee bol bebişli günler diliyorum:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

günaydın kızlarrrrr :16::16::16::16::16::16::16: BU GÜNNN 2012 NİN SON GÜNÜ:26::26::26::26: 2013 İNŞŞ TÜM BEKLENTİLERİMİZİ KARŞILAR:16::16::16::16: SAĞLIK HUZUR İÇİNDE GEÇER:16::16::16::16::16: HEP BEKLEDİĞİMİZ HASRET ÇEKTİĞİMİZ MEKELERİMİZE KAVUŞTURUR:49::49::49::49: BİZLERİ HEPİMİZ 2013 DE HAMİŞ OLUR:49::49::49::49::49: SAĞLIKLA MELEKLERİMİZİ KUCAKLARIZ İNŞŞŞ:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:MEMLEKETİMİZDE HUZUR BARIŞ İÇİNDE BİR YIL GEÇİRİR:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

cnm tekrar tedaviye ne vucüdüm ne de maddiyatım hazır değil dr negatiften hemen sonra tekrar deneyelim dedi ama dondurulmuşum hiç yok mayısta düşünüyorum sen neler yapıyorsun tatlım

inşallah tüpe gerek kalmadan güzel haber alırsın.
benimde mayısa kaldı gibi tüp işi....beklemedeyim.
2013 herkese herşeyden önce sağlık mutluluk ve huzur veee güzel sağlıklı bebişler getirsin inşallah...
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

şimdi kızlar buraya bakın va lütfen yorumlarınız yazınnnn .....................................................şimdi geçenlerde ben burada bir haber paylaşmıştımmm aile ve sosyal poltikalar bakanlığının sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile yapmış olduğu bir çalışma vardı ücretsiz tüp bebek başlığı altında bir yasa çıkartılmış ve sadece yeşil kartlı ve ya hiç sosyal güvencesi olmayan ailelerin acıbadem has ile ortak yürütülecek çalışma ile tüp bebek yaılmasıydı ..... Buraya kadar her şeyi biliyoruz bu gün benim bir sebebpten doalyı sosyal dayanışma vakfını aramam gerekti ve oradaki bayanla konuşurken tüp bebekle ilgili yukarda yazdığım konu açıldı aile ve sosyal poltikalar bakanlığını yapmış olduğu bu çalışmaya bekleninlen oranda aile baş vurmayınca bakanlık yeniden yasayı düzenleyerek sosyal güvencesi olanlarıda bu kapsama almış ama başvurular bitmişşşş malesef:(((( oradaki bayan bana dediki bakanlığa başvurup talebinizi belirtin infertilte hastaları yeniden başvurup talepde bulurlarsa bu genelge yeniden düzenlenip ücretsiz tüp bebek ypılacak istiyorsanız telefon ve mailerle isteğinizi bildirin dediii .. ( arkadaşlar bu konuyu girdiğiniz diğer topiklerdede paylaşabilirisnizzz belki bakanlığa yazmak isteyen olabiliR)

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım ama emın olun hep okudum yazdıklarınızı...kızdan okuldan ev ıslerınden dolayı cok yogunum...cok sukur hersey yolunda mınık kızım bu ayın sonunda 1 yasına gırıyor soyle gecmıse bı baktım zaman ne cabuk gecıyor daha dun gıbı bızım dogum heyecanımız sımdı yasına gırecek dıyoruz daha yenı hamıle haberı aldıgımız arkadaslar tek tek doguma gıdıyor ve en guzelıde 2. hamılelık haberlerı cogalmaya baslamıs ne guzel cok mutlu oldum Rabbım dıleyen herkese nasıp etsın evlat sevgısını....sızler nasılsınız umarım herkes ıyıdır...sayfa eskısı gıbı ılerlemıyor sanırım facede daha cok yazısılıyor... bende katılmak ısterım aranıza...

oooo topiğimiz yeni yılda bayaaa bir yalnız kalmış....
kimsecikler uğramamış....

lorkeee neler yapıyorsun seni merak ediyorum....
boncuk hamilelik nasıl geçiyor....
esra facede okuduğum kadar tedaviye başlamışsın .Allah işinizi rast getirsin...

Arkadaşlarım kendimden haber vereyim
Tup tedavisinde idim transferden sonra Yüksek ates ile hastaneye kaldırıldım ikinci hafta cikolata kisti apse yaptıgı icin acil laparaskopiye alındım
Bu arada bebegim benimle idi :) neler yasadım cok sükür Rabbim o arada tutundurmus hic umudum yoktu
Bugun hastaneden ins cikiyorum
Haftaya ultrason var
İnsallah onu gorur ve sesini dinlerim
Dualarınızı bekliyorum

Arkadaşlarım kendimden haber vereyim
Tup tedavisinde idim transferden sonra Yüksek ates ile hastaneye kaldırıldım ikinci hafta cikolata kisti apse yaptıgı icin acil laparaskopiye alındım
Bu arada bebegim benimle idi :) neler yasadım cok sükür Rabbim o arada tutundurmus hic umudum yoktu
Bugun hastaneden ins cikiyorum
Haftaya ultrason var
İnsallah onu gorur ve sesini dinlerim
Dualarınızı bekliyorum

gözün aydın tatlım,inşallah kuzun senınle:)))))))))))))))

herkese merhabalar arkadaşlar..
herkes iyidir umarım
skyline canım çok sevindim demek ki bebişin seninle..
çok zor zamanlar geçirmişsin canım rabbim acil şifalar versin inşallah ama herşeye rağmen
bebeğinin seni bırakmamaası ne kadar güzel..
çok güçlü bir yavrun olacak demek ki canım
inşalah kalp atışlrını görür sonra sırasıyla bebeğinni an be an büyümesini her annını doyasıya yşarsın canım benim..

eveet tedaviye başlayanlar ve başlayacak olanlar var
rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah..
işni rast getirsin..

ekintoss cihan nasıl bakalım
aman hasta etmeyin yavrularınızı bu ara herkes hasta allah korusun
dikkat edin kuzucuklara..

yağmurum bal kızın nsıl
aranız nasıl bakalım annnesi
dünyanın en tatlı şeyini o minik mucizeyi öp bizim yerimizie..

canlarım bizde kuzucuğumuzla iyiyz çok şükür..
artk büyüdük ikimiz de kocaman olduk:)))
sona doğru yaklaşıyoruz bakalım..
iki buçuk hafta sonra işe de gitmeyeceğiz artık kızımla doğumu bekleyecğiz:))
bu arada belki haberlerde görmüşsünüzdür birkaç gün önce malatyada kürtaj operasyonu diye haberlerde çıktı
bir prof ve doçent tutuklandı
maalesef biri benim doktorumdu kızımla ortada kaldık bu haftadan sonra
artık doktorumuz yok çok da güveniyordum kendisine ve
prof desen benim aşılamamaı yapan doktordu
heberlerde görünce öyle şaşaırdım ki meğerki ben nasıl insanlarla tedavi görmüşüm
ikisi de ne kadar kaliteli insanlardı sadece kürtaj değil haklarında bir sürü de iddia var
onları öğrenince vardır bunda da bir hayır dedim ve kendime yeni bir doktor buldum
çok şükür bu da iyi gibi..
rabbim hayırlı doğumlar versin inşallah..

bu arada fatma84den haberi olan var mı sanırım doğumu olmuştur..
rabbim hayırlı evlat eylesin inşalalh..

bi dee meriiiii sen nerelerdesin doğumun oldu mu çok merak ediyorum
erken doğum riskin vardı inşallah sağlıcakla vakti zamanında alırsın kucağına yavrunu..

herkesleri de kocaman öpüyorum herkesi çokk özledim hadi gelin artık buralara..
başka yerlerde tat vermiyor dönüp dolaşıp buraya bakıyorum ama bomboş maalesef..

Back
X