Tekrardan çok teşekkür ederim canım, bugün doktora gittik. Kalp atışlarını duydum ilk defa, Allah tüm isteyen anne adaylarına nasip etsin. Bi tuhaf oldum kalp atışlarını duyunca. Doktor hanım gezme, seyahat ve ev işlerini ağır olmamak kaydıyla kısıtlamadı. Bir problem görünmüyor, normal yaşamına devam et dedi. Folik asit günde 3 defa ve kırmızı et bol bol yememi tavsiye etti. 1 ay sonraya randevu verdi. Hamile kalmakla iş bitmiyor gerçekten de, dikkat etmekte fayda var. Eski yazılanları da okuyorum. Çok kişiye faydalı oldun Allah razı olsun. Boncukboncuk arkadaşım son mesajlarını okuyunca çok üzüldüm. Allah tekrar nasip eder inşallah. Foruma bu konuyu açarak çok hayırlı şeylere vesile oldun, Allah razı olsun senden de.
Bu arada 57 şase proxeed duruyor. Eşim aldıktan 1 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Hakikaten pahalı bir destek ilacıymış. 2 kutu 240 TL. İsteyen arkadaş olursa PM atsın uyguna yollarım.
Allah herkese yaşatsın bu duyguyu. Beklemesi, takip etmesi, çevrenin konuşmalarına tahammül hakikaten zor, sabır istiyor. Şimdi hamile olduğumu etrafa söyleyesim bile yok ama eninde sonunda öğrenecekler.
Selamlar tüm anne ve anne adaylarına.