- Konu Sahibi boncukboncuk
- #119.621
hemde ne sabır gizli gizli aglamaktan asarı agresif olmaktan her an dusunmekten o kadar yoruldum ki zor inşallah rabbim sabrimizi artırrsın dualarımız kabul edip yavrularımızı göndersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemde ne sabır gizli gizli aglamaktan asarı agresif olmaktan her an dusunmekten o kadar yoruldum ki zor inşallah rabbim sabrimizi artırrsın dualarımız kabul edip yavrularımızı göndersin
Kızlarr lütfen yardımmm iğne kullanıpda ilk etapda sayı düşüklüğü yaşayan varmııı((((((((((
caresizliğin zirvesindeyim gercekden yaa 2 yıldır yaptığımız hersey boşuna gitti
Kızlarr lütfen yardımmm iğne kullanıpda ilk etapda sayı düşüklüğü yaşayan varmııı((((((((((
caresizliğin zirvesindeyim gercekden yaa 2 yıldır yaptığımız hersey boşuna gitti
canım takip edemiyorum pek burayı. bugün aklıma geldi bir bakayım dedim sadece son sayfayı okudum yazın
gözüme takıldı. iğne konusnun bilemeyeceğim ama klomen hap ilk aylarda bayağı bir dşüş yapıyor hatta değerleri sıfırladığı bile oluyor. belki iğnede öyle bişidir ama geçici bir durumdur eminim
lütfen stres yapma doktoruna güven..
canım herkes gidiyor düzüne biz gidiyoruz tersine((en son caremiz iğnelerdi ama yükselme olmadı aksine düştüüü artık gercekden yoruldukk bi kaç ay ara verelim dedik bu konuya sonrasında hemen tüpp deneyelim olmuyor çünkü uzatmakda sanki günden güne yıpratıyor benide eşimide sen nasılsınnn bebegin nasıl rabbim ssize bağışlasın inşşş:))gercekden çok tatlııı gördüm resmini
gizli takipcinimmm
Canim biz igne kullanmadik ama burda okudugum arkadaslarinda bircogu ayni seyi yasadi once sayi dusuyo sonrasinda artiyo
Sabirla bekle insallah ise yarar hamile kalan cok kisi gordum igneden sonra
napıyon canım nerelerdesin sen?
İyiyim canim sen napiyon hep ayni yerdeyim(((
Çok şükür sabırla beklemekteyiz halaaaaa
Canim biz igne kullanmadik ama burda okudugum arkadaslarinda bircogu ayni seyi yasadi once sayi dusuyo sonrasinda artiyo
Sabirla bekle insallah ise yarar hamile kalan cok kisi gordum igneden sonra
ben de iyiiym elhamdülillah.
canım geçen ay tüp yapırdım ben.
ama iptal oldu toplanan yumurtalarımın 15 tane hepsi kalitesiz çıktı.
ne yapacağımızı bilmiyoruz artık.
başka bi doktor uzun protokolün ve yüksek dozun da etkili olabileceğini söyledi bunda aslında 225 dozla başlamıştım ama.
öyle bi deneyim yaşadık işte.