- Konu Sahibi boncukboncuk
- #119.701
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim, vefalı arkadaşım, bende çok özlüyorum eskinin o samimi sıcak dost yazışmalarını, kızları.Kızlaaaaaaar burayı herkesei eski günleri çoook özledim ..
Kimimiz anne olduk kimimiz mücadeleye devam ..
Rabbim isteyen herkese yaşatsın ..
Ekitos
Ronya
Pamuk
Boncuk
Kris
Esra
Lorke
Antalya
Loneliness
Fatma84
Ceylan
Enes
Ekin
Ve diğerleri bu yazmımı okursanız beğene tıklayın .
Hepinizi çok öpüyorummm...
merhaba arkadaşlar kusura bakmayın damdan düşer gibi konuya girdim ama şu anda çok kötüyüm sadece burda paylaşabilirim ne olur kusuruma bakmayın bana yardımcı olursanız çok sevinirim.prexeed kullandı eşim 3 ay önce 34 milyon olan sperm sayısı 17 milyona düşmüş şok olduk az önce.ama bundan 4 sene önceki tahlillerimizde 85 milyondu.ne oldu da bu kadar düştü.son 3 ayda prexeed mi düşündü bu kadar acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Kızlarrrrrrr yine beeeeeeen :)
Artık karar verdim arada sırada da olsa buraya yazacağım , gelen görür belki..
Eski günler çok güzeldi ama hiçbirimizin bebiş yoktu şimdi iyi ki varlar ama vakit yok bu seferde ..
Mert 13,5 aylık oldu yaramaz mı yaramaz kıpır kıpır ..
Yürümüyor bir kaç adım atıyor diyordum şimdi yürümeyi geçtik koşuyo evin içinde hep peşindeyim .
Rabbim bu güzel duyguları herkese yaşatsın canlarım ..
Kris'im 2.ler demiş yetmemiş 3.ler bideeeee ..
Yetişebilen doğursun benim gözüm yemiyor , tabi Rabbim verirses başım üstüne ama önce hiç tadmayanlar tadsın inanın daha mutlu olurum ..
Canlarım bitanecik arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorummmm:)
topiğimi özlediğimi hissettim.
geldim kimsecikler yok tabi
çok özledim kızlar hepinizi....![]()
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum .hepinize kucak dolusu selamlar ..
Evleneli tam 2 yıl oldu ama bizimde hala bebişimiz yok eşim amaliyat falan oldu sperm sayısı cok düşük artık zeynep kamilde tedaviye başlıcaz allahın izni ile dualarınızı bekliyorum![]()
merhaba canım.hoşgeldin.sayı sorununuz mu var?aşılama ya da tüp tedavisi mi?eşin varikosel ameliyatı oldu sanırım,ne zaman oldu?benim eşimde 2 ay önce oldu...şimdilik bi gelişme yok...
merhaba canım;
zaman ne çabuk geçiyor yaa ilk ameliyat olcak dediğin günü hatırlıyorum.
az kalmış 3ay dolmasına inşh güzel haberlerini tez zamanda duyarız.
merhaba canım.hoşgeldin.sayı sorununuz mu var?aşılama ya da tüp tedavisi mi?eşin varikosel ameliyatı oldu sanırım,ne zaman oldu?benim eşimde 2 ay önce oldu...şimdilik bi gelişme yok...