• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım ya öyle 2 ayımızı doldurduk bende şimdi varikosel ameliyatı olduktan sonra hamile klanları tek tek okuyorum 30.sayfadayım 10 kişinin hamile olduğunu okudum valla canım sıkıldıkça burya girip tekrar tekrar okuyup umutlanıyorum...sizden nbr canım hala beklemede misiniz yoksa ameliyata karar verdiniz mi?

ayrıca umudunu kesme tatlım kişiden kişiye degişiyor benim cevremde cok var amaliyattan 3 ay 6 ay sonra hamile kalanlar ama bizde olmadı herkesin bünyesi amaliyata farklı tepki veriyor .rabbim en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin sana inşallah çifter çifter .:21:

hoşbulduk canım teşekkür ederim eşime varikosel teşhisi konuldu çift taraflı amaliyat oldu.10.02.2013 tarihinde tam 9 ay oldu hala bişey yok ve sayı da cok düşük keçiboynuzu küründen incir kürüne kadar herşeyi denedik ama olmayınca olmuyor. eşimde son kontrolüne gittiğinde doktor izne cıkmış cook kızdı tedavi yarım kalıyor diye bırak artık ugraşmayalım gidelim tüp bebek yada aşılama neyse olsun dedi. artık bayramdan sonra gidicez allahın izni ile aşılama olacagını ben zannetmiyorum. kesin tüp bebek dicekler kendimi bütün herşeye hazırladım. şuan sabırsızlıkla bayram sonrasını bekliyorum. siz hangi hastanede amaliyat oldunuz tatlım ? biz bagcılar hospitalist hastanesinde olduk . rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

biz rize araştırma hastanesinde olduk canım...aşılama için bildiğim kadarıyla sayı en az 10 milyon, ileri hızlı %5 olması gerekiyor...sizin değerler nasıl canım?bizim ameliyat öncesi en son yaptırdığımız teste göre aşılama olmuyor sayı yeterli ama ileri hız%3.2.bakalım artık 6 ay sonra olmazsa ya aşılama ya tüp yaptıracağız.inş bayrama kadar hamile kalır aşılama ya da tüpe gerek kalmaz canım...

ayrıca umudunu kesme tatlım kişiden kişiye degişiyor benim cevremde cok var amaliyattan 3 ay 6 ay sonra hamile kalanlar ama bizde olmadı herkesin bünyesi amaliyata farklı tepki veriyor .rabbim en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin sana inşallah çifter çifter .:21:

belli olmaz canım aslında doktorlar 1 yıl bekleyin diyor...bende şöyle düşünüyorum 2 yıl kadar çocuğumuz olmadı varikoselden dolayı olmuyormuş...ameliyattan sonra sanki yeni korunmayı bırakmış gibi saymaya başladım bu ay 2 .ayımız o yüzden eğer 6 aya kadar olmazsa 1 yıl beklesek mi diye düşünmeye başladım ay bilmiyorum çok zor bi süreç:s

evet canım ya öyle 2 ayımızı doldurduk bende şimdi varikosel ameliyatı olduktan sonra hamile klanları tek tek okuyorum 30.sayfadayım 10 kişinin hamile olduğunu okudum valla canım sıkıldıkça burya girip tekrar tekrar okuyup umutlanıyorum...sizden nbr canım hala beklemede misiniz yoksa ameliyata karar verdiniz mi?

çok iyi yapıyorsun bende ne kadar meşgul olsamda mutlaka buraya gelip yazıyorum okuyorum birşeyler.Çok iyi geliyor.

şuan hala beklemedeyiz canım
ekim gibi gene bir sprem testi yaptırıcaz galiba ona göre belli olur yönümüz.
Allahım hepimizin gönlüne göre versin.

hoşbulduk canım teşekkür ederim eşime varikosel teşhisi konuldu çift taraflı amaliyat oldu.10.02.2013 tarihinde tam 9 ay oldu hala bişey yok ve sayı da cok düşük keçiboynuzu küründen incir kürüne kadar herşeyi denedik ama olmayınca olmuyor. eşimde son kontrolüne gittiğinde doktor izne cıkmış cook kızdı tedavi yarım kalıyor diye bırak artık ugraşmayalım gidelim tüp bebek yada aşılama neyse olsun dedi. artık bayramdan sonra gidicez allahın izni ile aşılama olacagını ben zannetmiyorum. kesin tüp bebek dicekler kendimi bütün herşeye hazırladım. şuan sabırsızlıkla bayram sonrasını bekliyorum. siz hangi hastanede amaliyat oldunuz tatlım ? biz bagcılar hospitalist hastanesinde olduk . rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

çok geçmiş olsun canım.
umarım bayramda sonra güzel haberler verirsin bize.:16:

çok iyi yapıyorsun bende ne kadar meşgul olsamda mutlaka buraya gelip yazıyorum okuyorum birşeyler.Çok iyi geliyor.

şuan hala beklemedeyiz canım
ekim gibi gene bir sprem testi yaptırıcaz galiba ona göre belli olur yönümüz.
Allahım hepimizin gönlüne göre versin.

amin canım. hayırlı haberlerini bekliyorum canım....inş ameliyata gerek kalmaz...

DOSTLAR gelip slm vermisler,

bende herkesi cok ozluyorum,nerden nerelere geldik cok sukur bu gunumuze,
bende bu sayfayla ilk tanistigimda cikmazlardaydim cok sukur herseyin zamni gelince oluyor,

ALLAH herkese saglikli sihhatli bebisler nasip etsinn:16::16::16::16:

kızlarr sizden ricam benim için bi tane ayetel kürsi okurmusunuz, 41 ayetel kürsü okutturuyorum herbirini bir hamile okuması lazım...

ben varım canım sıfır morfoloji ve yüzde 80 hareketsizlikle hamile kaldım.ümidini kaybetme

Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım ...sanırm tüp bebek kaçıncı denemende hamile kaldın bu şekilde paylaşımlar cvplar gördükçe umudum artıyor kib birde bişy soracağım tüp bebekle hamilelik oluştuğunda ilk haftalarda kanaman olduma yada peçeteye geldimi pembe lekeler eğer olduysa kaçıncı haftanda kesildi

Son düzenleme:
Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım ...sanırm tüp bebek kaçıncı denemende hamile kaldın bu şekilde paylaşımlar cvplar gördükçe umudum artıyor kib birde bişy soracağım tüp bebekle hamilelik oluştuğunda ilk haftalarda kanaman olduma yada peçeteye geldimi pembe lekeler eğer olduysa kaçıncı haftanda kesildi

amin canım teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip eder inşlh.ikinci denememde hamile kaldım.kanama yada lekelenmem olmadı.

merhaba kızlar... eşim geçen hafta sperm testi yaptırdı ve sonuç ml'de 7milyon sperm var, toplamda 20 milyon. diğer değerler ise hep sınırda morfoloji %30... keçi boynuzu kürü yapmayı önerdim ama içmek isteöiyor kuru kuru yerim ben dedi. sizce bu şekilde işe yarar mı? bir de bu değerlerle aşılama şansı olur u sizce??? cevaplarsanz çok sevinirim....

Back
X