- Konu Sahibi boncukboncuk
- #119.781
Merhaba en son denememden once 6 aylik siki bir hazirlik sureci gecirdim. Tup bebek doktorum beni bir diyetisyene yonlendirdi bu diyetistende kilo sorunum yok 50 kiloyum ama 6 ay yumurta kalite ve rezerv artis tedavisi gordum tatlim. Diyetisyen diyorum ama adam aile hekimi hergun televizyonlarda beslenme ile tup bebegin arssindaki baglantiyi anlatiyor. Neyse sonucta on hazirlik olsun dedik bu adama 6 ayda 14 defa gittim her muayesi 300 tl. Bana aylarca gunde 25 tane farkli bitkisel ilaclar icirtti farkli farkli yemek listeleri verdi hepsini yaptik en az 30 tanede test yaptirdi, ne paralar harcadik. Sonunda tup bebek doktorumu aradi tedavi olabilir vucudu hazir yumurta sayisi ve kalitesi artti dedi. Hemen 5. denemeyi yaptirdim cok komik her sefer 8 ile 3 yumurta toplanirken bu sefer 1 tane ikinci kalite toplandi sonuc negatif. Yani ne hazirliklar yaptim ama hic fayda gormedim son olarak doktorumu degistirdim.
Dedigim gibi kendi doktorun olacaksin
diyetini ve destek besinlerini kendin hazirlayacaksin
biz bu konuda cok calistik bu topigi bastan okuyabilirsen neler yaptigimizi goreceksin
dr una inanmiyorsun degistirmelisin zaten kime guvenecegimnizi bizde sasirmistik hicbirine guvenmemeye baslamistik
onlar yumurta durumunu anliyolar iyiyse tedavi yapsinlar degilse diger aylari beklesinler hemen tedavi yapalim demesinler buna dikkat et cunki yumurta durumu her ay farkli oluyor ayni hatayi bende yapmistim
vitamin takviyesini yabana atma biz cok faydasini gorduk