- Konu Sahibi boncukboncuk
- #119.801
o zaten hamile kalmamış mıydı? 2. çocuğu mu?
Allah tamamına erdirsin bu arada
yooo ilk bebeği daha ekintosla karıştırıyorsundur belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaten hamile kalmamış mıydı? 2. çocuğu mu?
Allah tamamına erdirsin bu arada
canım memorial şişli hastanesi dr nur dokuzeylülü şittetle tavsiye ederim bir görüş istersen mükemmel biri merkezde öyle
Insallah hersey gonlunuzden geldigince gelisir. Erkekde sorun olunca tup basari orani dusuk gibi geldi bana bizdede sperm sayisi 2 milyon. Ama cevreme bakiyorum bayanda sorun varsa 2-3 denemede tup tutuyor. Ikimizdede bu defa tutar diye pozitif dusenelim.
kimse buraya yazmamış ama ben yazayım eski kızlardan belki giren olur ekin79 arkadaşımızda hamile çok şükür kan vermeden keseyi bile gördü :)))
aaa gerçekten mi çok sevindim, rabbim kucağına almayı nasip etsin. yaş olarak bir ekin bir de ben kaldım diyordum çok sevindim. nasıl olmuş tedavii gördü ?
Nilnur karamsar olma ben hep karamsarligimdan kaybettim belkide. Doktorlarada mecburen guveniyoruz iste. Kimle tedaviye baslasak o en iyisi oluyor. Umarim ilkte altin yumurtayi yakalarsin.
........... Arkadaşlar rahim ve yumurtalık durumum çok iyiymiş maaşallah doktorun dedigine göre ama ben de size katılıyorum. Tüm forumlara bakıyorum , erkekte sayı oldukça düşükse tüp çok zor , 1.kalite deyip transfer ettikleri embriyolarda bu kez de genetik problemler çıkıp düşükler ya da tutunmayan gebelikler oluşuyor.. siz ne düşünüyorsunuz? bence de kadında rahim ve yumurtalık varsa çözülüyor da , şu sayılar adamlarla oynaya oynaya iyice bozuluyor. neticede bebegin gen haritası bu hücrelerde ve sayı artsa morfoloji artmıyor , o düzelse gizli anomaliler oluyor..bugun ögrendim bir arkadaşımın da erk.inf. sebebiyle 3tür tüp bebek tutmuyor , en son erkekte Y kromozomu fazla bulunmuş , 10bin TL istemişler özel bir makine için , yahu MUTANT mıyız biz? x,y 46 kromozom değil mi insanın gen haritası .. :) artık güleyim mi aglayayım mı , inanayım mı baka mı kalayım bilemedim.. Allh yardımcımız olsun..
doktorum müthiş bir insab , umuda inanca güvene boguldum çıktım tüp b. için ama üzüleceğim gibi geliyor bana ..![]()
inşh güzel sonuçlar alırsınız.karamsar olmayın.
Nereye ve hangi doktora gidiyorsunuz?
............ Canım ben medıcana ınternatıonal selman & aysun laçin ile görüşüyorum , tavsiye ederim.. Randevu saatine bakılmaksızın genellikle uzun bekliyorsunuz işlemlerin hepsi bir arada oldugu için ama çok iyi ilgili insanlar..fiyat 4500 tl + ilaçlar , transferin içinde ımsı yontemi de var , ssk ile raporunuz varsa yanılmıyorsam 3750 tl kadar ödeyeceksiniz + ilaçlar .
Dondurma 380 tl gibiydi sanıyorum, erkek testleri de extra ucret ama onlar fazla tutmuyor. Mesela benden rahım filmi istemedi iyisin dedi ,hemen gel yapalım da demedi , kendini hazır hisset buyur gel dedi..hep gulumsuyolar , çok iyiler..hemşirelerin bazıları hariç :)
epey detay verdim sanırım :)
sen nereye gidiyorsun ? Benim ilk teşebbüsüm olacak bakalım , hayırlısı ..
sağol canım tşk ederim ayrıntılar için...:)
ben daha başladım kendim için eşim varikosel ameliyatı olcak bu cuma onu bekliyorum aslında..
eğer düzlem olmazsa başlıcaz o yüzden ön bilgi olsun diye sordum çok sağol tşk ederim.
inşh hayırlısıyla güzel sonuçlar olur.![]()
kimse buraya yazmamış ama ben yazayım eski kızlardan belki giren olur ekin79 arkadaşımızda hamile çok şükür kan vermeden keseyi bile gördü :)))
............ Canım ben medıcana ınternatıonal selman & aysun laçin ile görüşüyorum , tavsiye ederim.. Randevu saatine bakılmaksızın genellikle uzun bekliyorsunuz işlemlerin hepsi bir arada oldugu için ama çok iyi ilgili insanlar..fiyat 4500 tl + ilaçlar5 , transferin içinde ımsı yontemi de var , ssk ile raporunuz varsa yanılmıyorsam 3750 tl kadar ödeyeceksiniz + ilaçlar .
Dondurma 380 tl gibiydi sanıyorum, erkek testleri de extra ucret ama onlar fazla tutmuyor. Mesela benden rahım filmi istemedi iyisin dedi ,hemen gel yapalım da demedi , kendini hazır hisset buyur gel dedi..hep gulumsuyolar , çok iyiler..hemşirelerin bazıları hariç :)
epey detay verdim sanırım :)
sen nereye gidiyorsun ? Benim ilk teşebbüsüm olacak bakalım , hayırlısı ..
merhaba arkadaşlar
bizde 3 yıldan sonra bebek düşünmeye başladık
eşim test yaptırmadı ama ben garanti olsun diye keçiboynuzu kürü yapıyorum
3 ay d.kontrol hapı kullanmam gerekmiş kistten dolayı o arada kürü uygulayalım dedim ama kötümü ederiz diye de korkuyorum
başlayalı 4 gün oldu devam etsek mi küre acaba zararı olur mu ki
........... Arkadaşlar rahim ve yumurtalık durumum çok iyiymiş maaşallah doktorun dedigine göre ama ben de size katılıyorum. Tüm forumlara bakıyorum , erkekte sayı oldukça düşükse tüp çok zor , 1.kalite deyip transfer ettikleri embriyolarda bu kez de genetik problemler çıkıp düşükler ya da tutunmayan gebelikler oluşuyor.. siz ne düşünüyorsunuz? bence de kadında rahim ve yumurtalık varsa çözülüyor da , şu sayılar adamlarla oynaya oynaya iyice bozuluyor. neticede bebegin gen haritası bu hücrelerde ve sayı artsa morfoloji artmıyor , o düzelse gizli anomaliler oluyor..bugun ögrendim bir arkadaşımın da erk.inf. sebebiyle 3tür tüp bebek tutmuyor , en son erkekte Y kromozomu fazla bulunmuş , 10bin TL istemişler özel bir makine için , yahu MUTANT mıyız biz? x,y 46 kromozom değil mi insanın gen haritası .. :) artık güleyim mi aglayayım mı , inanayım mı baka mı kalayım bilemedim.. Allh yardımcımız olsun..
doktorum müthiş bir insab , umuda inanca güvene boguldum çıktım tüp b. için ama üzüleceğim gibi geliyor bana ..![]()
erkekdeki sorun eger 0 degilse bi şekilde halledilebiliyor heleki tüp bebekde dünyakadar ileri teknoloji olan merkezler var örneğin ımsı...
ama bayanda problem varsa cok daha zor bir süreçç oluyor diye düşünüyorumm benn en azından hep böyle gördüm şu topiğe bir baksana erkek sorunu olup hamile kalamayan cok az kişi kaldıkkk hemen hemen hepsi kaldıı üstelik doğal yoldann tüpden varr...
bu şekilde düşenerekk baştan olumsuz fikri bilinçaltına yerleştiriyorsunn bence pozitif düşünn