• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Insallah hersey gonlunuzden geldigince gelisir. Erkekde sorun olunca tup basari orani dusuk gibi geldi bana bizdede sperm sayisi 2 milyon. Ama cevreme bakiyorum bayanda sorun varsa 2-3 denemede tup tutuyor. Ikimizdede bu defa tutar diye pozitif dusenelim.

........... Arkadaşlar rahim ve yumurtalık durumum çok iyiymiş maaşallah doktorun dedigine göre ama ben de size katılıyorum. Tüm forumlara bakıyorum , erkekte sayı oldukça düşükse tüp çok zor , 1.kalite deyip transfer ettikleri embriyolarda bu kez de genetik problemler çıkıp düşükler ya da tutunmayan gebelikler oluşuyor.. siz ne düşünüyorsunuz? bence de kadında rahim ve yumurtalık varsa çözülüyor da , şu sayılar adamlarla oynaya oynaya iyice bozuluyor. neticede bebegin gen haritası bu hücrelerde ve sayı artsa morfoloji artmıyor , o düzelse gizli anomaliler oluyor..bugun ögrendim bir arkadaşımın da erk.inf. sebebiyle 3tür tüp bebek tutmuyor , en son erkekte Y kromozomu fazla bulunmuş , 10bin TL istemişler özel bir makine için , yahu MUTANT mıyız biz? x,y 46 kromozom değil mi insanın gen haritası .. :) artık güleyim mi aglayayım mı , inanayım mı baka mı kalayım bilemedim.. Allh yardımcımız olsun..

doktorum müthiş bir insab , umuda inanca güvene boguldum çıktım tüp b. için ama üzüleceğim gibi geliyor bana .. :(

Nilnur karamsar olma ben hep karamsarligimdan kaybettim belkide. Doktorlarada mecburen guveniyoruz iste. Kimle tedaviye baslasak o en iyisi oluyor. Umarim ilkte altin yumurtayi yakalarsin.

kimse buraya yazmamış ama ben yazayım eski kızlardan belki giren olur ekin79 arkadaşımızda hamile çok şükür kan vermeden keseyi bile gördü :)))

aaa gerçekten mi çok sevindim, rabbim kucağına almayı nasip etsin. yaş olarak bir ekin bir de ben kaldım diyordum çok sevindim. nasıl olmuş tedavii gördü ?

aaa gerçekten mi çok sevindim, rabbim kucağına almayı nasip etsin. yaş olarak bir ekin bir de ben kaldım diyordum çok sevindim. nasıl olmuş tedavii gördü ?

evet hepimiz çok sevindik canım bi iki arkadaşta daha yaş mevzusu var senin yaşın kaçtıki kız
yok tedavide değildi ovulasyon tarihini takip etmiş öyle olmuş mucize bebek yani
rabbim kucağına almayı nasip etsin darısıda sizlere olsun inşallah

Nilnur karamsar olma ben hep karamsarligimdan kaybettim belkide. Doktorlarada mecburen guveniyoruz iste. Kimle tedaviye baslasak o en iyisi oluyor. Umarim ilkte altin yumurtayi yakalarsin.

............ inşallah canım,çok teşekkür ederim. Aynı şekilde sana da dilerim kocaman bir altın , belki de iki ..:) innşallahhh

........... Arkadaşlar rahim ve yumurtalık durumum çok iyiymiş maaşallah doktorun dedigine göre ama ben de size katılıyorum. Tüm forumlara bakıyorum , erkekte sayı oldukça düşükse tüp çok zor , 1.kalite deyip transfer ettikleri embriyolarda bu kez de genetik problemler çıkıp düşükler ya da tutunmayan gebelikler oluşuyor.. siz ne düşünüyorsunuz? bence de kadında rahim ve yumurtalık varsa çözülüyor da , şu sayılar adamlarla oynaya oynaya iyice bozuluyor. neticede bebegin gen haritası bu hücrelerde ve sayı artsa morfoloji artmıyor , o düzelse gizli anomaliler oluyor..bugun ögrendim bir arkadaşımın da erk.inf. sebebiyle 3tür tüp bebek tutmuyor , en son erkekte Y kromozomu fazla bulunmuş , 10bin TL istemişler özel bir makine için , yahu MUTANT mıyız biz? x,y 46 kromozom değil mi insanın gen haritası .. :) artık güleyim mi aglayayım mı , inanayım mı baka mı kalayım bilemedim.. Allh yardımcımız olsun..

doktorum müthiş bir insab , umuda inanca güvene boguldum çıktım tüp b. için ama üzüleceğim gibi geliyor bana .. :(

inşh güzel sonuçlar alırsınız.karamsar olmayın.:16:
nereye ve hangi doktora gidiyorsunuz?

inşh güzel sonuçlar alırsınız.karamsar olmayın.:16:
Nereye ve hangi doktora gidiyorsunuz?

............ Canım ben medıcana ınternatıonal selman & aysun laçin ile görüşüyorum , tavsiye ederim.. Randevu saatine bakılmaksızın genellikle uzun bekliyorsunuz işlemlerin hepsi bir arada oldugu için ama çok iyi ilgili insanlar..fiyat 4500 tl + ilaçlar , transferin içinde ımsı yontemi de var , ssk ile raporunuz varsa yanılmıyorsam 3750 tl kadar ödeyeceksiniz + ilaçlar .
Dondurma 380 tl gibiydi sanıyorum, erkek testleri de extra ucret ama onlar fazla tutmuyor. Mesela benden rahım filmi istemedi iyisin dedi ,hemen gel yapalım da demedi , kendini hazır hisset buyur gel dedi..hep gulumsuyolar , çok iyiler..hemşirelerin bazıları hariç :)
epey detay verdim sanırım :)
sen nereye gidiyorsun ? Benim ilk teşebbüsüm olacak bakalım , hayırlısı ..

............ Canım ben medıcana ınternatıonal selman & aysun laçin ile görüşüyorum , tavsiye ederim.. Randevu saatine bakılmaksızın genellikle uzun bekliyorsunuz işlemlerin hepsi bir arada oldugu için ama çok iyi ilgili insanlar..fiyat 4500 tl + ilaçlar , transferin içinde ımsı yontemi de var , ssk ile raporunuz varsa yanılmıyorsam 3750 tl kadar ödeyeceksiniz + ilaçlar .
Dondurma 380 tl gibiydi sanıyorum, erkek testleri de extra ucret ama onlar fazla tutmuyor. Mesela benden rahım filmi istemedi iyisin dedi ,hemen gel yapalım da demedi , kendini hazır hisset buyur gel dedi..hep gulumsuyolar , çok iyiler..hemşirelerin bazıları hariç :)

sağol canım tşk ederim ayrıntılar için...:)
ben daha başladım kendim için eşim varikosel ameliyatı olcak bu cuma onu bekliyorum aslında..
eğer düzlem olmazsa başlıcaz o yüzden ön bilgi olsun diye sordum çok sağol tşk ederim.

inşh hayırlısıyla güzel sonuçlar olur.:16:

sağol canım tşk ederim ayrıntılar için...:)
ben daha başladım kendim için eşim varikosel ameliyatı olcak bu cuma onu bekliyorum aslında..
eğer düzlem olmazsa başlıcaz o yüzden ön bilgi olsun diye sordum çok sağol tşk ederim.

inşh hayırlısıyla güzel sonuçlar olur.:16:

inşallah Ameliyatın faydası olur , benim aile dostumun varikosel sonrası 4 çocugu oldu hem de ilk gebelik aynı ay sanırım :) işe yaramayan da var , 1 yıl sonra dogal sonuç alan da.. ama ne mutluki çözümü ve tanısı konmuş ,Allah benim gibi belirsizlikte bırakılmanızdan korusun..ne ilaç ne kesin çözüm..herşey dibe gidiyo vallahi , aklımı başımda tutmakta sabır dilemekte hiç bukadar zorlanmamıştım.
proxeed plus'ı da sor doktoruna ameliyat sonrası olur mu , o ilaçla beraber arı sutu bal polen fındık ceviz yedir bol bol valla aynı ay kalırsın demedi deme ;)
Allah hayırlısını versin arkadaşım..

............ Canım ben medıcana ınternatıonal selman & aysun laçin ile görüşüyorum , tavsiye ederim.. Randevu saatine bakılmaksızın genellikle uzun bekliyorsunuz işlemlerin hepsi bir arada oldugu için ama çok iyi ilgili insanlar..fiyat 4500 tl + ilaçlar5 , transferin içinde ımsı yontemi de var , ssk ile raporunuz varsa yanılmıyorsam 3750 tl kadar ödeyeceksiniz + ilaçlar .

Beylikduzu medikan has. Benimde evime yakin diye dusundum ama nerdeyse memoriolle ayni para siz ordami tedavi oldunuz yada tedavidemisiniz

merhaba arkadaşlar
bizde 3 yıldan sonra bebek düşünmeye başladık
eşim test yaptırmadı ama ben garanti olsun diye keçiboynuzu kürü yapıyorum
3 ay d.kontrol hapı kullanmam gerekmiş kistten dolayı o arada kürü uygulayalım dedim ama kötümü ederiz diye de korkuyorum
başlayalı 4 gün oldu devam etsek mi küre acaba zararı olur mu ki

Karanfilce
Mrb canim ben kist ameliyati oldum laparoskopi
Cok korktum ama Allahima bin sukur hic korktugum gibi olmadi
Simdi 6 ay kadar kendiliginden olmasini bekliycez bakalim dua et
İmsallah hicbiseye gerek kalmadan gelir bebik hayirla
Bu ay yumurtam catlamadi umarim kist olarak kalmaz alah sonumuzu hayir etsin insallah
Bizim eski kizlardan hic haber yokmu kimseyi goremiyorum artik
Senay dogum yapmistir heralde 9 ayi cok merak ediyorum
Allah hepimize tum bekleyenlere sabir ve en kisa zManda hayirlisini versin

merhaba arkadaşlar
bizde 3 yıldan sonra bebek düşünmeye başladık
eşim test yaptırmadı ama ben garanti olsun diye keçiboynuzu kürü yapıyorum
3 ay d.kontrol hapı kullanmam gerekmiş kistten dolayı o arada kürü uygulayalım dedim ama kötümü ederiz diye de korkuyorum
başlayalı 4 gün oldu devam etsek mi küre acaba zararı olur mu ki

bende esime o kuru iki tedavide yapmistim ise yaradimi hic anlayamadik, bazisinda yariyormus bazi bunyelerde alerjik reaksiyon verip ters etki yapiyormus bence kime yarar kime yaramaz kimse bilemiyor can.

erkekdeki sorun eger 0 degilse bi şekilde halledilebiliyor heleki tüp bebekde dünyakadar ileri teknoloji olan merkezler var örneğin ımsı...

ama bayanda problem varsa cok daha zor bir süreçç oluyor diye düşünüyorumm benn en azından hep böyle gördüm şu topiğe bir baksana erkek sorunu olup hamile kalamayan cok az kişi kaldıkkk hemen hemen hepsi kaldıı üstelik doğal yoldann tüpden varr...

bu şekilde düşenerekk baştan olumsuz fikri bilinçaltına yerleştiriyorsunn bence pozitif düşünn

arkadaşlar bir bucuk sene önce eşimin sperm değeri sıfırdı. 2 hafta sonra başka biryerde ml de 300bin çıktı. 2 hafta sonra 700bin çıktı. bu değerle negatif tüp bebek denememiz oldu. daha sonraları 5 milyon civarında seyretti. doktora gitmeyi bıraktık. oluruna bıraktık. bu bir yıl içinde ise 25gün klomen 5 gün ara, hergece keçiboynuzu kürü, proxed plus, gnc q10 ve gnc arginmax,sabah akşam aç karnına çaksır suyu, bi dönem arı sütü, macunu mübarek, zinco, pharmaton vitamin derken hamileyim. tabi bunlar bir vesile. bol bol dua edin. rabbim dileyen herkese, evlatla yanıp tutuşan herkese kolay eylesin inş. Amin. sayıya pek takmayın. vakti gelince rabbim verir inş. Amin

erkekdeki sorun eger 0 degilse bi şekilde halledilebiliyor heleki tüp bebekde dünyakadar ileri teknoloji olan merkezler var örneğin ımsı...

ama bayanda problem varsa cok daha zor bir süreçç oluyor diye düşünüyorumm benn en azından hep böyle gördüm şu topiğe bir baksana erkek sorunu olup hamile kalamayan cok az kişi kaldıkkk hemen hemen hepsi kaldıı üstelik doğal yoldann tüpden varr...

bu şekilde düşenerekk baştan olumsuz fikri bilinçaltına yerleştiriyorsunn bence pozitif düşünn

Canım nasılsın ne zamandır karşılaşamıyoruz merak ettim nasıl gidiyor?

Back
X