- Konu Sahibi boncukboncuk
- #119.841
,Kizlar sayimiz 1milyonun altinda,proxeed ile4.kutudayiz, test icin 6.kutuyu mu beklemeliyim yoksa test yapsak mi,duzelme yokturda bir daha kullanmaz diye korkuyorum,ne tavsiye edersiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
,Kizlar sayimiz 1milyonun altinda,proxeed ile4.kutudayiz, test icin 6.kutuyu mu beklemeliyim yoksa test yapsak mi,duzelme yokturda bir daha kullanmaz diye korkuyorum,ne tavsiye edersiniz![]()
kris neden gelmiyorsunsen bana umut oluyorsun face den msj gönderdim diğer arkadaşlarda var orda hepiniz ordasınız ne güzel
![]()
kris faceyede fazla gelemiyo iki tane biblo gibi kızları var onlarla uğraşmaktan bide çalışıyo o yüzden fazla ugrayamıyo ne faceye nede buraya :26:
illaki düzelme vardır niye olmasın . başka ne kullanıyorsunuz ?
Baska hic bisey icmiyor ve yemiyor,arada bir bal ve genelde nar.
Keciboynuzu evicap b12 ve C vitamin kompleksi kullandi tam5aya yakin ve sayimiz resmen yok oldu diye esim kendine hiic dokundurtmuyo, sadece bilime guvenecekmis artik..sadece proxeed nekadar yeterli olur bilmiyorum,ahh keske 29milyona geri cikabilsek..hep doktorun yanlis yonlendirmesi iste,yazim oldu yillarimiza..
Siz de durumlar nedir cnm?
kris neden gelmiyorsunsen bana umut oluyorsun face den msj gönderdim diğer arkadaşlarda var orda hepiniz ordasınız ne güzel
![]()
Canim benim ne mutlu sana umut olabiliyorsam
Ceylanimin dedigi gibi 2 bebek is guc biryana hastaliklar biryana
evce hastayiz 2 haftadir
bunada sukur:)
sen nasilsin neler yaptin konusmayali hersey yolunda mi?
ben iyiyim çok şükür seni gördüm çok daha mutlu oldum cnm krisim ben seni bu bu topikte okuduğumdan beri çok sevdim kardeşim gibi inan bak bana hep umut oluyosun her okuduğumda ki şuan 4611. sayfadayım daha çok var ama roman okur gibi okuyorum ve her okuduğumda yeni birşey öğreniyorum bi ara dayanamayıp topiğin sonlarına baktım ne göreyim meriiiiii hamile olmuşta doğum yapmışayrıca yağmur oda ama ronyaya daha ulaşamadım okuyamadım. Özellikle dün çok ağladım sen uzun süre topiğe gelmediğin bir dönem, doğum yaptın çok mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam eee sen şimdi bana nasıl umut olmayasın canım krisim RABBİM o güzeller güzeli kızlarını sana ve eşine bağışlasın sizi hep korusun cümlesini korusun inş.
biz de vitaminlere devam ediyoruz geçen hafta testleri Kağan hocanın dediği yerde yaptırdık sonuçları çok merak ediyorum . Kağan hoca onlarıda gönderin hepsini bir değerlendireceğim dedi mailde ayrıca randevu tarihini martta verdiler mağlesef bir şey soracağım sana biz şimdi bu vitaminleri alıyoruz ya , acaba Kağan hocanın belirleyeceği tedaviye göre mi başlasaydık yoksa devammı edelim ne dersin ?
ben iyiyim çok şükür seni gördüm çok daha mutlu oldum cnm krisim ben seni bu bu topikte okuduğumdan beri çok sevdim kardeşim gibi inan bak bana hep umut oluyosun her okuduğumda ki şuan 4611. sayfadayım daha çok var ama roman okur gibi okuyorum ve her okuduğumda yeni birşey öğreniyorum bi ara dayanamayıp topiğin sonlarına baktım ne göreyim meriiiiii hamile olmuşta doğum yapmışayrıca yağmur oda ama ronyaya daha ulaşamadım okuyamadım. Özellikle dün çok ağladım sen uzun süre topiğe gelmediğin bir dönem, doğum yaptın çok mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam eee sen şimdi bana nasıl umut olmayasın canım krisim RABBİM o güzeller güzeli kızlarını sana ve eşine bağışlasın sizi hep korusun cümlesini korusun inş.
biz de vitaminlere devam ediyoruz geçen hafta testleri Kağan hocanın dediği yerde yaptırdık sonuçları çok merak ediyorum . Kağan hoca onlarıda gönderin hepsini bir değerlendireceğim dedi mailde ayrıca randevu tarihini martta verdiler mağlesef bir şey soracağım sana biz şimdi bu vitaminleri alıyoruz ya , acaba Kağan hocanın belirleyeceği tedaviye göre mi başlasaydık yoksa devammı edelim ne dersin ?
canım bu topik çok uğurlu inşallah sanada getirir uğrunu yağmurun kızı oldu yaşına gircek nerdeyse ronya 3 cü bebişine hamile merak etmissin yazayım dedim ayrıca kris iylik meleği herzaman destekcimizdir sağolsun iyki tanı fırsatımız oldu![]()
canim vitaminin zarari olmaz bence devam edin bakarisin Kaan hoca ya gitmene gerek kalmaz bellimi olur:))
mart bayagi gec demek cok dolu
biz burada oyle guzel paylasimlarda bulunduk ki bazen dusunuyorum gozlerim doluyor caresizce birbirimize simsiki sarildik burada ama birer birer hepimiz evlat sahibi olduk, sende olacaksin insallah
Ronya 3. ye hamileymis:))
zaten birkac arkadasimiz kaldi bikac ay a da onlarin haberini aliriz zaten :)
simdi herkes kendi aleminde kolay degil cocuk olunca hersey degisiyor ama herkes ayni seyi yasadigi icin birbirimizi cok iyi anliyoruz bunu sende anlayacaksin
hadi kolay gelsin bana yazmayi birakma:)
canım bu topik çok uğurlu inşallah sanada getirir uğrunu yağmurun kızı oldu yaşına gircek nerdeyse ronya 3 cü bebişine hamile merak etmissin yazayım dedim ayrıca kris iylik meleği herzaman destekcimizdir sağolsun iyki tanı fırsatımız oldu![]()