- Konu Sahibi boncukboncuk
- #119.861
sevgili krishazel; neden bilmiyorum içimde sana yazma isteği doğdu selam vermek istedim.... proxed i araştırırken tesadüfen ismini gördüm şimdi hatırlamıyom yaklaşık 250 sayfa falan okudum da taa 2010 yılından falan bi yazın dikkatimi çekti ve seni takip etmeye başladım ..doğrusu hayran kaldım yaşadıklarına herkese umut olmana pozitif düşünmene nebilim destek olmana tam tüp deneyecekken hamile kalmana hangisini sölüyüm sonra son sayfada iki çocuk sahibi olduğunu gördüm ağzım kulaklarımda sanki bi film izlemiş gibi hissediyorum kendimi ....allah bağışlasın nazarlardan korusun bende umut edenlerdenim umuda sarılıp bekleyenlerdenim her sayfada her yazılanda umut arıyorum ..rabbim inşalah benimde yüzümü güldürür sevgiler...
Bak simdi benimde icimden sana yazmak geldi , insan boyle boyle baglaniyor kenetleniyor iste :)
okuduysan benim yasadiklarimi biliyorsun dur ben umutsuz vakaydim kari koca sorunluyduk ve doktorlar tarafindan degil tup bebek evlatlik almaya yonlendirilmistik ama once Rabbimin izni bizimde mucadelemizde normal yoldan 2 bebegim oldu
mucadelemiz kolay degildi insan ustu gayret gosterdik cogu kisinin 6 yilda yapacagini biz 6 aya sigdirdik ama basardik
benim bir sloganim vardi buraya cok yazdim ------ bizim olduysa herkesin olur !!!! ------
o yuzden asla mucadeleyi birakmayacaksiniz , oturup beklemeyeceksiniz
umuda sarilip bekleyenlerdenim lafini kabul etmiyorum mucadele edeceksin
Bu arada ilk buraya ve sana yaziyorum , ailelerimizin bile bilmedigi birsey bu :) esim in istegi bu, Biz 3 cocuga karar verdik ama onu ben dogurmayacagim :) cocuk esirgemeden gonullu aile olacagiz kizlarima bir abla bulup onun da ailesi olacagiz insallah
Rabbim kimseyi evlatsiz , hicbir cocuguda ailesiz birakmasin ...