- Konu Sahibi boncukboncuk
-
canım ne güzel bu bile bir gelişme inşallah bu çabaların sonunda bebğinde gelir...
ya bızımkısı 1 mılyonun altında acaba bızdede bır faydası olmusmudur cok merk edıorum 2 hafta sonra tekrarlıcaz tahlılı.boncuk darısı bebegıne..hayırlısıylan....
Boncukboncuk, kesinlikle keciboynuzunun cok faydasi var, umarim beslenme programiniz size bebeklerinizi kisa zamanda getirir.opuyorumnanaktan
boncuk çok güzel bir beslenme hazırlamışsın eşine ve faydasınıda çok güzel görmüşsünüz spermi çoğaltarak...en yakın zamandada inş evladına kavuşursun....
benim eşimdede 1 milyon sperm vardı ve varikoselide var eşimin..bizde keçi boynuzu kürü yaptık birde dr.umuzun verdiği vitaminleri kullandık yani eşim kullandı ve sperm 4 milyona çıktı...yine tüple hamile kaldım ama ben faydasının çok olduğunu düşünüyorum..çünkü %2 olan hareketlilikde %15 olmuştu...ve belkide boncuğun yaptıklarının hepsini yapsaydık daha farklı olabilirdi...kesinlikle deneyin sizlerde kızlar....eşimin damarlarında tıkanıklık olduğu halde bu kadar artması bile bizi çok mutlu etmişti...bizde 2 yada 3 ay keçi boynuzu kürü yapmıştık....daha fazla yapmak daha fazla sperm demek:))))
Teşekkür ederim hilal.Tam artık dayanamıyorum demeye başlamıştım ki tahlil sonucunu aldık. Gerçkten tutanacak bi umuda ihtiyacım vardı ona Allahımın yardımıyla oldu. Darısı hamile kalmaya inşallah..
boncukcum gözün aydın canım inşallah en yakın zamanda bebeğinde gelir
bende yazayım kendi değerlerimizi ilk yapılan testle eşimin sperm sayısı 10milyondu ilaç verdi dr sonrakinde 1 milyon bile kalmamıştı çok üzüldük hele eşim hiç yüzü gülmüyordu
araştırdım keçi boynuzu kürünü buldum ve her akşam yaptım 5 ay boyunca ve aralarda arısütü polen bal karışımını süte karıştırıp içirdim
şimdiki değer ise ml de 50 milyon bunu bilmek gerçekten mucize rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı şekilde evlatlarımızı gönderir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?