• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz..

boncukboncuk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
2.719
20
156
43
İstanbul
İyi akşamlar arkadaşlar. Beni bazılarınız bilir, bilmeyenler için tekrar anlatayım. 2 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz.
İlk 1 yıl herşeyin yolunda olduğunu düşünerek beklemekle geçti. sonra eşimin sperm sayısının 2 milyon ile 3 milyon arasında olduğunu öğrendik. Hemen ne yapalım derken Mayıs 2009 da tüp bebek yaptırdık negatif sonuç aldık.

Şimdi ne oldu. Ocak ayından itibaren Allahın izniyle, değerli hocam Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlunun sitesinden satın almış olduğumuz bitkisel çay ve eşime uyguladığım beslenme programı sayesinde geçen hafta yaptırdığımız sperm testinde 2 milyondan 76 milyona yükseldiğini gördük.

Bizi en çok bizler anlarız ve yardımcı oluruz, bunu en iyi bilenlerden biri de benim. Neler çektiğimizi bi Allah bide bizler biliyoruz.

Gelelim uyguladığım beslenme programına:
Her sabah:
1 tatlı kaşığı, cevizli--ballı--arı sütü--polen karışımı
Zeytinyağında bekletilmiş 1 incir.
Kahvaltıda mutlaka keçiboynuzu pekmezi--yumurta--peynir--kuşburnu marmelatı--
ballı süt

İşe giderken 1 elma, 3 ceviz içi, 10 adet siyah üzüm kurusu, 3 kayısı, 3 incir kurusu

Öğlen muzlu--ballı--cevizli--tarçınlı karışım

Haftada 4 kere roka--tere--kıvırcık--turp--havuç--taze soğan--dereotu--maydonuz limonlu zeytinyağlı nar ekşili salata

Haftada 1 kere brokoli salatası
Haftada 1 kere kereviz salatası
Haftada 1 kere pırasa, 1 kere ıspanak, 1 kere bürüksel lahanası
Haftada 1 kere balık,
Haftada 1 kere bol kimyon--kekik--karabiberli tavuk ve kırmızı et
Her akşam 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Bir akşam ayçekirdeği bir akşam yerfıstığı mutlaka
Her akşam keçiboynuzu kürü
Haftada 2 kere Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlu Hocamızdan aldığımız bitkisel çay.

Umarım sizlere faydalı olur. Daha hamile kalamadım ama en azından İLAÇ kullanmadan doğal yollarla doktorların hiç yükselmez dedikleri sayısı yükselttik. Pes etmeyin ben yukarda yazdığım listeyi 3 aydır şaşmadan uyguladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Tez zamanda böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin

canım ne güzel bu bile bir gelişme inşallah bu çabaların sonunda bebğinde gelir...

Boncukboncuk, kesinlikle keciboynuzunun cok faydasi var, umarim beslenme programiniz size bebeklerinizi kisa zamanda getirir.opuyorumnanaktan

ya bızımkısı 1 mılyonun altında acaba bızdede bır faydası olmusmudur cok merk edıorum 2 hafta sonra tekrarlıcaz tahlılı.boncuk darısı bebegıne..hayırlısıylan....

ya bızımkısı 1 mılyonun altında acaba bızdede bır faydası olmusmudur cok merk edıorum 2 hafta sonra tekrarlıcaz tahlılı.boncuk darısı bebegıne..hayırlısıylan....

Ben faydasının olduğunu gördüm sonuçta bizim sperm sayısı ilk yaptırdığımızda 1 milyon 300 bin di, sonra 2 milyon çıktı en fazla 3 milyon rakamını gördük. Gittiğimiz üroloji doktorları kıllarını bile kıpıdatmadılar. Uyguladığımız şey beslenme ve bitkisel çay. Demekki vücutta eksik olan bişeyler varmış tamamlandı bu yolla.

Boncukboncuk, kesinlikle keciboynuzunun cok faydasi var, umarim beslenme programiniz size bebeklerinizi kisa zamanda getirir.opuyorumnanaktan

Evet Allah razı olsun İbrahim Adnan Saraçoğlundan ki bilgilerini böylesine açık bir biçimde bizlere sunduğu için. İnşallah Rabbim isteyen tüm herkesle beraber bana nasip eder evlat sahibi olmayı...

boncuk çok güzel bir beslenme hazırlamışsın eşine ve faydasınıda çok güzel görmüşsünüz spermi çoğaltarak...en yakın zamandada inş evladına kavuşursun....
benim eşimdede 1 milyon sperm vardı ve varikoselide var eşimin..bizde keçi boynuzu kürü yaptık birde dr.umuzun verdiği vitaminleri kullandık yani eşim kullandı ve sperm 4 milyona çıktı...yine tüple hamile kaldım ama ben faydasının çok olduğunu düşünüyorum..çünkü %2 olan hareketlilikde %15 olmuştu...ve belkide boncuğun yaptıklarının hepsini yapsaydık daha farklı olabilirdi...kesinlikle deneyin sizlerde kızlar....eşimin damarlarında tıkanıklık olduğu halde bu kadar artması bile bizi çok mutlu etmişti...bizde 2 yada 3 ay keçi boynuzu kürü yapmıştık....daha fazla yapmak daha fazla sperm demek:))))

Arkadaslar, bir de Arginmax Men isimli ilacin da biz de sperm hareketliligini artirmada cok etkisi oldu, bilgilerinize...

Domatesin her turlusu, havuc suyu icine bir kac damla zaytinyagi damlatilmis cok faydali...Esinize dar pantolonlar jeansler giydirmeyin, sicak kuvet sefasi da yasaklar arasinda yer aliyor.

boncuk çok güzel bir beslenme hazırlamışsın eşine ve faydasınıda çok güzel görmüşsünüz spermi çoğaltarak...en yakın zamandada inş evladına kavuşursun....
benim eşimdede 1 milyon sperm vardı ve varikoselide var eşimin..bizde keçi boynuzu kürü yaptık birde dr.umuzun verdiği vitaminleri kullandık yani eşim kullandı ve sperm 4 milyona çıktı...yine tüple hamile kaldım ama ben faydasının çok olduğunu düşünüyorum..çünkü %2 olan hareketlilikde %15 olmuştu...ve belkide boncuğun yaptıklarının hepsini yapsaydık daha farklı olabilirdi...kesinlikle deneyin sizlerde kızlar....eşimin damarlarında tıkanıklık olduğu halde bu kadar artması bile bizi çok mutlu etmişti...bizde 2 yada 3 ay keçi boynuzu kürü yapmıştık....daha fazla yapmak daha fazla sperm demek:))))

Teşekkür ederim hilal.Tam artık dayanamıyorum demeye başlamıştım ki tahlil sonucunu aldık. Gerçkten tutanacak bi umuda ihtiyacım vardı ona Allahımın yardımıyla oldu. Darısı hamile kalmaya inşallah..

boncukcum gözün aydın canım inşallah en yakın zamanda bebeğinde gelir

bende yazayım kendi değerlerimizi ilk yapılan testle eşimin sperm sayısı 10milyondu ilaç verdi dr sonrakinde 1 milyon bile kalmamıştı çok üzüldük hele eşim hiç yüzü gülmüyordu

araştırdım keçi boynuzu kürünü buldum ve her akşam yaptım 5 ay boyunca ve aralarda arısütü polen bal karışımını süte karıştırıp içirdim
şimdiki değer ise ml de 50 milyon bunu bilmek gerçekten mucize rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı şekilde evlatlarımızı gönderir

arkadaşlar birde ben aktardan keçi boynuzu pekmezi içerisinde bir sürü otların karışımı olan bir macun aldık yeni başladık kullanmaya ,yalnız ilk arkadaşın eşi için yaptıklarını bende alıp yapıcam.bu arada ilk yazan arkadaşın mücadelesini çok takdir ettim.rabbim sana ,bana ve diğer tüm isteyen anne adaylarına hayırlı evlatlar verir inşalllah...birde arkadaşlar bol bol dua ve kuran okuyun..Allah açılan hiçbir eli geri çevirmez,lakin herşeyin bir vakti var...biz mücadele edicez,takdir Allahtan...

fical çok haklısın dua etmek o kadar önemli ki. Benim için çok dersler çıkarttığım 2 yıl geçti, bu süreç beni her anlamda daha da olgunlaştı.
Sabretmenin neden bu kadar önemli olduğunu öyle iyi anladım ki...Ben her akşam eşime keçiboynuzu kürü yaparken kayınvalidem bile nasıl yapıyorsun böyle her akşam her akşam demişti bana hiç unutmam. Ama umut işte ya vesile olursa diye doğru bulduğum herşeyi elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Rabbime çok şükür...

boncukcum gözün aydın canım inşallah en yakın zamanda bebeğinde gelir

bende yazayım kendi değerlerimizi ilk yapılan testle eşimin sperm sayısı 10milyondu ilaç verdi dr sonrakinde 1 milyon bile kalmamıştı çok üzüldük hele eşim hiç yüzü gülmüyordu

araştırdım keçi boynuzu kürünü buldum ve her akşam yaptım 5 ay boyunca ve aralarda arısütü polen bal karışımını süte karıştırıp içirdim
şimdiki değer ise ml de 50 milyon bunu bilmek gerçekten mucize rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı şekilde evlatlarımızı gönderir

Çok teşekkür ederim. Senin sonuçlarda maşallah çok iyi. Hey gidi günler hey nerden nereye...

Back
X