2 minik çocukla okuyan mezun olanlar buyurun

Merhabalar arkadaşlar
1.5 ve 4 yaşında iki kuzum var . Ben auzf çocuk gelişimi okumaya karar verdim ve bi yandan da KPSS sınavlarına girmek istiyorum
Çünkü hem artık hem hayallerime ulaşmak istiyorum hemde kuzularıma maddi destek için çalışmam gerekecek şimdiden yolumu çizeyim diyorum ama çoook zor tüm gün ev işi ve ilgi bekleyen iki çocuk ilgi bekleyen eş. Ama yapamıyorum çocuklarım çok küçük ve çok ilgi istiyorlar ama ben onları büyütürken okulumu da bitirmek istiyorum . Yapanlar yapıyorlar nasıl yapıyorlar nasıl hem çocuk hem okul birlikte yapıyorlar lütfen bilen deneyimlenen ve en önemlisi başaran bana yardımcı olabilecek sözlere teşviklere fikirlere ihtiyacım var 🍀❤️
Bende iki cocukla ayni bölümü okudum okurken 3.de dünyaya geldi geçenlerde diplomamı aldim simdi lisansa tamamlayacağım

Yapanlar nasıl yapıyor ,bende öğrenmek için yerini alayım surada:spor:

Allah onları başımdan eksik etmesin inşallah her anne gibi benimde bunaldınız anlar oluyor birde çocuklarım çok hareketli yetmeye çalışıyorum yetemedğim oluyor • ben sabahları erkenden kalkıp çalışıyorum gündüz tamamen zamanımı onlara ve eve ayırıyorum hiç okumamaktansa okulumu bitirmek istiyorum yavaş yavaş bile olsa.
Yo sizi suçlamak için söylemedim. Bende bazen çok bunalıyorum. Bunalmayan ana yoktur bence😬 valla inşallah yapabilirsiniz. Ben wc bile gidemiyorum 🥲

Merhabalar arkadaşlar
1.5 ve 4 yaşında iki kuzum var . Ben auzf çocuk gelişimi okumaya karar verdim ve bi yandan da KPSS sınavlarına girmek istiyorum
Çünkü hem artık hem hayallerime ulaşmak istiyorum hemde kuzularıma maddi destek için çalışmam gerekecek şimdiden yolumu çizeyim diyorum ama çoook zor tüm gün ev işi ve ilgi bekleyen iki çocuk ilgi bekleyen eş. Ama yapamıyorum çocuklarım çok küçük ve çok ilgi istiyorlar ama ben onları büyütürken okulumu da bitirmek istiyorum . Yapanlar yapıyorlar nasıl yapıyorlar nasıl hem çocuk hem okul birlikte yapıyorlar lütfen bilen deneyimlenen ve en önemlisi başaran bana yardımcı olabilecek sözlere teşviklere fikirlere ihtiyacım var 🍀❤️
Auzef cocuk gelisimi lisans okuyorum 2 küçük çocuğum var benimde.. gece onları uyutunca ders çalışıyorum sizde öyle yapabilirsiniz

Merhabalar arkadaşlar
Merhaba benim iki değil ama bir çocuğum vardı okudum ve atandım çok şükür toplam 6 yıl sürdü okumam ders çalışmam. Ama benim çocuğumun pek eziyeti yoktu. Eşim de çok ilgi beklemiyordu beni çok destekledi tabi ev işlerinde yardımcı olmadı ama eksik kalan şeyler hiç sorun olmadı. Ben ev işini ikinci plana attım. Sınavlarım bitince temizliğe girişirdim. Başka türlüsü olmaz. Ev gezmelerine de gitmezdim. Sürekli ders çalışmak gerekiyor arada kalkıp evin en mecburi işlerini yaptım ama sınavıma yakınsa iyice saldım sınav sonrası topladım. Yemeklerimi hep kendim yaptım öyle destekleyen annem de yoktu. Yalnız çabaladım ama köstek olan da olmadı çok şükür. Okumayı istiyorsanız ev işinden fedakarlık etmeniz gerekiyor hepsi bir arada olmuyor. Allah yardımcınız olsun

Maşallah ne kadar güzel aynı bölüm olmamıza ayrıca sevindim ama ben ilk sınavıma gireceğim ekimde daha çok yeniyim yani size bişey sormak istiyorum anatomiyi nasıl anladınız geçtiniz defalarca okuyorum ama çok detaylı ve farklı terimler var
Instagramda auzefc.g.dersozetleri diye bir sayfa var sadece onemli yerleri belirtmişler oralara çalıştım netten vize final örnek sorulari buldum soru uzerinden calisinca daha cok akilda kalıyor

Aöl lise 11 sınıf ögrencisiyim. 3Yaşında oglum, 3.5aylık kızım var. Konuyu takipteyim. Siz bana ilham olacaksınız insaAllah

Aöl lise 11 sınıf ögrencisiyim. 3Yaşında oglum, 3.5aylık kızım var. Konuyu takipteyim. Siz bana ilham olacaksınız insaAllah
Aöl açıktan okudum bende o dönem bakardım ama özetleri çok okudum testleri çok çözdün kolay geçti benim için ama çocukla daha zor olur illaki ama başarırsınız eminim ❤️

• Beğen
Reactions: Z P
Instagramda auzefc.g.dersozetleri diye bir sayfa var sadece onemli yerleri belirtmişler oralara çalıştım netten vize final örnek sorulari buldum soru uzerinden calisinca daha cok akilda kalıyor
Hemen bakıcam anatomi. Ok çok zor çünkü

Yo sizi suçlamak için söylemedim. Bende bazen çok bunalıyorum. Bunalmayan ana yoktur bence😬 valla inşallah yapabilirsiniz. Ben wc bile gidemiyorum 🥲
Biz üç kişi gidiyoruz 🤣 Annelerdebunalabilir bence hatta en çok annelerin bunalmaya hakları var çünkü tüm dünya yükünün kadının omzunda olduğunu düşünüyorum ve savunuyorum ben çünkü anneler herşeye yeter yetmeye çalışır

ikinci üniv. okuyorum. iki dersim kaldı.(kayıt yenilemeye düştüm maalesef. sürem bittiği için esnek sanıyordum süreliymiş.)
yüksek lisans bekliyorum şimdi.
kurum içi sınavda açıldı o eklendi. onada çalışcam.
sırayla hepsi hallolur inşallah.
kızım var yeni okula başladı onunla da ilgileniyorum.
tek çocuğum var ama işle beraber iki hatta 3-4 sayılır. psikolojik olarak yıpranıyorsunuz. 28 yaşında saçlarım beyazladı =D
evdeyken huzurlu yuvanızda ders çalışmak nimet bence.
neden olmasın.
Evet size katılıyorum evde çalışmak daha zor olsada daha iyi

Biz üç kişi gidiyoruz 🤣 Annelerdebunalabilir bence hatta en çok annelerin bunalmaya hakları var çünkü tüm dünya yükünün kadının omzunda olduğunu düşünüyorum ve savunuyorum ben çünkü anneler herşeye yeter yetmeye çalışır
Saldım gettti :D artık hiç bi şeye yetişmiyorum. Yetişmekte istemiyorum.

Aöl açıktan okudum bende o dönem bakardım ama özetleri çok okudum testleri çok çözdün kolay geçti benim için ama çocukla daha zor olur illaki ama başarırsınız eminim ❤️
Benim kredim fazlasıyla bitti aslında ama imamhatibi bitirme zorunlulugu var mezun olamıyorum

Back
X