2 negatif transfer

Mucizeyibekleyis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
47
15
88
31
2 kere negatif transferim oldu. Dr değiştirmeyi düşünüyorum ama 5 embryom var baştan da başlamak istemiyorum. Böyle durumda olup da 3. De olumlu alan oldu mu? Çook umutsuzum :/

Doktorum Faruk buyru. Pek açıklama yapmayan sordukçe cevaplayan biri. İlla ki tecrübesi bilgisi var ancak artık güvenim kalmadı. Sorun bende mi embryoda mı dr da mı tedavide mi çok karışığım açıkçası

2 kere negatif transferim oldu. Dr değiştirmeyi düşünüyorum ama 5 embryom var baştan da başlamak istemiyorum. Böyle durumda olup da 3. De olumlu alan oldu mu? Çook umutsuzum :/
Benimde sizin gibi 2 negatif denemem oldu. Geriye de iki tane embriyom kaldı. Aynı duyguları yaşıyorum hem doktordan soğudum hem de klinikten. Neden olduğunu bilemiyor şansın yüzde 60 diyor ama sonuç yok. Akabinde başka doktorla görüştüm embriyolar çok kaliteli değil gibi dedi kafam iyice bulanıklaştı. Sonuç itibari ile iki aydır ara verdim hiçbir şey yapmıyorum.

3 denememle oğlum var embriyolarınıza şans verin ama 2 denemeninde tutmamasının nedeni vardır onların araştırılması daha iyi olacaktır sizin için

Back
X