Doğuma Hazırlık 2 Nisan doğum heyecanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

eylldebahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
33
5
36
35
Selam kızlar aşırı stresli yorucu Bi hamilelik geçirdim 9 ay bana 9 yıl gibi geldi. Böyle olacağını tahmin etmiyordım. Hamileliğimi yalnız geçirdim eşim sağolsun destek oldu ama beni hiç Bi zaman anlamadı son iki haftadır ev işlerinde bana yardım etti. Neyse doğum 2 gün kala hiç bir problem yok Ken doktor bebeğimin ayağında sorun var dedi. Şimdi saat 5.15 ve ben uyuyamıyorum heycan korku. İnşallah allahıö evladımı sağlıkla kucağıma verir. Tüm azaları tam ve sağlam olur. Ruhen bedenen evladım sağlıklı olur. Amin amin amin amin dua edinkızlar

Allah yardımcın olsun rabbim bir avazda kurtarsın umarım bir sorun olmaz ve yanlış görü olmuştur 🤲🏻

Selam kızlar aşırı stresli yorucu Bi hamilelik geçirdim 9 ay bana 9 yıl gibi geldi. Böyle olacağını tahmin etmiyordım. Hamileliğimi yalnız geçirdim eşim sağolsun destek oldu ama beni hiç Bi zaman anlamadı son iki haftadır ev işlerinde bana yardım etti. Neyse doğum 2 gün kala hiç bir problem yok Ken doktor bebeğimin ayağında sorun var dedi. Şimdi saat 5.15 ve ben uyuyamıyorum heycan korku. İnşallah allahıö evladımı sağlıkla kucağıma verir. Tüm azaları tam ve sağlam olur. Ruhen bedenen evladım sağlıklı olur. Amin amin amin amin dua edinkızlar

Öncelikle merhaba,

valla bende de sizinkine benzer bir hikaye var. aşırı stresli bir hamilelik geçirdim. hatta stresten bazen bebeğimin hareketlerini bile hissedemedim. ama konu benim eşim kaynaklı değil, eşim çok anlayışlıdır. herşeyimle ilgilenir. ayağıma çorabımı bile giydirir. fakat bizim sorunumuz biraz daha değişik. kasım 2018 de evlendik. bundan 5 ay sonra üst kat komşu evimize girdi, yani haneye tecavüz. eşimi ve beni darp etti. şikayetçi olduk. tam da davamız 5 mart'ta. doğumumuz ise herşey yolunda giderse 5 nisan. kendi kendime diyorum herhalde ben buradan doğuma giderim diye. davanın günü geçen hafta belli oldu. o günden bu yana çok stresliyim. ha biz konuda fazlasıyla haklıyız. netice belli ama işte burası türkiye. yani anlayacağınız stresten ölebilirim.

o ayak mevzuu ise bence bir yanlıklık vardır. bu zamana kadar öyle birşey olsaydı çoktan görürlerdi. defalarca detaylı ultrasona giriyoruz bu zamana kadar. içinizi ferah tutun. bebeğinizi düşünün herşeyden önce. ben de çok zorlanıyorum bu konuda fakat biz ne kadar zorlarsak stresten kendimizi bebeklerimiz de o kadar stresli olacak. onları düşünmeliyiz herşeyden önce.

umarım herşey iyi olacak. içinizi ferah tutun ve bebeğinizi düşünün sadece. olacak ise zaten ne yaparsanız yapın an itibariyle engelleyemezsiniz.

derin nefes alın ve rahatlamaya çalışın, kafanızı meşgul edecek şeyler yapın. ne bileyim kitap okuyun tv izleyin..

dayanışmayla.

sevgiler.

Back
X