Insanlar her daim konuşur, formül: kimseye soz hakki vermemek, takmamak.. 2 oğlu olan arkadaşıma da boyle diyolar 2 kizi olana da ayni cümleleri diyolar. Kizi olana ~ay bari 2. oglan olaydı iyiydi~. Erkek çocuğu olana ~yarin bu oglanlar evlenip gidecek yanliz kalacaksın~ Ikisi de mutlu olsun ilerde, tabi evlenip gidecek..Iyi de cocugun gorevi anneye mi bakmak..çocuk yanliz kalmayalım mi diye doğurulur, cocuk bir sigorta mi prim ödeyip yillar sonra donusu olsun; yatirim mi..yoksa ayni bir birey mi, kizi olup annesinin ameliyatina gecmis olsun diye aramayan bile gordum. tam tersi erkek çocuğu da. Cocugun hayirli olup olmadigi bile 20 yil sonra anlasilir.. Allah herseyin sağlık ve hayirlisini versin.5 senelik evliyim...evliligimin başından hatta öncesinden beri kız bebek hayalim vardi...ilk gebeligimde 12.haftada oglum olacağını duyunca çok üzülmüştüm..su anda hiçbirşeye değişmem tabiii....şuan 2.ye hamileyim..doktor erkek gibi ama çok erken dedi.onceki kdr üzülmedim...sıkıntım şu : çevremdeki tüm insanların lafı 'olsun'..hele bazılarının tepkisini anlatmak bile istemiyorum...sinirlerimi bozuyorlar...sanki kızım olmadığı için hayattimi yalniz basima sürdüreceğim,kızım olmadığı için anneliği tam anlamıyla yaşayamayacağım,oğlum evlenene kada4 benim evladım gibi söylemler...14 haftalık hamileyim ancak su laflardan dolayı tadını çıkaramıyorum hocbirseyin..biliyorum kız ile erkeğin iletişimi ayni olmuyor aileyle ancak daha bu zamandan bu laflar söylenir mi yaa
5 senelik evliyim...evliligimin başından hatta öncesinden beri kız bebek hayalim vardi...ilk gebeligimde 12.haftada oglum olacağını duyunca çok üzülmüştüm..su anda hiçbirşeye değişmem tabiii....şuan 2.ye hamileyim..doktor erkek gibi ama çok erken dedi.onceki kdr üzülmedim...sıkıntım şu : çevremdeki tüm insanların lafı 'olsun'..hele bazılarının tepkisini anlatmak bile istemiyorum...sinirlerimi bozuyorlar...sanki kızım olmadığı için hayattimi yalniz basima sürdüreceğim,kızım olmadığı için anneliği tam anlamıyla yaşayamayacağım,oğlum evlenene kada4 benim evladım gibi söylemler...14 haftalık hamileyim ancak su laflardan dolayı tadını çıkaramıyorum hocbirseyin..biliyorum kız ile erkeğin iletişimi ayni olmuyor aileyle ancak daha bu zamandan bu laflar söylenir mi yaa
Nasıl cevaplar veriyorsunuz bu tiplerecanını hiç sıkma bak benım de bunla ilgili konum var aynı sayfada. benımde ıkıncı kızım olacak ınanclu bırı olmasam depresyona gırecek kadar bunalttılar benım. eşimede keza kız dıyınce aa olsun falan dıyolar mış oda ıçlenmış heralde annesıne anlatırken duydum. inan bu cahıl mıllet böyle ıkı kızında olsa aynını dıyeceltı. senı daha şanslı görıyorum kendıme göre kız dıye kucumseme bakışı cumlelerı almazsın. hayırlı evlat olsunlar cınsıyet şurda kalsın. dusunmemeye duymamaya çalış. hatta bu durumdan mutluluk al ıkı erkek daha iyi anlaşırlar
Canım sen yaptın mı doğum nasıl bebek iyi mi?Bende ikinci oglusumu aldım kucağıma hiç üzülme evladın kızı erkeği değil hayırlısı hayirsizi olur hem belki kız evlattan hayırlı olacaklar neden zehir edesin ki en güzel zamanlarını insanları hiç takma kafana iyiki de iki tane oğlum var Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?