2.oğluma isim önerisi

Sizce isim hangisi karar veremedik

• Enes Talha

OY: 0 0,0%
  • Ali Hamza

OY: 1 5,3%
  • Yiğit Ali

OY: 12 63,2%
  • Ali Enes

OY: 3 15,8%
  • Enes Kayra

OY: 3 15,8%

• Ankete Katılan
    19

aliyenesm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2022
3
1
1
31
İlk oğlumun ismi Muhammed Yusuf,
(Muhammed peygamber efendimizin ismi, Yusuf da Yusuf aly. Ve kayınpederim in ismi eşim istemişti.
2.bebişimde erkek 6. ay dayız,isme karar veremedik.
*Eşim tek Hamza istiyor
*Ben Enes istiyorum (eşimin ismi ilk bebeğimdede istemiştim) veya
* Ali ismini istiyorum (adım Aliye) ve babamın ismide Mehmet Ali

İlk oğlumun ismi Muhammed Yusuf,
(Muhammed peygamber efendimizin ismi, Yusuf da Yusuf aly. Ve kayınpederim in ismi eşim istemişti.
2.bebişimde erkek 6. ay dayız,isme karar veremedik.
*Eşim tek Hamza istiyor
*Ben Enes istiyorum (eşimin ismi ilk bebeğimdede istemiştim) veya
* Ali ismini istiyorum (adım Aliye) ve babamın ismide Mehmet Ali
İlk çocukta kayınpederin ismi kullanılmış ki ben büyüklerin isimlerinin verilmesini doğru bulmuyorum...

İkincide de o zaman sizin babanızın ismininde bulunması ( yani böyle bir secenekte sunmussunuz madem) güzel bir jest olur ...

İlk çocukta kayınpederin ismi kullanılmış ki ben büyüklerin isimlerinin verilmesini doğru bulmuyorum...

İkincide de o zaman sizin babanızın ismininde bulunması ( yani böyle bir secenekte sunmussunuz madem) güzel bir jest olur ...
Katılıyorum. Ben de baba ata ismi vermeyi doğru bulmam ama madem (soyadı da onlar verdiği halde) onun babasının adini verdiniz , bari buna da kendi babanızın adını koyun.
ama Ali Hamza bir bebek için ağır kaçar gibi geldi. Melih Ali , Ali Kaan, civan Ali, kerem Ali, Ömer Ali falan nasıl?

Son düzenleme:

Bende istemiyordum ama eşim baskın geldi 😶 teşekkür ederim yorumunuz için

Katılıyorum. Ben de baba ata ismi vermeyi doğru bulmam ama madem (soyadı da onlar verdiği halde) onun babasının adini verdiniz , bari buna da kendi babanızın adını koyun.
ama Ali Hamza bir bebek için ağır kaçar gibi geldi. Melih Ali , Ali Kaan, civan Ali, kerem Ali, Ömer Ali falan nasıl?
Teşekkür ederim yorumunuz için. Sanırım Ali ile ilgili olacak

Esinizin adi icin kotu konusmak istemem ama hayatin oglunuzu nereye goturecegi belli olmaz. Ozellik enes cok zor bir isim ingilizcede. Ufuk, enes bunlar asla benim koymayacagim isimler.

Bende istemiyordum ama eşim baskın geldi 😶 teşekkür ederim yorumunuz için
Yiğit Ali cok guzel. Hamzayi koymayın bebeklere agir geliyor tasiyamiyorlar . Kac hamza bebek gorup tanidiysam hastalikla savasti mucadele etti yada edemedi 😔 İsimlerin etkisi olduguna cok inaniyorum benDe ikinci isim Hamza koycaktm ama kaybettim iyice inandim buna🥺

Back
X