Kolay gelsin. Insallah istedigin sonucu elde edersin. Bende en az 68 kiloydum basladim suan 53 kiloyum. Gunde 2 ogun yedim aksam 5 den sonra bisey yememeye dikkat ettim. Arada kacirmadim degil ama yine de aksam 5den sonra yememeye dikkat ederek almamis oldum. Maalesef bende yuruyus yok yerine firsat buldukca leslie yapiyodum son zamanlarda ona da zamanim kalmadi. Son kalan bi kac kilodan kurtulmama zor olucak
[/QUOT
sadece günde iki ogun yemek yiyerek mi zayifladiniz sanki bu kilolar hiç gitmeyecek gibi çok kafama takıyorum
ne kadar sürede verdiniz?Kolay gelsin. Insallah istedigin sonucu elde edersin. Bende en az 68 kiloydum basladim suan 53 kiloyum. Gunde 2 ogun yedim aksam 5 den sonra bisey yememeye dikkat ettim. Arada kacirmadim degil ama yine de aksam 5den sonra yememeye dikkat ederek almamis oldum. Maalesef bende yuruyus yok yerine firsat buldukca leslie yapiyodum son zamanlarda ona da zamanim kalmadi. Son kalan bi kac kilodan kurtulmama zor olucak
3 bucuk 4 ay kadar oldu diyete baslayali. Dunki guncel kilom 51.3ne kadar sürede verdiniz?
ne kadar güzel ,çok güzel başarmışsınız darısı başıma3 bucuk 4 ay kadar oldu diyete baslayali. Dunki guncel kilom 51.3
Insallah canim sende basarirsin. 160 boyum. Senin boyuna gore 55-60 arasi ideal olur gibi. Sonucta boy uzunsa kilo goze batmiyo.ne kadar güzel ,çok güzel başarmışsınız darısı başımaboyunuz kaç benim boyum 1.71 şu an güncel kilom 65.8
Sabah sabah tatli yeneseydin keske canim. Birazdan kan sekerin dusecek acikicanbu sabah (09.00) yediğim şey belki saçma olacak ama bir buçuk dilim ıslak kek yedimAllah nasip ederse 9 saat bir şey yemeyeceğim akşam 18.00 da akşam yemeği yeyip günü bitireceğim inşallah
canım çok istediSabah sabah tatli yeneseydin keske canim. Birazdan kan sekerin dusecek acikican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?