- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok canım bende senin yanındayım bende brokoli yedim yogurtladım bırqzda zeytınyagı doktum pul biber tuz la susledım 5 tane de cerı domates dedim hafif atlatayim yarına mutlu olayım..ben seni takıp ediyorum merkezi etme ...yarım saat te yuruyus yaptım durumlar bende ıyı yarın 63 u gorecegım inanıyorumHaftasonu yolculuğuna yalnız devam ediyorum sanırım ,olsun ben yazayım .
Karnım çok acıktı yabirazdan bir bardak sütümü içeceğim ,inşallah biraz da olsa tutar .
İnşallah canım ,sen de çok emek veriyorsun ,inanıyorum 63 olacaksın yarın .Yok yok canım bende senin yanındayım bende brokoli yedim yogurtladım bırqzda zeytınyagı doktum pul biber tuz la susledım 5 tane de cerı domates dedim hafif atlatayim yarına mutlu olayım..ben seni takıp ediyorum merkezi etme ...yarım saat te yuruyus yaptım durumlar bende ıyı yarın 63 u gorecegım inanıyorum
Bugün 63 900 dum yarın inşaAllah 63 500 olurum ..beraber basarıyoruz hedef 60 sonra da 59 58İnşallah canım ,sen de çok emek veriyorsun ,inanıyorum 63 olacaksın yarın .
Yalnız çok hafif yemişsin ,tebrik ederim :)
Günaydın canımBugün 63 900 dum yarın inşaAllah 63 500 olurum ..beraber basarıyoruz hedef 60 sonra da 59 58![]()
Unuttum buraya bildirim vermeyiGünaydın canım
Merak ediyorum kilo bildirimini:)
Bir haftalık değilimin çok iyiUnuttum buraya bildirim vermeyi
Gecen hafta 64 800
Bu hafta 63 500
Evet canım bır haftalıkBir haftalık değilimin çok iyi![]()
Haftaya Pazar hedefim 69 benim deEvet canım bır haftalık
Benimde 62 900Haftaya Pazar hedefim 69 benim de
Çok yüksek hedef koymuyorum ki olmazsa moralim bozulmasın :)
Bende tavuk ayran salataAkşam 8 yk taze fasulye
Yogurt ve salata yedim
Yatmadan da süt içeceğim yine .
İnş.. bende ıyı baslamadım sayılır ama ıyı gıdecekGünaydın
2 yumurta ve 1 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yapım ,dünkü açlığım Bugun pek yok sanki .inşallah böyle devam edebilirim :)
Ya Bugun ilk defa kaçamak yaptım ,2 lahmacun 2 tane re kandil simidi yedim .İnş.. bende ıyı baslamadım sayılır ama ıyı gıdecek
Aksam yogurt ye baska bırsey yemeYa Bugun ilk defa kaçamak yaptım ,2 lahmacun 2 tane re kandil simidi yedim .
Akşama yemeyeceğim![]()
Nasıl vicdan azabı cekiyorum anlatamamAksam yogurt ye baska bırsey yeme
Nasıl vicdan azabı cekiyorum anlatamam
Birşey olmaz okadarcıktanNasıl vicdan azabı cekiyorum anlatamam