2. perde

merhaba hanımlar eski konumu biliyorsunuz ve taşındığı için yorum yapamadım bazı arkadaşlar çok ilgilendi gerçekten teşekkür ediyorum ve şimdi konuya dönelim
eşim bana dr gittiğini ve dr un ona eş cinsel eğilimi olduğunu söyledi
dr gitmemiş yalanmış ilk başta bunu bana söylemek için bir araç olarak kullandığını düşündüm
şimdide diyor ki aslında öyle bir şey yok kendi isteksizliğimi sana bu şekilde kabullendırmek istedim diyor tabiki güvenım sarsıldı ve boşanma dilekçemiz imzalandı sadece götürüp vermesi kaldı
yıprandım çok yıprandım yalanlardan yıprandım ve şimdi ne yapacağim neye inananacağim bilmiyorum tatile götürecekiş beni geldiğimizde değişecekmiş her şey hiç inanasım yok sizce ne yapmalıyım dertleşmek istedim
Dolayli yoldan escinselim demis ama duyulmadin istiyo sanirim.

ya işte benı deli eden kısım bu adam şimdide diyorki evet yalan söyledim sen bana acırsın zaman kaznır kendımı toplarım dıye düşündüm diyor çunku ben eş cinsellere karşı olmayan biriyim bunu biliyor neye inananacağım hiç bilmiyorum
yani demiş kiiiii bebeğim ben şimdilik eşcinselim ama bi süre daha sabredersen asssslaaannnn gibi bi erkek olucam.
inanmışsın inanacağın kadar.
Allah akıl fikir versin. ikinizede!

Eşiniz eşcinsel bence. Eğer bu böyleyse değişmez. Siz bununla yaşayabilecek misiniz ona karar verin. Ayrıca eşinizin halinden, erkeklere bakışından falan bir şey çıkaramıyor Muş'unuz? Güzellikle konuşun. Onu suçlamayın. Öyle bir eğilimi var mı gerçekten öğrenin. Siz ayılıp bayılırsanız size açılmaz. Soğukkanlı olun. Hayatta olan şeyler bunlar. Kızımın da lezbiyen bir okul arkadaşı olduğunu öğrendik geçenlerde. Kız kızlardan hoşlanıyorum demiş bir iki güvendiği arkadaşına. Kızın kendisi çok üzgün. Hoşlandığından karşılık alamıyor, ailesi anlamış çok kötü davranıyor. Psikolog geçer diyormuş ama ben geçenini hiç duymadım. Gerçeği bilmek sizin Hakkı'nız. Ama bu gerçeği öğrendikten sonra lütfen yüzleşin. Kendinizi kandırmayın.

Eşiniz eşcinsel bence. Eğer bu böyleyse değişmez. Siz bununla yaşayabilecek misiniz ona karar verin. Ayrıca eşinizin halinden, erkeklere bakışından falan bir şey çıkaramıyor Muş'unuz? Güzellikle konuşun. Onu suçlamayın. Öyle bir eğilimi var mı gerçekten öğrenin. Siz ayılıp bayılırsanız size açılmaz. Soğukkanlı olun. Hayatta olan şeyler bunlar. Kızımın da lezbiyen bir okul arkadaşı olduğunu öğrendik geçenlerde. Kız kızlardan hoşlanıyorum demiş bir iki güvendiği arkadaşına. Kızın kendisi çok üzgün. Hoşlandığından karşılık alamıyor, ailesi anlamış çok kötü davranıyor. Psikolog geçer diyormuş ama ben geçenini hiç duymadım. Gerçeği bilmek sizin Hakkı'nız. Ama bu gerçeği öğrendikten sonra lütfen yüzleşin. Kendinizi kandırmayın.
dediğinizi iki gındur yapıyorum hatta hıpnozla tedavisi varmış yaptırırız yalanı bile attım ama yok diyor zaman kazanırım ilgi çekerim diye yalan attım diyor temellidelırıyorum

eşin galiba gercekten es cinsel :( senın ıcın uzgunum... ama yınede bı terapıye baslayın bakalım ne olacak... bu tatılınde pek bır ıse yarayacagnı sanmıyorum kac yıldır aynı olan adam ne olacak tatılde herkül mü ?

eşin galiba gercekten es cinsel :KK43: senın ıcın uzgunum... ama yınede bı terapıye baslayın bakalım ne olacak... bu tatılınde pek bır ıse yarayacagnı sanmıyorum kac yıldır aynı olan adam ne olacak tatılde herkül mü ?
bende aynı kanıdayım adam efsunlanmış gibi düzelecek sanki pehhh hiç umudum yokta oyle işte beklıyorum dilekçe hazır her an verebilirim

Evet eşcinsel olmayan heteroseksüel bir erkek sırf kendi isteksizliğini kabul edesiniz diye kendine erkekleri arzuluyor imajı çizdi,kendine gay olmayı yakıştırdı yani :olamaz:

Konu sahibi bu erkek irisi sizin hem onurunuzla oynuyor hem zekanıza hakaret ediyor. Kafanız ne için karıştı anlamakta zorluk çekiyorum. Adam alenen sizin hoşlandığınız cinsiyetten hoşlanıyor o_OKurtarın kendinizi lütfen.

merhaba hanımlar eski konumu biliyorsunuz ve taşındığı için yorum yapamadım bazı arkadaşlar çok ilgilendi gerçekten teşekkür ediyorum ve şimdi konuya dönelim
eşim bana dr gittiğini ve dr un ona eş cinsel eğilimi olduğunu söyledi
dr gitmemiş yalanmış ilk başta bunu bana söylemek için bir araç olarak kullandığını düşündüm
şimdide diyor ki aslında öyle bir şey yok kendi isteksizliğimi sana bu şekilde kabullendırmek istedim diyor tabiki güvenım sarsıldı ve boşanma dilekçemiz imzalandı sadece götürüp vermesi kaldı
yıprandım çok yıprandım yalanlardan yıprandım ve şimdi ne yapacağim neye inananacağim bilmiyorum tatile götürecekiş beni geldiğimizde değişecekmiş her şey hiç inanasım yok sizce ne yapmalıyım dertleşmek istedim
boşanma dilekçesini yarın gerekli yere götürüp vereceksin.
bunu biliyorsun ama kabul etmek istemiyorsun..bunu kabul et.
bu dünyada tek sana olan bir şey değil. boşanman senin içinde adam içinde çocuk içinde en eneenenenenenene iyi şey oalcak.

Valla erkek bir isten sıyrılmak isterse escinselim de der transım da der... konuyu pek bilmiyorum okymadim eski konunuzu ... erkek asla escinselim diye yalan soylemez diyenlere cevap yazmak istedim :)

Back
X