2 Profill Farklı

taciss

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
64
10
298
kızlar 5 ay önce ameliyat oldum fakat,2 profil farklı bir taraf kavisli diğer taraf ise değil

acaba tekrar ameliyat olmamı laızm

profiller farklıysa bir deviasyon söz konusu demek ki.
önden çok göze batmıyorsa bir kavis için tekrar ameliyat olmaya değmez yani.

benimde bugün tam 7.ci ayım bitti
hem profiller farklı
hemde 2 profilde çok kötüü :S

canım eski burnun nasıldı ki ? bence böyle gayet doğal olmuş çok az çıkıntı var ama aşırı değilki bence güzelliğini bozmamış...sen benim burnumu gör :) şükredersin vallahi sıkma canını

walla çok çok aşırı kötü diildi
yandan problem vardı
ben önden görüntüsünü beğeniyordum
şimdide önden güzel
ama yandan hiç estetikli bi burun gibi diil

walla çok çok aşırı kötü diildi
yandan problem vardı
ben önden görüntüsünü beğeniyordum
şimdide önden güzel
ama yandan hiç estetikli bi burun gibi diil

oske canını sıkmana değecek gibi kötü değil canım, önden güzel duruyorsa tadını çıkart yandan da göze batan bir çirkinlik yok, boşver estetikli gibi durmaması daha iyi canım

benimde bugün tam 7.ci ayım bitti
hem profiller farklı
hemde 2 profilde çok kötüü :S

özge aslında bu burun güzel ama belki bir kaç ay sonra sadece o kemer için ufak bi operasyon daha yapılabilir. ama güzel çok karizmatik:D

rüyarüyacım ama insan bu işe girdimmi sonuç güzel olsun istiyo
ben eskidende rahatsızdım halada rahatsızım
tek değişen şey cebimden çıkan onca para ve çektiğime eziyet oldu

jew canım teşekkür ederim
ama ben karizmatikten ziyade güzel bi
burun istiyodum yaaa :(
bi süre daha beklicem bugün tam 7.ayım
olmadı bi operasyon daha düşünüyorum

Özgecim benim estetiksiz halimle, aynı burnumuz canım,senin şuanki burnunu gördüm, kendi burnumun resmini görmüş gibi oldum:))

sırf bu burun ortasındaki kemik kronik sinüzite ve alerjik rinite neden oldu, inşallah sende bu hastalıklara yakalanmadan tekrar ameliyatını olursun

bende kasım başında Malatyada Bilge beydeyim bakalım bu şekildeki burnu ne şekle getirecek, benimki güzel olursa, Yani bilge bey istediğim gibi hoş bir burun çıkarırsa, burun şeklimiz aynı olduğundan, belki sende bilge beyi tercih edersin
benim istediğim burun cansu derenin yan profili, yani yandan kalkık istiyorum
Kasım 4e az kaldı:), hergün gün sayıyorum:)

Selma bılge beye gıdıyosan hıc suphen olmasın
Sonuc cok guzel olacaktır
Sımdıden gecmıs olsun
Insallah bekledıgınden daha guzel olur ;)

hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar.. bende yandan görüntüden şikayetçiyim ama hayatım senin yandan şu an benim yandan profilden kat kat güzel haksızlık yapma öndende güzel ...

Teşekkür ederim özgecim:), dün bilge beyle telde görüştüm, telden bile, o kadar şeker bir insan olduğu anlaşılıyorki,
telefon görüşmesinden anladığım, hastaların istediği burun şekillerini, hastaların taleplerini dikkate alıyor,
bakalım, randevu günüme, 1 kasıma az kaldı:)

Selma bılge beye gıdıyosan hıc suphen olmasın
Sonuc cok guzel olacaktır
Sımdıden gecmıs olsun
Insallah bekledıgınden daha guzel olur ;)

rüyarüyacım ama insan bu işe girdimmi sonuç güzel olsun istiyo
ben eskidende rahatsızdım halada rahatsızım
tek değişen şey cebimden çıkan onca para ve çektiğime eziyet oldu

jew canım teşekkür ederim
ama ben karizmatikten ziyade güzel bi
burun istiyodum yaaa :(
bi süre daha beklicem bugün tam 7.ayım
olmadı bi operasyon daha düşünüyorum

Canım ben de resmini gördüm.Burnun kötü değil ama dediklerine katılıyorum.İnsan estetik olunca elbette kafasında tasarladığı şey olsun ister.Çünkü neticede harcanan bir emek ve giden paralar var.Ben olsam yapan doktor kimse gider , burundaki kemeri düzeltmesini isterdim.Bence ufak bir törpüleme sana hayalindeki burnu kazandıracaktır.Burnun asla kötü durmuyor ama madem beklentini karşılayamadı , tekrar düzeltsin.Asla sineye çekme derim.Sevgiler.

Son düzenleme:
Canım ben de resmini gördüm.Burnun kötü değil ama dediklerine katılıyorum.İnsan estetik olunca elbette kafasında tasarladığı şey olsun ister.Çünkü neticede harcanan bir emek ve giden paralar var.Ben olsam yapan doktor kimse gider , burundaki kemeri düzeltmesini isterdim.Bence ufak bir törpüleme sana hayalindeki burnu kazandıracaktır.Burnun asla kötü durmuyor ama madem beklentini karşılayamadı , tekrar düzeltsin.Asla sineye çekme derim.Sevgiler.

bende ilk tam tersi düşünmüştüm ama şimdi rosenoire ' e katılıyorum gercekten. derin düşününce arkadaşında dediği gibi giden parayamı üzül ameliyatın başarısızlığınamı senin psikolojinemi..... haklısın canımm benneyaptımki

Canlarım ben de haksız demiyorum, ama kendini üzüp yıpratacak kadar da kötü değil, haa göze alabiliyorsan tabiki yapan doktora gidip yakasına yapış, ha sen yapar mıydın deseydin kendi adıma yapmazdım bir daha o günleri yaşamak istemem çünkü daha çok tazeopuyorumnanaktan, ama seni çok rahatsız ediyorsa ve cesaret ediyorsan tabiki bekleme.

Kızlar iyi güzel de
ben hakkımı aramayı iyide bilirim ama
aynı doktora 2.kez güvenilebilirmi sizce :bbo:

Kızlar iyi güzel de
ben hakkımı aramayı iyide bilirim ama
aynı doktora 2.kez güvenilebilirmi sizce :bbo:

oskecim sen kendini üzmei,doktor sana çare bulmak zorunda,çünkü bariz kemer var burnunda,gidip dersin ben estetik olduğumu düşünüyordum dersin,

2.kez aynı doktora ameliyat olursan sakın hastane parası verme,hata doktordan kaynaklanıyor senden değil,ben olsam paramı geri almak için bütün cazgırlığımı kullanırdım

benimde burnumun 2 profili farkılı ama bir taraf bariz şiş olduğundan hesap sorarmam,doktor burnun ödemli der savunma yapar,fakat ödemler indiği zaman bariz hatası varsa yakasına yapşırım: ))))

Back
X