2 puan farkla Einstein’i solladı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Dünya, IQ testinden 162 puan alarak Einstein’ı iki puan geçen 12 yaşındaki kızı konuşuyor.
Sitene Ekle
2-puan-farkla-einstein-i-solladi-5917063.Jpeg

İngiltere’nin Essex şehrinde yaşayan Nicole Barr, IQ testine tabi tutuldu ve Albert Einstein, Stephen Hawking gibi bilim adamlarından daha yüksek bir IQ puanı elde etti.

Nicole Barr’ın bu puanı kendisini yaşayan insanlar arasında zeka derecesi bakımından en üst seviyeye yerleştiriyor.

Ortalama IQ seviyesi 100 puan, 140 ve üzeri IQ puanları ise ‘deha’ seviyesinde tanımlanıyor.
http://www.milliyet.com.tr/2-puan-farkla-einstein-i-solladi/dunya/detay/2097890/default.htm

IQm şekil, yolumdan çekil:KK53:

Not: İnanmayacaksınız ama benimki de 120:cool:

Hanım kızımızdan da bir şeyler bekleriz artık öyle İQ yüksek çıktıyla olmuyor , bilime katkısı yoksa napalım İQsu 162 ise.Çerçeveletip duvara assın :KK53:

Sayısal olarak Einstein ı sollamak neden bu kadar büyük bir olay haline geliyor ? Ürik asiti yarışının yeni hali mi bu ? Sayısal olarak IQ su daha yüksek , peki tebrikler. Mevcut olan IQ yu nasıl kullandığın veya kullanıp kullanamadığın değil mi aslolan ?

Seri katil ve sosyopatların da yüksek IQ seviyesine sahip olduklarını gösteren çalışmalar mevcut , aslolan neye sahip olduğun değil nasıl ve ne için kullandığın.

ben de güya çok zekiyim bi bka yaramadı bir şeysini de göremedik hiç
o testlere inanmıyorum :KK53:

Not: İnanmayacaksınız ama benimki de 120:cool:
Beni buna inandır :KK70: İnsanlık için naptın shot ha naptın ?

Not : Ben debil düzeyindeyim (Hafif Derecede Mental Retardasyon ) Ondan rahat rahat atıp tutuyorum ,sorumluluğum yok , yicem içcem yatcam :KK70:
Eheehee sen naptın sorusunun önüne geçmiş bulunmaktayım .:KK70:

Not : Ben debil düzeyindeyim (Hafif Derecede Mental Retardasyon ) Ondan rahat rahat atıp tutuyorum ,sorumluluğum yok , yicem içcem yatcam :KK70:
Ben diyordum zaten bu Linda'da var bir şey diye ama seni yüzlemek istemiyordum. :KK70:

Asıl insanlık benim için ne yaptı:KK59:
Ben küçükken annemleri uyarmışlar, kıza üstün zekalı olduğunu söylemeyin, okul hayatını etkiler diye.

Asıl insanlık benim için ne yaptı:KK59:
Ben küçükken annemleri uyarmışlar, kıza üstün zekalı olduğunu söylemeyin, okul hayatını etkiler diye.
İnsanlığın kendine hayrı yok sana napsınlar ? Umutlar siz üstün zekalılarda işte , sende üstüne düşeni yapmıyorsun :63:
Okul hayatını nie etkiliyormuş , zekilerin okul hayatı pek parlak değil zaten demeseler de :KK53:

İnsanlığın kendine hayrı yok sana napsınlar ? Umutlar siz üstün zekalılarda işte , sende üstüne düşeni yapmıyorsun :63:
Okul hayatını nie etkiliyormuş , zekilerin okul hayatı pek parlak değil zaten demeseler de :KK53:
Yok benim çok parlak geçti : ) Söylemeyin demelerinin nedeni zekasına güvenip doğru düzgün çalışmaz, yaşıtlarıyla anlaşamaz vs imiş. Ki doğru düzgün çalışmadan geçti okul hayatım, ama takdirlerle, derecelerle:KK53:

Yok benim çok parlak geçti : ) Söylemeyin demelerinin nedeni zekasına güvenip doğru düzgün çalışmaz, yaşıtlarıyla anlaşamaz vs imiş. Ki doğru düzgün çalışmadan geçti okul hayatım, ama takdirlerle, derecelerle:KK53:
Tamam tamam inandım :KK70:
Başarılarının devamını diliyoruz , bu da KK'ya olan katkılarından dolayı bizden :KK52:
zeki-insan-72.jpg

X