neden inanmayalımIQm şekil, yolumdan çekil
Not: İnanmayacaksınız ama benimki de 120
Beni buna inandırNot: İnanmayacaksınız ama benimki de 120
olmas çok zeki vurun kahpeye hehehyaw kız daha 12 yaşında bi durun
olmas çok zeki vurun kahpeye heheh
mozart beethoven dinlet
Benim çocuğum olursa geçcek hepsini , anne karnında başlıcam eğitmeye hıh
Dinletcem ben de çok severimmozart beethoven dinlet
Ben diyordum zaten bu Linda'da var bir şey diye ama seni yüzlemek istemiyordum.Beni buna inandırİnsanlık için naptın shot ha naptın ?
Not : Ben debil düzeyindeyim (Hafif Derecede Mental Retardasyon ) Ondan rahat rahat atıp tutuyorum ,sorumluluğum yok , yicem içcem yatcam
Eheehee sen naptın sorusunun önüne geçmiş bulunmaktayım .
Çok minnettarım bunu yüzüme vurmadığın içinBen diyordum zaten bu Linda'da var bir şey diye ama seni yüzlemek istemiyordum.
Beni buna inandırİnsanlık için naptın shot ha naptın ?
Not : Ben debil düzeyindeyim (Hafif Derecede Mental Retardasyon ) Ondan rahat rahat atıp tutuyorum ,sorumluluğum yok , yicem içcem yatcam
Eheehee sen naptın sorusunun önüne geçmiş bulunmaktayım .
İnsanlığın kendine hayrı yok sana napsınlar ? Umutlar siz üstün zekalılarda işte , sende üstüne düşeni yapmıyorsunAsıl insanlık benim için ne yaptı
Ben küçükken annemleri uyarmışlar, kıza üstün zekalı olduğunu söylemeyin, okul hayatını etkiler diye.
Yok benim çok parlak geçti : ) Söylemeyin demelerinin nedeni zekasına güvenip doğru düzgün çalışmaz, yaşıtlarıyla anlaşamaz vs imiş. Ki doğru düzgün çalışmadan geçti okul hayatım, ama takdirlerle, derecelerleİnsanlığın kendine hayrı yok sana napsınlar ? Umutlar siz üstün zekalılarda işte , sende üstüne düşeni yapmıyorsun
Okul hayatını nie etkiliyormuş , zekilerin okul hayatı pek parlak değil zaten demeseler de
Tamam tamam inandımYok benim çok parlak geçti : ) Söylemeyin demelerinin nedeni zekasına güvenip doğru düzgün çalışmaz, yaşıtlarıyla anlaşamaz vs imiş. Ki doğru düzgün çalışmadan geçti okul hayatım, ama takdirlerle, derecelerle
HahahahaTamam tamam inandım
Başarılarının devamını diliyoruz , bu da KK'ya olan katkılarından dolayı bizden
Eki Görüntüle 1599782
Ona ayrı bir ödül yaptırırım ben , şimdi elimdekiler sana uygun değilHahahaha
Bence KK'ya olan katkılarımdan dolayı değil Miss Vajina'ya olan katkılarımdan dolayı ödül almalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?