Kekler - Pastalar 2 Renkli Cikolatali Pasta (resimli)

BenPia

Queen
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
4.850
18
318
Almanya
kestiginizden icinden cikan süpriz cok keyif veriyor

sade pandispanya icin:
· 4 Adet Yumurta
· 4 Türk Kahvesi Fincanı Toz Seker
· 4 Türk Kahvesi Fincanı Un
· 2 Yemek Kasıgı Sıvı Yag
· 3 Yemek Kasıgı Kaynar Su
· 1 Paket Kabartma Tozu
· 1 Paket Vanilya

kakaolu pandispanya icin:
yukarida malzemelerin aynindan yalnizca ilaveten
KAKAO
miktar arzuya göre belirlenir.

Krema icin
cikolatali pasta kremasi

-arkadaslar sade pandispanya düz firin tepsisinde, kakaolu pandispanya ise yuvarlak torte kalibinda pisirilicek.. ayni pandispanya usulu.. herkesin firini farkli oldugu icin ayar yazmiyorum..

-sevdiginiz (tercih ve marka size kalmis) kakaolu pasta kremasi hazirliyorsunuz..2 paketten

-duz tepsideki sade pandispanyanin üzerine ince bir tabaka krema sürüyoruz ve 2 parmak genisliginde seritlere kesiyoruz tepsinin boyuna

-diger kakaolu pandispanyayi ortadan ayiriyoruz, ince bir tabaka krema sürüyoruz ve göbeginden seritler halinde kestigimiz kremaladigimiz sade pandispanyayi göbekten sarmaya basliyoruz
kakaolu kekimizin dairesini tamamlayincaya kadar
sonra yine kremalayip diger parcayi uzerine koyuyoruz
pastamizi kremayla sivayip arzuya göre süslüyoruz..

Afiyet olsun!...

elınıze saglık..
bır rıcam olacak..
bır dahakı yapımınızda resımlerı ayrıntılı bır şekılde sırasıyla yukler mısınız..

evet tabi,, aslinda cekmistim yapim asamasinda resimlerini simdi bulamiyorum .. hic dusunememistim buraya ekliycegimi

tskler bu arada

resimdede belli oluyor.. goruntusu cok hos
ayni pastanelerdeki gibi standarttan biraz yüksek
göz dolduruyor

çok güzel görünüyor aslında yapım aşamısını göstermiş olsaydınız daha iyi anlaşılırdı,yinede çok teşekkürler vede elinize sağlık...

ellerine sağlık tatlım..nefis görünüyor.
salyaafx9.gif

ayy cok tsklerrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bir dahakine mutlaka cekicem sözyerimseniben

Elinize Sağlık..
Süslemeyi ne ile yaptınız,minik kalpler mi var kırmızı,yanlış mı görüyorum?

gönülyarasi, derinss tsk ederim ..

derins evet minik kalpler var..daha güzel süsleyebilirdim.. pasyi yaparken enerjimi biraz harcayinca süslemeyi sallamisim .. kirmizi tüpten siktim (ismini bilmiyorum ne denir onlara) rengarek tüplerimvar pasta süslemek icin kenarlarina cikolata rendesi üzerindede hazir minik kalp sekerleropuyorumnanaktan

arkadaşım bu pasta harika olmuş .bunu hiç düşünmemiştim bende bunu daha pratik hazır kekle yapıyorum 1 tane sade 1 tanede kaaolu hazır baton kek onlarıda dilim dilim kesip bir kakaolu bir sade aralarına ve üzerinede çikolata sos oda güzel oluyor ama seninki çok güzel olmuş.birşey merak ettim çikolata rendesi hazırmı kendinmi yaptın ben hazırını bulamadım burda.ellerine sağlık.

arkadaşım bu pasta harika olmuş .bunu hiç düşünmemiştim bende bunu daha pratik hazır kekle yapıyorum 1 tane sade 1 tanede kaaolu hazır baton kek onlarıda dilim dilim kesip bir kakaolu bir sade aralarına ve üzerinede çikolata sos oda güzel oluyor ama seninki çok güzel olmuş.birşey merak ettim çikolata rendesi hazırmı kendinmi yaptın ben hazırını bulamadım burda.ellerine sağlık.

tskler mersacimm.. evet kendim rendeledim..normal yedigimiz cikolatalardan defgilde.. pasta icin eritilen sikolatalardan rendeledim... (neden onu tercih ettigimi hatirlamiyorum,, belki kalin olduklari icin olabilir)opuyorumnanaktan

Harika görünüyor ellerinize sağlık
tesekkür ederim misraa

Enfes görünüyor..
Ellerine sağlık Pia'cığım.

Back
X