Kafanda bu kadar kaygı varken tabi orgazm olamazsın.simdi bile bir sürü şey yazmışsın.yok şöyle mi düşünüyor, yok böyle mi düşünüyor.zihnini serbest bırakman gerekiyor.eşin o senin ne düşünürse düşünsün.söylesin sana sen de ona söyle.başka kime söyleyeceksiniz.yavaş de hizlı de, daha alta daha üste de.rahat olun biraz.Merhaba 6 senedir evliyiz
Eşim benim orgazm olmam için çok uğraşıyor ve herşeyi deniyor ama olamıyorum son bir kaç yardır bu şekilde anlamıyorum
Ön sevişmeyi gayet uzun tutuyoruz fakat bir işe yaramıyor gibi geliyor bazen orgazm olamadığım için kendimi bile suçluyorum eşim sıkışıyor küfür acaba diye düşünüyorum sürekli ve bu düşünce de kafamda varken orgazm ulaşamıyorum vajinal orgazm çok az oluyor ama k orgazm tam anlamıyla yaşayamıyorum ya çok hızlı ya da çok yavaş dokunuyor yani zamanı kı iyi kullanamıyor yoksa hızını mı ayarlayamıyor anlamıyorum o da mı bitsin artık diye düşünüyordur diyorum malesef helppppp ne yapmalıyım acabaaa
Kafanda bu kadar kaygı varken tabi orgazm olamazsın.simdi bile bir sürü şey yazmışsın.yok şöyle mi düşünüyor, yok böyle mi düşünüyor.zihnini serbest bırakman gerekiyor.eşin o senin ne düşünürse düşünsün.söylesin sana sen de ona söyle.başka kime söyleyeceksiniz.yavaş de hizlı de, daha alta daha üste de.rahat olun bir
Ama kafamda ki bu soruları atamıyorum ve olamıyorumKafanda bu kadar kaygı varken tabi orgazm olamazsın.simdi bile bir sürü şey yazmışsın.yok şöyle mi düşünüyor, yok böyle mi düşünüyor.zihnini serbest bırakman gerekiyor.eşin o senin ne düşünürse düşünsün.söylesin sana sen de ona söyle.başka kime söyleyeceksiniz.yavaş de hizlı de, daha alta daha üste de.rahat olun biraz.
Orgazm oldum mu olacağım mı diye düşünürken bu kadar kendinizi kasıp kaygılanırken orgazma ulaşamamanız normal. Ana odaklanmaya çalışın sadece.Merhaba 6 senedir evliyiz
Eşim benim orgazm olmam için çok uğraşıyor ve herşeyi deniyor ama olamıyorum son bir kaç yardır bu şekilde anlamıyorum
Ön sevişmeyi gayet uzun tutuyoruz fakat bir işe yaramıyor gibi geliyor bazen orgazm olamadığım için kendimi bile suçluyorum eşim sıkışıyor küfür acaba diye düşünüyorum sürekli ve bu düşünce de kafamda varken orgazm ulaşamıyorum vajinal orgazm çok az oluyor ama k orgazm tam anlamıyla yaşayamıyorum ya çok hızlı ya da çok yavaş dokunuyor yani zamanı kı iyi kullanamıyor yoksa hızını mı ayarlayamıyor anlamıyorum o da mı bitsin artık diye düşünüyordur diyorum malesef helppppp ne yapmalıyım acabaaa
İyi de asıl olay vajinal orgazm zaten. O oluyorsa diğerinin ne önemi varmış?vajinal orgazm çok az oluyor ama k orgazm tam anlamıyla yaşayamıyorum
konudan bağımsız soruyorum; sizce ikisi arasında dağlar kadar fark varmı? bunu hissedebiliyormusunuz? bana aşırı biri yer biri gök gibi değil gibi geliyor. geçenlerde bir üye açmıştı ya; ayaklarıma kadar kasılıyorum titriyorum öyle kendimden falan geçmiyorum diye, bende buna benzer hissediyorum, andan kopma gibi değil.İyi de asıl olay vajinal orgazm zaten. O oluyorsa diğerinin ne önemi varmış?
sonuca odaklısınız o yüzden olmuyor, birde ön sevişmede süre değil dokunuş önemli, kendi vücudunuzu tanıyıp eşinizi yönlendirin, hangi noktalar sizi etkiliyorsa oralarda zaman geçirsinMerhaba 6 senedir evliyiz
Var tabi ki. Vajinal daha derin daha uzun etkisi daha uzun süren süren böyle titreten bir şey. G noktası önemli burda, vajinal orgazm klitoristen ayrılmıyor zaten. Hepsi aynı zevk noktasına bağlanıyor.konudan bağımsız soruyorum; sizce ikisi arasında dağlar kadar fark varmı? bunu hissedebiliyormusunuz? bana aşırı biri yer biri gök gibi değil gibi geliyor. geçenlerde bir üye açmıştı ya; ayaklarıma kadar kasılıyorum titriyorum öyle kendimden falan geçmiyorum diye, bende buna benzer hissediyorum, andan kopma gibi değil.
ilginç bişe söyliyim ben üstte yoruluyom ya, bacaklarımda derman kalmıyo sanki. bizimkide ısrar ediyor böyle yapalım diye maksimum 3 dk. sonra atıyorum kendimi yan tarafa nabarsan yap moduna geçiyorumÜste geçin, eşinizin üstüne yatın klitorise kendiniz baskı yapın git gel yaparken.
o zaman ben iki sevişmemde bir vajinalmi oluyorum anlamadım. şöyle anlatayım; eşim içimdeyken bende klitorisimide uyarıyorum bi kasılma geliyor titreme geliyor, tüm vücudumda, gerilme geliyor, yüz üstü yatar pozüsyondaysam topuklarımla eşimin totosuna tekme atar gibi 1-2 hareket yapıyorum istemsiz ama bunlar. bazı arkadaşlar öyle bi anlatıyorki, 5-10 sn lik dünyadan kopma, gibi.Var tabi ki. Vajinal daha derin daha uzun etkisi daha uzun süren süren böyle titreten bir şey. G noktası önemli burda, vajinal orgazm klitoristen ayrılmıyor zaten. Hepsi aynı zevk noktasına bağlanıyor.
Ama tek başına klitorel orgazm daha kısa, daha az hissedilen ve tüm vücudunda değil de sadece anlık bir yerde hissediyorsun.
Ben üstteyken afedersin eşim yapıyor yine o hareketleri, ben yapmıyorum o yüzden yorulmuyorumilginç bişe söyliyim ben üstte yoruluyom ya, bacaklarımda derman kalmıyo sanki. bizimkide ısrar ediyor böyle yapalım diye maksimum 3 dk. sonra atıyorum kendimi yan tarafa nabarsan yap moduna geçiyorumbiraz fazla kilom var bilmem ondan bilmem yanlış yapıyorum çözemedim
kış diyetine başlıyorum, fazlalıklarımdan kurtuluyorum bu görevi ona devrediyorumBen üstteyken afedersin eşim yapıyor yine o hareketleri, ben yapmıyorum o yüzden yorulmuyorum
bu tarz yorumları dikkate almıyorum artık. bir senedir burdayım, kendimi size kanıtlama gibi bir mecburiyetimde yok.Bu terazi cicegi net erkek ya eminim artik
Evet öyle5-10 sn lik dünyadan kopma, gibi
henüz bu kadar derin yaşayamadım, istiyorum bunu yaa!Evet öyle
peki sadece üstteykenmi yaşayabiliyorsunuz?Evet öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?