bence var ama cok erken bu testler çok minik değerleri de gösteriyor artıkHanımlar adetime tam 6 gün var. Bu ayı gün aşırı hatta daha sık değerlendirdik diyebilirim. Erken davranıp test yaptım sabah kaset test birşey çıkmadı. Sonra çöpe attım. 3 saat sonra bakmak istedim baktığımda silik pembe bir çizgi vardı. Biliyorum 5 dkdan sonrası geçersiz ama böyle olup hamile oldugunu öğrenende var. Acaba erken davrandım HCG cok mu düşüktü böyle çıktı bilemedim. Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Tabi kuruma çizgisi de olabilir. Ama kafamı karıştıran böyle olup hamile olduğunu öğrenen çok arkadaş var okuyorum görüyorum insan ister istemez ümitleniyor
Pek ümidim yok ama inşallahİnşallah sizinde o okuduklarınız gibi sonradan çizgi çıkıpta hamile kalanlardan olursunuz
Adet günümün geçmesini beklicem artık böyle önceden yapıp sonra pişman oluyorumbence var ama cok erken bu testler çok minik değerleri de gösteriyor artık
tekrardan test yaptınız mıHanımlar adetime tam 6 gün var. Bu ayı gün aşırı hatta daha sık değerlendirdik diyebilirim. Erken davranıp test yaptım sabah kaset test birşey çıkmadı. Sonra çöpe attım. 3 saat sonra bakmak istedim baktığımda silik pembe bir çizgi vardı. Biliyorum 5 dkdan sonrası geçersiz ama böyle olup hamile oldugunu öğrenende var. Acaba erken davrandım HCG cok mu düşüktü böyle çıktı bilemedim. Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Tabi kuruma çizgisi de olabilir. Ama kafamı karıştıran böyle olup hamile olduğunu öğrenen çok arkadaş var okuyorum görüyorum insan ister istemez ümitleniyor
Hayır yapmadım bat 6 Ekim bekliyorumtekrardan test yaptınız mı
Hayır yapmadım battekrardan test yaptınız mı
O yüzden bat'ı bekliyorum 6 Ekim olmazsam yapıcam görürüm inşallahCanım üzmek istemem ama şuan bu teste güvenme, inşallah adet sonrası yaptığında görürsün pozitifi
Ay benimde testimde 3 4 saat sonra gayet belirgin cizgi cikti bende bekliyorum bat 7 ekim benimde umarim kuruma cigisi degildirHayır yapmadım bat 6 Ekim bekliyorum
İnşallahHayır yapmadım bat
O yüzden bat'ı bekliyorum 6 Ekim olmazsam yapıcam görürüm inşallah
Test yaptinizmi acaba insallah vardirda guzel haberi verisiniz bizeHayır yapmadım bat
O yüzden bat'ı bekliyorum 6 Ekim olmazsam yapıcam görürüm inşallah
DeğilimEe sonucu yazmamissin hamile misin?
Aslında orada gözle net görünen pembe bir çizgi vardı fotoğrafta çıkmadı. Ama dediğiniz gibi oldu hamile değilim hatta adet oldum bitti yumurtlma dönemindeyim tekrarTestte silik çizgi falan çıkmamış arkadaşlar, orda hiç çizgi yok. Kasetin kendi çizgisini görüp ona silik çizgi diyorlar
Neyse ki kör değilmişimAslında orada gözle net görünen pembe bir çizgi vardı fotoğrafta çıkmadı. Ama dediğiniz gibi oldu hamile değilim hatta adet oldum bitti yumurtlma dönemindeyim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?