2 saat sonra çıkan silik çizgi

Gzmyts53

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
4.597
4.524
63
Hanımlar adetime tam 6 gün var. Bu ayı gün aşırı hatta daha sık değerlendirdik diyebilirim. Erken davranıp test yaptım sabah kaset test birşey çıkmadı. Sonra çöpe attım. 3 saat sonra bakmak istedim baktığımda silik pembe bir çizgi vardı. Biliyorum 5 dkdan sonrası geçersiz ama böyle olup hamile oldugunu öğrenende var. Acaba erken davrandım HCG cok mu düşüktü böyle çıktı bilemedim. Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Tabi kuruma çizgisi de olabilir. Ama kafamı karıştıran böyle olup hamile olduğunu öğrenen çok arkadaş var okuyorum görüyorum insan ister istemez ümitleniyor

Eklentiler

İnşallah sizinde o okuduklarınız gibi sonradan çizgi çıkıpta hamile kalanlardan olursunuz

bence var ama cok erken bu testler çok minik değerleri de gösteriyor artık

Canım üzmek istemem ama şuan bu teste güvenme, inşallah adet sonrası yaptığında görürsün pozitifi

tekrardan test yaptınız mı

Testte silik çizgi falan çıkmamış arkadaşlar, orda hiç çizgi yok. Kasetin kendi çizgisini görüp ona silik çizgi diyorlar

Testte silik çizgi falan çıkmamış arkadaşlar, orda hiç çizgi yok. Kasetin kendi çizgisini görüp ona silik çizgi diyorlar
Aslında orada gözle net görünen pembe bir çizgi vardı fotoğrafta çıkmadı. Ama dediğiniz gibi oldu hamile değilim hatta adet oldum bitti yumurtlma dönemindeyim tekrar

Aslında orada gözle net görünen pembe bir çizgi vardı fotoğrafta çıkmadı. Ama dediğiniz gibi oldu hamile değilim hatta adet oldum bitti yumurtlma dönemindeyim tekrar
Neyse ki kör değilmişim bir dahaki sefere kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…