• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anında çıkan silik çizgi

bir umut anne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2023
208
52
28
26
Kızlar merhaba son adet tarihim 4 Eylül eşim şehir dışında olduğu için yumurtlamadan birkaç gün sonra beraber olabildik 23 Eylül'de değerlendirdik ve daha sonraki günlerde de hala adet olmadım adet gecikmemin 5. günü bugün erken gebelik testi yaptım idrar damlattığımdan bir dakika sonra çok silik bir çizgi çıktı geç döllenme olabilir mi resimde ggri gibi ama bariz kırmızı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı resme ekliyorum cevap verirseniz çok sevinirim sağ olun şimdiden

Eklentiler

• 1000007060.webp
    1000007060.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 47
ben bu marka ile öğrendim sonra arkasından iki tane artı med yaptım hepsinede yalancı pozitif çıkarıyor denmişti. sonra umudumu kaybettim regl bekledim gelsi diye gelmeyince kan verdim beta ilk 117 gelmişti. bi kan verin isterseniz.

ben bu marka ile öğrendim sonra arkasından iki tane artı med yaptım hepsinede yalancı pozitif çıkarıyor denmişti. sonra umudumu kaybettim regl bekledim gelsi diye gelmeyince kan verdim beta ilk 117 gelmişti. bi kan verin isterseniz.
Aslında koyulasmayi takip edeyim diyerekten hemen kana gitmedim şimdi geç döllenme olabilir diye okudum biraz daha ilk idrarla test yapsam koyulasirsa eğer betayi yüksek yakalarım Allah kimseyi yormasin velhasıl 🥹

Back
X