2 saat sonra silik ikinci çizgi sizce nedir ?

zeynepbengi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
25
0
86
49
Denizli
Tek embrio transfer edildi doktor %10 luk başarı yüzdesi verdi çünkü 6 hücreli iyi kalite olmayan 3. gün tansferiydi.Transferin 10 günü idrarda 2 saat sonra silik ikinci çizgi çıktı.Yarın kan testine gideceğim ve olmadı diye endişeliyim.Acaba bu hergün vurulan iğnelerin etkisi ile mi böyle silik çıktı ne dersiniz?

bencede ahmilesin hadi hayirli haberi ver yarin bize :)

canım inşallah hamilesindir benimde aynı şekilde 2 hamileleliğimdede 2. çizgi silikti oğlumda hatta hiç çıkmadı testi atıcakken 2. çizgiyi fark ettim inşallah sende hamilesindir

canım bende tüp bebek yaptırdım.9.10.11. günler hep 1 saat sonra ikinci çizgi çıktı ama sonucum negatifti.önceki aylarda yaptıgım testler böyle olmazdı umutlanmıştım ama sonuç kocaman 0 oldu.inşallah seninki pozitif olur.

canım bı kan testı yaptır kesın olsun ınsalla hamılesındır canım benımzemuszemus

inşallah hamilesindir tatlım.ama 10. dk dan sonra çıkan sonuçları doğru olarak sayamıyoruz malesefff.allah çok büyük hiç belli olmaz tabiki bizler dualarımızı edelim olacak diye düşünelim ama olmazsada hayırlısı buymuş diyeceğiz.....

cnm benimde 3 embrioda kalitesi iyi değildi ama idrarda 7. gün çıktı inş sonrada kanda çıktı inş seninde olacak

canım inşallah hamilesindir benimde aynı şekilde 2 hamileleliğimdede 2. çizgi silikti oğlumda hatta hiç çıkmadı testi atıcakken 2. çizgiyi fark ettim inşallah sende hamilesindir

arkadaşımbana yardım edermisin evde test diye bir başlık açtım ordakileri okuyup yardımcı olurmusun lütfennnnnnnnn

benim 11. günümde idrar testim önce negatif çıktı. Bu arada verdiğim kan testinden sonucun pozitif olduğunu öğrendim. Aradan saatler geçti akşam teste tekrar baktım, silik ikinci çizgi çıkmıştı. Umarım sana boşuna ümit vermiyorumdur ama ben hiç ikinci çizgi eninde sonunda görünüp de hamile olmayan görmedim. Bence hiç beklemeden kan vermelisin

benimde bugün 7.5 günümdü sabah 4 te yaptım yani nerdeyse hiç yok denilecek bişey açık pembeninde açığı bir renk çıktı

sabah baktım biraz daha koyulaşmış ama o kadar saatin bir anlamı yok yani negatif

kan testimi 11. gün yaptırıcam

ben idrar testini kendimi negatife alıştırmak için yaptım en azından birden acı çekmem biliyordum sonucu zaten derim

kızlar buğün transferin 9. günü dayanamayıp ewde tahlil yaptım.ikinci çizgiyi gördüm silik ama .acaba ben şimdi gerçekten hamilemiyim yoksa ilaçlardan mı.noluuur ya bişey yazın

kızlar buğün transferin 9. günü dayanamayıp ewde tahlil yaptım.ikinci çizgiyi gördüm silik ama .acaba ben şimdi gerçekten hamilemiyim yoksa ilaçlardan mı.noluuur ya bişey yazın

ilaçlar testte çizgi çıkaracak kadar yükseltmez canım hcgyi bence hamilesin ve hemeen kan testi yaptırıp güzel haberi bizlere vermelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…