Erken Doğum zamanım geçti canım doğuramıyorumBöyle düşünerek strese girerseniz erken doğum işten bile değil :) bence boşverin sonuçta duyuyorsunuz vakti gelince doğacak :)
Şuan benim aklımda da senin sorduğun bu soru var.Bugün doktora gittim suyu azalmış bebeğin.Tehlikeli değil ama hareketlerini takip et dedi.Suyunun daha da azaldığını hareketlerinin azalmasından mı anlıcam?Hareketinin azalmasını neye göre anlıcam?Kızlar Dr lar diyor ki 2 saate 10 defa hissetmemiz Laz'ım mış bebeği . Kimisi de günde en az 10 diyor. Hastaneye gidip kontrol olduktan sonra hep hareketleri azalırsa vs gibi durumlarda acile gel diyorlar. Ya bu hareketi nasıl sayıyoruz. Benim kızım hareket başlıyor başlamasıyla durması en az yarım saat sürüyor. İlk başladığı andan durana kadar bir an bile hissetmediğim olmuyor. Nasıl saydam şimdi ben. O hareketi 1 diye mi saycam. Kafam çok karışık . İlk kızımda böyleydi bu hareket azalma işini anlamadım ben
Bende su meselesinden şüpheleniyorum sürekli akıntım var. Aynı deli sorular. Hareket ediyor da ne gibi azalacak bende Anlamadım yaŞuan benim aklımda da senin sorduğun bu soru var.Bugün doktora gittim suyu azalmış bebeğin.Tehlikeli değil ama hareketlerini takip et dedi.Suyunun daha da azaldığını hareketlerinin azalmasından mı anlıcam?Hareketinin azalmasını neye göre anlıcam?
Akıntı olayı bende de var.Sana suyun az dedi mi doktorBende su meselesinden şüpheleniyorum sürekli akıntım var. Aynı deli sorular. Hareket ediyor da ne gibi azalacak bende Anlamadım ya
Suyu normal dddi ama akıntı baya ıslatıyor çamaşırımı sızdırıyorum gibime geliyor. Sancın gelmezse bi hafta sonra kontrole gel dddi . İçim hiç rahat değil. Çok kasılmam var bideAkıntı olayı bende de var.Sana suyun az dedi mi doktor
Kasılma sanırım bende de var.Nasıl anlıyosun kasılmayı?Aşağı bölgeye acayip bi baskı ve kramp hissediyorumSuyu normal dddi ama akıntı baya ıslatıyor çamaşırımı sızdırıyorum gibime geliyor. Sancın gelmezse bi hafta sonra kontrole gel dddi . İçim hiç rahat değil. Çok kasılmam var bide
Karnım taş gibi olup geriliyor sıkışma hissi gibi nefes bile aldırmıyor kasılma bu.Kasılma sanırım bende de var.Nasıl anlıyosun kasılmayı?Aşağı bölgeye acayip bi baskı ve kramp hissediyorum
Benim sağ tarafımda bu anlattığın şekilde olıyo.Sağ tarafım çok şişiyo bebek ordan çıkıp gidicek gbi acıyo bide.Bu kasılma mı oluyoKarnım taş gibi olup geriliyor sıkışma hissi gibi nefes bile aldırmıyor kasılma bu.
Aynen canım bebeğin bi bölgede toplanıp ittirmedi gibi ama biraz sürüyor bu durum bi dk falan hiç oynamıyr bebek bu sıradaBenim sağ tarafımda bu anlattığın şekilde olıyo.Sağ tarafım çok şişiyo bebek ordan çıkıp gidicek gbi acıyo bide.Bu kasılma mı oluyo
Tamam ozaman benimkide kasılma.Bugün çok kasılmam oldu.Benim ilk hamileliğim canım oyüzden soruyorum böyle.Senin 2.galiba.Sezeryan mı olcaksınAynen canım bebeğin bi bölgede toplanıp ittirmedi gibi ama biraz sürüyor bu durum bi dk falan hiç oynamıyr bebek bu sırada
Günlerimiz aynı canım. Benim ikinci bebiş nasipse. Normal ilkim bunuda normal bekliyorum bakalım . Benim gün boyu yoğun şekilde devam ediyor gece artıyor kasılmamTamam ozaman benimkide kasılma.Bugün çok kasılmam oldu.Benim ilk hamileliğim canım oyüzden soruyorum böyle.Senin 2.galiba.Sezeryan mı olcaksın
Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.Ben normalden korkuyorum ani kramplarda bile sıçrıyorum normalin sancılarını düşünemiyorum bileGünlerimiz aynı canım. Benim ikinci bebiş nasipse. Normal ilkim bunuda normal bekliyorum bakalım . Benim gün boyu yoğun şekilde devam ediyor gece artıyor kasılmam
AKışına bıraksan aslında panik yapmasan normal daha iyi. Ama hakkında hayırlısı olsun yeterki bebeiş sağlıklı olsun. Bende sezeryandan korkuyorumHayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.Ben normalden korkuyorum ani kramplarda bile sıçrıyorum normalin sancılarını düşünemiyorum bilesezeryan istiyrm bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?