Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nette tanıştığınız adamın düğünü nerede olacak bunu nasıl öğreneceksiniz sorması ayıp?
Bir de sizi görünce tanıyacak mı acaba?
Tanısa ne olacak ayrı da..
Bu nasıl bir hırs anlamadım,içinizde neler barındırıyorsunuz böyle,aşırı bir kötü niyet hissediyorum..
gerçek olmayan bir ilişki...
ben hiç bir şey anlamadım anlamamakta da direneceğim...Adına bence ilişki bile denemeyecek 3 aylık bir yaşantı...ilişki olmamış çünkü siz daha birbirinizin yüzünü, gözlerini bile görmemişsiniz...aşk öyle başka bir şey ki....
ayrıca emin olun öyle şeyler filmlerde olur "tüh ben ne kaybetmişim" "hata yapmışım"....ben aklına bile gelmeyeceğine eminim...siz kafanızda dramatik birşeyler yazmışsınız devamında da bence kusura bakmayın ama çok gereksiz abuk birşey yapmaya kalkışıyorsunuz...hem gerçekten oldu varsayalım o insan sizi gördü ve evlendiğine çok pişman oldu çok büyük şeyler kaçırdığını düşündü...bu sizi ne kadar mutlu edecek...eğer özgüveniniz, mutluluğunuz ve kendinize saygınızı bu yolla edinecekseniz hayat görüşünüzü bir kez daha gözden geçirin derim ben...hem o insan artık gerçek olan birisini seviyorki evlenmeye karar vermiş, yani hayatını bir başkası ile paylaşacak siz zayıflamış halinizle ne kadar etkileyebilirsiniz evlenmek sonra da bir anda eskilerden birini görüp pişman olmak o kadar kolay mı???
söylenecek çok şey var aslında.....bence siz başka şeylerle uğraşın, kendinize yapacak daha mantıklı bir şeyler bulun..Bir de affınıza sığınarak yaşınızı sorabilir miyim merak ettim...
canım kızgınlıkla kalkan zararla oturur zayıfla şahane ol eğer arkadaşın gerçekten severek evleniyorsa
düğün telaşı ve heyecanından seni görüp farketmez bile hele ogünün telaşından vay ben ne kaybetmişim dicek zamanı bile bulamaz sen onları öyle mutlu görünce inan dahada üzülürsün
ve zayıfla şuan bende çok kiloluyum ve kilonun zararlarını biliyorum ama inan kendin için zayıfla yada seni herhalinle sevecek gerçek birini bulmayı dile kızgınsın düşünüyosun ama zararın kendine olur
keşke kötü bir niyetim olsaydı.. bu zamana kadar yapmadıgımı bırakmazdım zaten..
bir insanı mahvetmek incitmek aklıma gelecek en son şey..
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var..
Öncelikle en başından başlıyorum..
3 aylık bir sevgilim oldu o ankara'daydı ben kıbrıs'ta görüşme imkanımız hiç olmadı sadece o benim 1 kaç kez yüzümün resmimi gördü çünkü ben boydan foto falan koymadım.. boydan koymamamın nedeni ise kilolu olmam.. onu kandırmak gibi bi niyetim yoktu zaten o beni buldu.. ondan önceki sevgilimden ayrıldıgım sıralarda nette takılıyordum birden o çıktı karşıma sohbet muhabbet derken çok yakın olduk telefonda konuşmaya fln başladık derken ben o boşluktayken buna aşık oldum ve herşey bundan sonra başladı.. 3 ay beraberligimiz oldu ben utandım sıkıldım söyleyemedim gösteremedim kendimi elimden geldigince oyalamaya çalıştım kaç kere dilime geldi gitti olmadı yapamadım.. neyse 3 ay sonunda ayrıldık.. ayrıldıgımız günün ertesi bu başkasıyla çıkmaya başlamış ama ben 3 4 gün sonra başladılar diye biliyordum.. neyse işte günü geldi bu askere gitti.. yeni kız arkadaşıyla da 2 senelik ilişkisi var :) hatta nişanlandılar bile askere gitmeden önce.. ve ben yaklaşık 3 4 ay önce bişeyler duydum.. biz birlikteyken(!) beni aldatmış + para için benimle berabermiş (maddi durumumuz iyi allah'a şükür).. bende geçenlerde izne çıktıgında faceten ulaştım ve sordum, dogal olarak ben öyle 1 insan değilim paraya medet edecek adam değilim 3 5 kuruş için insanların kalbini kırmam vb gibi laflar etti bende peki dedim.. bu arada şubatta askerligi bitiyor ve büyük ihtimalle yaza da dügün olacak.. ve ben şuan çok sıkı bi diyete girdim zayıflıyorum bende düşündüm kii onun dügününe kadar çok fit bi vücuda sahip olup davetli olmadıgım halde dügününe gitmek.. sırf kendimi mutlu etmek için onun neler kaybettigini görmesi için istiyorum.. 2 arkadaşıma sordum birisi git dedi digeri gitme dedi..
üstünden 2 sene geçmiş nerdeyse ama tarif edemediğim duygularım yüzünden böyle düşüncelerim var işte.. "kendimi kendime kanıtlamak istiyorum asıl nedenim bu.." onun neler kaybettigini görmesini istiyorum.. dügün gününü berbat etmek degil amacım zaten en mutlu günü neden berbat olsun ki sevmedigi bir insan yüzünden.. hatta belki gidersem hala onu sevdigimi falan düsünebilir bilemiyorum.. aklım o kadar karışıkkkiiiii ooffffffff
Kızlar inanın ne yapacağımı bilemedim, bi yardım etseniz![]()