• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 seneden sonra...

cok ama cok gereksiz,uzerınden 2 sene gecmıs,sız sadece 3 ay beraber olmussunuz,dolayısıyla sızı tanımaz bile...ben olsam msj atıp maddıyat içinmi benimle oldun diye bile sormazdım.:19:

tamam zayıflamanız çok güzel.bir zamanlar sizi sıkıntıya sokan dertten kurtulmuş olacaksınız.özgüveniniz yerine gelecek.ama düğüne gitmek çok anlamsız.kendinizi küçük düşürmeyin.gelmiş geçmiş.siz önünüzdeki günlere bakın.yüzünü bile görmediğiniz birisi için bukadar hırs yapıp çabalamayın bile.sonunda büyük bir hayalkırıklığına bile uğrayabilirsiniz.değermi.bence değmez.

Dugune gitmeyin bence de.. cok sacma.. Ama zayiflar ve daha bakimli olursaniz karsiniza cok daha iyi birileri cikar ve de eski iliskinizi fln dusunmezsiniz.. Unutun gitsin. Ozguveninizi kazanin yeter.. Kimseye kendinizi kanitlamaniza gerek yok:) :13:

Nette tanıştığınız adamın düğünü nerede olacak bunu nasıl öğreneceksiniz sorması ayıp?
Bir de sizi görünce tanıyacak mı acaba?
Tanısa ne olacak ayrı da..
Bu nasıl bir hırs anlamadım,içinizde neler barındırıyorsunuz böyle,aşırı bir kötü niyet hissediyorum..

keşke kötü bir niyetim olsaydı.. bu zamana kadar yapmadıgımı bırakmazdım zaten..
bir insanı mahvetmek incitmek aklıma gelecek en son şey..

Canım kusura bakma da hırsından sinirinden kafandaki soru işaretlerinden mantıklı düşünemiyorsun ve ne dediğini bilemez hale gelmişsin.Kilo vermek istemen çok güzel kendini daha iyi hissedeceksindir bedenen de ruhen de ama düğüne gitmek istiyorum işte beni görür filan saçma şeyler bunlar.Geçmişe bırak önüne bak ne önemi var.Eğer para için filan diye de konuşmuşsa kendi değerini kalitesini belli etmiştir onun için masrafa girmeye bile gerek yok.Dediğim gibi geçmişi bırak önüne bak.Eminim birgün senin değerini anlayacak biri çıkacaktır karşına.Sevgiler...:34:

gerçek olmayan bir ilişki...

ben hiç bir şey anlamadım anlamamakta da direneceğim...Adına bence ilişki bile denemeyecek 3 aylık bir yaşantı...ilişki olmamış çünkü siz daha birbirinizin yüzünü, gözlerini bile görmemişsiniz...aşk öyle başka bir şey ki....

ayrıca emin olun öyle şeyler filmlerde olur "tüh ben ne kaybetmişim" "hata yapmışım"....ben aklına bile gelmeyeceğine eminim...siz kafanızda dramatik birşeyler yazmışsınız devamında da bence kusura bakmayın ama çok gereksiz abuk birşey yapmaya kalkışıyorsunuz...hem gerçekten oldu varsayalım o insan sizi gördü ve evlendiğine çok pişman oldu çok büyük şeyler kaçırdığını düşündü...bu sizi ne kadar mutlu edecek...eğer özgüveniniz, mutluluğunuz ve kendinize saygınızı bu yolla edinecekseniz hayat görüşünüzü bir kez daha gözden geçirin derim ben...hem o insan artık gerçek olan birisini seviyorki evlenmeye karar vermiş, yani hayatını bir başkası ile paylaşacak siz zayıflamış halinizle ne kadar etkileyebilirsiniz evlenmek sonra da bir anda eskilerden birini görüp pişman olmak o kadar kolay mı???

söylenecek çok şey var aslında.....bence siz başka şeylerle uğraşın, kendinize yapacak daha mantıklı bir şeyler bulun..Bir de affınıza sığınarak yaşınızı sorabilir miyim merak ettim...

Son düzenleme:
aynı mesaj ikinci kez yayınlanmış o yüzden bunun içeriğini sildim

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim düsüncelerinizin hepsine saygım sonsuz..
hırslı bir insan değilim kesinlikle yanlış tanımanızı istemem beni.. zaten hırslı olsaydım bu zmna kadar bu kilolarla yaşamazdım :) hırs yapar kupkuru kalırdım..

bazı arkadaşlar nasıl paranız için birlikte oldu demişsiniz şöyle söyleyeyim; maddi olarak durumumuz iyi çok şükür oda bunu biliyordu. birlikte olmadan önce iyi arkadaştık sohbetimiz falan iyiydi.. 3 ay önce falan bunun eski kankası geldi dedi ki böyle böyle seninle para için beraber oldu aldattı falan filan dedi olay bu yani... ve evet bir miktar para da göndermiştim.. çok bişey değildi geri gönderme ayakları yaptı istemedim istemeyede niyetim yok zaten..

BuzlarUlkesi;
elbette ki çok haklısın kimse kimseyi sevmek zorunda değil onun beni sevmemesi umurumda bile değil şuanda:) ben anlatamadım galiba derdimi siz anlamamışsınız ne demek istedigimi :) ama düsüncelerinize saygım var istediginizi düsünebilirsiniz :) o bnm kilolu oldugumu bile bilmiyordu canım ben ztn kendim için istiyorum kendimi mutlu etmek için masadan kalkıp gelecek hali de yok elbette umurunda bile olmayabilir..

Sen kalkıp onun düğününe gidersen hala onu unutamadığını düşünüp havalara da girer aynı zamanda.
Kendini göstermeye gittiğini anlamayacak kadar salak olamaz zaten.
Hem sen kendini çok beğenebilirsin belki ama onun tipi değilsen güzelliğin bir şey ifade etmez ve sonuçta istediğini alamadığında, yani kendini ona gösterdiğin vakit onda hiçbir etki bırakmadığında çok daha fazla üzülürsün.
Sana göre o çok şey kaybetti belki ama onun umrunda olsan zaten senin yanında olurdu.
Her şey bitmiş işte.
Gereksiz, gitmemelisin.

gerçek olmayan bir ilişki...

ben hiç bir şey anlamadım anlamamakta da direneceğim...Adına bence ilişki bile denemeyecek 3 aylık bir yaşantı...ilişki olmamış çünkü siz daha birbirinizin yüzünü, gözlerini bile görmemişsiniz...aşk öyle başka bir şey ki....

ayrıca emin olun öyle şeyler filmlerde olur "tüh ben ne kaybetmişim" "hata yapmışım"....ben aklına bile gelmeyeceğine eminim...siz kafanızda dramatik birşeyler yazmışsınız devamında da bence kusura bakmayın ama çok gereksiz abuk birşey yapmaya kalkışıyorsunuz...hem gerçekten oldu varsayalım o insan sizi gördü ve evlendiğine çok pişman oldu çok büyük şeyler kaçırdığını düşündü...bu sizi ne kadar mutlu edecek...eğer özgüveniniz, mutluluğunuz ve kendinize saygınızı bu yolla edinecekseniz hayat görüşünüzü bir kez daha gözden geçirin derim ben...hem o insan artık gerçek olan birisini seviyorki evlenmeye karar vermiş, yani hayatını bir başkası ile paylaşacak siz zayıflamış halinizle ne kadar etkileyebilirsiniz evlenmek sonra da bir anda eskilerden birini görüp pişman olmak o kadar kolay mı???

söylenecek çok şey var aslında.....bence siz başka şeylerle uğraşın, kendinize yapacak daha mantıklı bir şeyler bulun..Bir de affınıza sığınarak yaşınızı sorabilir miyim merak ettim...

haklısın adına ilişki bile denmeyebilir işte söz gelimi "ilişki" ;) evlendigine pişman olmasını falan istedigim yok canım gerçekten mutlu olsun hiç 1 zaman beddua da etmedim edilecek 1 durumda yok bana göre dramatikleştirmeye de çalışmıyorum olayı, garibime gidiyor anlam veremiyorum neden bunları yaptığına.. ve yine söylüyoru allah mesut etsin hayrlısı neyse o olsun hakkında..
yaşım 20 :)

Evleneceği insanın yerine koysanıza bir kendinizi.
Emek verdiğiniz bir ilişki ve sonunda o beklediğiniz gün..Ama o da ne evlendiğiniz adamın sadece net üzerinden konuştuğu bayan çıkıp geliyor.Hatta ne kaybettiğini görsün düşüncesiyle.
Cidden ne hissedersiniz? Güler misin ağlar mısın gibi bir durum olmuş bu.
Yıllar önce adı bile geçmesi garip olan bir şey yaşanmış bitmiş.İnsan kendisine öz güvenini bu şekilde sağlamaz.Bir çok arkadaşın dediği gibi sizi tanımaz bile.
Eğer kilo vererek kendinize olan güveniniz artacaksa emin olun çevrenizde olan insanların aa çok kilo vermişsin,ne kadar güzel olmuşsun demeleri bile yeterli olacaktır.
Bu kadar sıkıntıyı çekmeye kendi açınızdan da değmez.

Dilerim karşınıza düzgün,değer verdiğiniz ve size değer veren bir insan çıkar.​

canım kızgınlıkla kalkan zararla oturur zayıfla şahane ol eğer arkadaşın gerçekten severek evleniyorsa
düğün telaşı ve heyecanından seni görüp farketmez bile hele ogünün telaşından vay ben ne kaybetmişim dicek zamanı bile bulamaz sen onları öyle mutlu görünce inan dahada üzülürsün
ve zayıfla şuan bende çok kiloluyum ve kilonun zararlarını biliyorum ama inan kendin için zayıfla yada seni herhalinle sevecek gerçek birini bulmayı dile kızgınsın düşünüyosun ama zararın kendine olur

canım kızgınlıkla kalkan zararla oturur zayıfla şahane ol eğer arkadaşın gerçekten severek evleniyorsa
düğün telaşı ve heyecanından seni görüp farketmez bile hele ogünün telaşından vay ben ne kaybetmişim dicek zamanı bile bulamaz sen onları öyle mutlu görünce inan dahada üzülürsün
ve zayıfla şuan bende çok kiloluyum ve kilonun zararlarını biliyorum ama inan kendin için zayıfla yada seni herhalinle sevecek gerçek birini bulmayı dile kızgınsın düşünüyosun ama zararın kendine olur

allah seninde yardımcın olsun canım inşallah kurtuluruz kilolarımızdan.. tavsiyelerin içinde çok teşekkür ederim =)

keşke kötü bir niyetim olsaydı.. bu zamana kadar yapmadıgımı bırakmazdım zaten..
bir insanı mahvetmek incitmek aklıma gelecek en son şey..

Peki buradaki iyi niyet nerede?
Varsayalım,düğüne gittiniz,damat sizi zayıflamış gördü,bir anda neler kaybettiğini farketti,gözlerini sizden alamıyor,cayır cayır yanıyor...Damat nikah masasından kalkacak size doğru koşacak!
Gelin ne olacak o anda? O kadına nasıl bir iyi niyet besliyorsunuz benim kaçırdığım...:40:

Aaaaaa bu arada çok açık söylüyüm benim düğünüme kocamın eskiden nette konuştuğu bir kız gelse kocam belli etmese ben farketmem.. Düğün sonrası da söyleyen olursa da kahkahalarla gülerim..
"Kocam bekarken nette takılmış kıza bak düğünüme geldi,altınımı bilem taktı" diye..:9:

Şimdi sizin beklentiniz ve düşünceniz nedir onu merak ediyorum..

Tanımadığınız adama bir de para vermişsiniz ya bunları düşünüp hatalarınızı telafi edeceğnize düğününe gitmeyi planlıyorsunuz...:15:

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var..

Öncelikle en başından başlıyorum..
3 aylık bir sevgilim oldu o ankara'daydı ben kıbrıs'ta görüşme imkanımız hiç olmadı sadece o benim 1 kaç kez yüzümün resmimi gördü çünkü ben boydan foto falan koymadım.. boydan koymamamın nedeni ise kilolu olmam.. onu kandırmak gibi bi niyetim yoktu zaten o beni buldu.. ondan önceki sevgilimden ayrıldıgım sıralarda nette takılıyordum birden o çıktı karşıma sohbet muhabbet derken çok yakın olduk telefonda konuşmaya fln başladık derken ben o boşluktayken buna aşık oldum ve herşey bundan sonra başladı.. 3 ay beraberligimiz oldu ben utandım sıkıldım söyleyemedim gösteremedim kendimi elimden geldigince oyalamaya çalıştım kaç kere dilime geldi gitti olmadı yapamadım.. neyse 3 ay sonunda ayrıldık.. ayrıldıgımız günün ertesi bu başkasıyla çıkmaya başlamış ama ben 3 4 gün sonra başladılar diye biliyordum.. neyse işte günü geldi bu askere gitti.. yeni kız arkadaşıyla da 2 senelik ilişkisi var :) hatta nişanlandılar bile askere gitmeden önce.. ve ben yaklaşık 3 4 ay önce bişeyler duydum.. biz birlikteyken(!) beni aldatmış + para için benimle berabermiş (maddi durumumuz iyi allah'a şükür).. bende geçenlerde izne çıktıgında faceten ulaştım ve sordum, dogal olarak ben öyle 1 insan değilim paraya medet edecek adam değilim 3 5 kuruş için insanların kalbini kırmam vb gibi laflar etti bende peki dedim.. bu arada şubatta askerligi bitiyor ve büyük ihtimalle yaza da dügün olacak.. ve ben şuan çok sıkı bi diyete girdim zayıflıyorum bende düşündüm kii onun dügününe kadar çok fit bi vücuda sahip olup davetli olmadıgım halde dügününe gitmek.. sırf kendimi mutlu etmek için onun neler kaybettigini görmesi için istiyorum.. 2 arkadaşıma sordum birisi git dedi digeri gitme dedi..
üstünden 2 sene geçmiş nerdeyse ama tarif edemediğim duygularım yüzünden böyle düşüncelerim var işte.. "kendimi kendime kanıtlamak istiyorum asıl nedenim bu.." onun neler kaybettigini görmesini istiyorum.. dügün gününü berbat etmek degil amacım zaten en mutlu günü neden berbat olsun ki sevmedigi bir insan yüzünden.. hatta belki gidersem hala onu sevdigimi falan düsünebilir bilemiyorum.. aklım o kadar karışıkkkiiiii ooffffffff
Kızlar inanın ne yapacağımı bilemedim, bi yardım etseniz :(

Allah'ım sen aklımı koru!

bence asla g,tme ve bir daha face msn gibi netten görüşmemelisin. sonuçta evleniyor bu seni ilgilendirmemesi lazım. benimde bir arkadaşım olmuştu bir sebepten olamaz demişti ama en sonunda bana aşık olduğunu söylemişti ama ben evlenmiştimm ve ona söylememiştim telefonda ağladı bile yapacak bişey yok kaybeden kaybeder. asla geriye dönüp bakma daima ileri geçmiş geçmişte kalmıştır.

Saplantı bu..Adam mutlu seviyorki evleniyor..bunu kabullenmek gerek..

madem art niyet yok,kalpte kotuluk yok,hirs yok,yuz yuze gorusme yok hic bisey yok "beni gorunce ne kaybettigini anlasin" dan kastiniz ne o zaman?dugunune gitmek de ne demek? hadi gittiniz diyelim.farketse sizi bunu da esi ogrense.alacagin tepkinin ne olacagini biliyo musun? herkesin icinde rezil olmak da var.birak seni ayrildiginiz gibi gibi hatirlasin,dugunune gidip hisrlari icin sorun cikaran aciz bi kiz olarak degil!​

bence de gitmeyin ayrica dugunun yerini nerden ogrenceksiniz. hem turk filmleriyle gercek hayati karistirmayin, davetiye olmadan dugune dalamazsiniz pat diye, almiyolar oyle:1:

Back
X