Ben de merak ettim...
Ne kadar aradan sonra tekrar gebe kaldınız yani arası kısa mı oldu ondan mı acıyor?
Benim de doğumum sezaryen oldu istemeden..
Merak ettim
Ben de merak ettim...
Ne kadar aradan sonra tekrar gebe kaldınız yani arası kısa mı oldu ondan mı acıyor?
Benim de doğumum sezaryen oldu istemeden..
Merak ettim
Kızım 13 aylık tı hamile olduğumu öğrendiğim büyük şok yaşadım ama şimdi sabırsızlıkla bekliyorum, oğlumu arası kısa olduğu için sorun oldu dikişlerimde çok ağrıyor özellikle belim ayağa kalkamiyorum bazen bakalım ne zaman gelicek bizim haylaz
Kızım 13 aylık tı hamile olduğumu öğrendiğim büyük şok yaşadım ama şimdi sabırsızlıkla bekliyorum, oğlumu arası kısa olduğu için sorun oldu dikişlerimde çok ağrıyor özellikle belim ayağa kalkamiyorum bazen bakalım ne zaman gelicek bizim haylaz
Anladım canım... Arası kısa olduğu için biraz da sıkıntı yaşıyorsun..
Benim de normal doğum şansım yok olsa ssvd isterdim ama rahmimde perde var imkansız gibi birşey..
O yüzden merak ettim..
Rabbim nasip ederse 2-3 sene sonra düşünüyorum oğlum şimdi 1 yaşında..
Allah bağışlasın yavrunuzu..
Hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah...
Anladım canım... Arası kısa olduğu için biraz da sıkıntı yaşıyorsun..
Benim de normal doğum şansım yok olsa ssvd isterdim ama rahmimde perde var imkansız gibi birşey..
O yüzden merak ettim..
Rabbim nasip ederse 2-3 sene sonra düşünüyorum oğlum şimdi 1 yaşında..
Allah bağışlasın yavrunuzu..
Hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah...
Saol canım amin inşallah. . Arada 2 yada 3 sene olmasi daha iyi kızım suan 22 aylık napcam bilmiyorum allah bizlere yardım etsin hiçbir yavruyu annesiz bırakmasın inşallah
Saol canım amin inşallah. . Arada 2 yada 3 sene olmasi daha iyi kızım suan 22 aylık napcam bilmiyorum allah bizlere yardım etsin hiçbir yavruyu annesiz bırakmasın inşallah
ben ilk çocuğumu 38+1 de doğurdum ama kilosu düşüktü 2330 gr. doktor iki haftadır oğlumun karnımda kilo almadığını söyledi . yani oğlum beklemeyip 37 dolduktan sonra da gelse belki aynı kilo da olacaktı. bence kiloyu hiç kafanıza takmayın. doğunca o kadar hızlı büyüyor ki en önemlisi iç organ gelişimini tamamlaması. ama bildiğim kadarıyla 37 haftayı dolduran bebeklerin çoğu organ gelişimini tamamladığı için küveze alınmıyor. Allah hayırlı doğumlar versin canım.