2. Sinema Günleri Organizasyonu

Kızlar bir önerim var ne dersiniz acaba?

Şimdi başlıkları şu şekilde açıyorsunuz ya:

2. Sinema Günleri Animasyon Haftası

kaçıncı haftada olduğunu da yazsak, takip etmek daha kolay olmaz mı?
Örneğin;

2. Sinema Günleri (Birinci Hafta) Animasyon
2. Sinema Günleri (ıkinci Hafta) Aksiyon
gibi...

kızlar tanrıçamın nettinde sorun varmış o yuzden belirli bir süre giremeyebilir
geldim bitanemsüprizzzzz
Ozaman tanrıçanın yerine aksiyon haftasına katılamayan burcukutlu arkadaşımız bir film önersin. malice anketi açacak

prensesim geldim artıkhihoyyytkusura bakmayın,nete giremedim,zaten pc sorunluydu,netten film izliyemiyorum,prensesimlede konuşmuştuk özelden,ben korsan falan alıp izliyeceğiz sanmıştım:kedi:
bu şekilde olduğunu bilsem katılmazdım kusura bakmayın sevgili sinama kulübü arkadaşlarıa.s.
türk filmine geldi madem sıra,benimle aynı grupta olan arkadaşlarla karar verelim vede anketimizi açalımvereliniortak

geldim bitanemsüprizzzzz

prensesim geldim artıkhihoyyytkusura bakmayın,nete giremedim,zaten pc sorunluydu,netten film izliyemiyorum,prensesimlede konuşmuştuk özelden,ben korsan falan alıp izliyeceğiz sanmıştım:kedi:
bu şekilde olduğunu bilsem katılmazdım kusura bakmayın sevgili sinama kulübü arkadaşlarıa.s.
türk filmine geldi madem sıra,benimle aynı grupta olan arkadaşlarla karar verelim vede anketimizi açalımvereliniortak
aferin
çok sorumluluk sahibi çalışkan biri
kendi topicine bi selam verip daha yorumlara cevap yazmaya başlamadan buraya gelip görevini yerine getirdi takdir ediyorum patroniçemisempatiksalakcinni zemuszemus

geldim bitanemsüprizzzzz

kuzum ne kusuru yahuuu :D
bu arada ben netten izleyemiyorum demişsin ama ister netten izlersin ister gidip dvd kiralarsın istersen sinemada gidip izlersin (vizyondaysa eğer) yani o sana kalmış önemli olan filmleri izleyip yorumlaman nasıl izlediğin önemli değil ki cnm

kuzum ne kusuru yahuuu :D
bu arada ben netten izleyemiyorum demişsin ama ister netten izlersin ister gidip dvd kiralarsın istersen sinemada gidip izlersin (vizyondaysa eğer) yani o sana kalmış önemli olan filmleri izleyip yorumlaman nasıl izlediğin önemli değil ki cnm

taamm ben şeyimden anladım pardon canım:kedi:
hadi türk filmi izliyelim hadi heheytthihoyyyt

Back
X