2. Sinema Günleri Organizasyonu

su bizim gruba anime animasyon yazmayin ya animasyon yazin sadece anime oneremiyoruz ki :)

neden anime öneremiyorsunuz :) o sizin tercihinizdi ama siz animasyonu seçtiniz :D

bir şey takıldı kafama
türk sineması ayrı bir kategori ya
o zaman diğer dallarda türk filmi koyulmayacak mı hiç
mesela romantik türk filmini listeye alamaz mıyız

bir de genellikle holywood filmleri oluyor ya
türk filmleri gibi diğer ülkeler de kategorilere ayrılabilir belki
fransız filmleri, alman filmleri gibi

evet canım fransız yada ingiliz filmi diyede kategoriye ayırabilirdik benimde aklıma geldi ama bu sefer çok fazla alanı daraltmış olacaktık. türk filmlerini ekledik sadece oda bizim ülkemizin ayrıcalığı olsun :) diğer haftalardada türk filmi önerilebilir tabikide o kişiye kalmış sadece istedik ki türk filmi haftasıda yapalım sadece türk filmi önerdiğimiz bir hafta olsun. inşallah bu organizasyon bittikten sonra ülkelere göre film izleriz birde öyle bir organizasyon yaparız neden olmasın :D

ben mi yanlis biliyorum yoksa anime dedigimiz ardi ardina bolumlerden olusan 20 ser dakikalik cizgifilmimsi degil mi?

ben mi yanlis biliyorum yoksa anime dedigimiz ardi ardina bolumlerden olusan 20 ser dakikalik cizgifilmimsi degil mi?

Genellikle Animasyonda alttür olarak Anime diye ayrılıyor... örn. Spirited Away

Tür : Fantastik / Macera / Animasyon / Anime

ben hep animeyle animasyonu farklı bir yerde görmüşümdür ama değiştirip sadece animasyonda yazabilirz...

spirited away simdi anime midir diyosun sen??:bbo:
anime dedigimiz 20 ser dakikalik olaylar olarak biliyorum ben..
o yazan turlere bakma pek ayrica herseyi yaziyorlar oraya..
dogrusu neymis merak ettim.. bilen beri gelsin..

ben bildim bileli böyle... Eğer anime çizimi yapılıyorsa ister kısa dizi ister uzun film olsun animasyonun alttürü animeye girerler.
beyazperdede arşivde animasyon ve anime diye iki ayrı bölüm bile vardır üstelik.

ikinizde haklisiniz bence:) oyuzden sarki bana

bana sorarsaniz ayni sey söyleki animasyon eger animate kökünden geliyorsa "canlandirmak ,hayat vermek" demek ikisindede cizimler yapiliyor ve hayat buluyor krakterler

suda var ki japonlarin cizdigi kahramanlara anime deniyor..ama bunlar sadece cocuklar icin degil bazen +18 olabiliyor cinsel icerikli yada siddet icerikli oluyor..mangalarin tersine animedekiler daha uzun guzel kizlar yakisikli cocuklar oluyo :)
temelde ayni " canlandirma" gibi olsada bazi özelliklerde ayriliyorlar

söyle bir kaziyyede yapabiliriz
her anime animasyondur, ama her animasyon anime degildir :)
bilmem anlatabildim mi? türkcem pek iyi degildir

evvet oldu gibi anladim ben olayi prenses anlamamisdir ama onun icin ona bi daa anlatalim ya da sarki verelim :)))

Back
X