nar Guru Kayıtlı Üye 14 Mart 2008 1.895 7 358 Tekirdağ 19 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi nar #1 kızıma ödev vermiş öğretmeni türkmenistanın yemekleri oyunları kıyafetleri bi oyunlarını bulamadım varmıdır bilenn
kızıma ödev vermiş öğretmeni türkmenistanın yemekleri oyunları kıyafetleri bi oyunlarını bulamadım varmıdır bilenn
selena araştırmacı Kayıtlı Üye 5 Şubat 2007 304 3 96 46 İstanbul 19 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi nar #2 küçücük çocuklara ne acayip ödevler veriyorlar ya bazen ben bile zor yardımediyorum oğluma.
nar Guru Kayıtlı Üye 14 Mart 2008 1.895 7 358 Tekirdağ 20 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi nar #3 selena .!.: küçücük çocuklara ne acayip ödevler veriyorlar ya bazen ben bile zor yardımediyorum oğluma. Genişletmek için tıkla... aynen dediğin gibi çok zorlaştı artık bulamadık ve yarım ödevle gitti bakalım ne olacak kızım 5 te geliyor eve 7den ona kadar sadeece ödev yapıyoruz bbazen böyle tıkanıp kalıyoruz ALLAH yardımcımız olsun
selena .!.: küçücük çocuklara ne acayip ödevler veriyorlar ya bazen ben bile zor yardımediyorum oğluma. Genişletmek için tıkla... aynen dediğin gibi çok zorlaştı artık bulamadık ve yarım ödevle gitti bakalım ne olacak kızım 5 te geliyor eve 7den ona kadar sadeece ödev yapıyoruz bbazen böyle tıkanıp kalıyoruz ALLAH yardımcımız olsun
rapsodi Kardelen Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2007 282 1 118 Edirne 22 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi nar #4 nar .!.: kızıma ödev vermiş öğretmeni türkmenistanın yemekleri oyunları kıyafetleri bi oyunlarını bulamadım varmıdır bilenn Genişletmek için tıkla... hey Allahım, yemekleri kıyafetlerini anladım da oyunları :uhm: vardır bir bildikleri eğitimcilerimizin ne diyelim:sm_confused:
nar .!.: kızıma ödev vermiş öğretmeni türkmenistanın yemekleri oyunları kıyafetleri bi oyunlarını bulamadım varmıdır bilenn Genişletmek için tıkla... hey Allahım, yemekleri kıyafetlerini anladım da oyunları :uhm: vardır bir bildikleri eğitimcilerimizin ne diyelim:sm_confused: