• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. sinif ogretmenin kizima şiddeti

Ya cevap vermeyin şuna her konuya pat diye girip degisik degisik seyler soyleyip dikkat cekmeye calisiyo. Gecen gunde OKB hastalik degil simarikliktan yapiyolar onlar demisti e daha dusunun bunun kafa yapisini..
(OKB ne? o_O )

canim ya sen cevap yazmasan E ela235 hakli yani hatirladim seni niye bu kadar sevgisizsin kendu sorununa bir cozum bulabildin mi ?

sevgisiz oldugumu da nerden çıkardın? ucuz laf sokma çabaların takdire şayan ama başkasının üzerinde dene bunları.

kendi sorunum neymiş bu arada?

Butin yazdiklatiniz dogru bu ogreymen evinde ozel ders veriyo parayla o ogrenciler cici cunku para geliyor ...cik mukemmelliyetci hep onun sinifi onde olacak ..zaten her sene bu ogretmenin sinifindan cikiyormus en cakiskan igrenciler yatis ati sanki cocuklarimiz artik cocukkar nadil korkup calisiyorsa

Benim 1. Sınıfın ilk 6 ayında gittiğim bir okul vardı. Kadın ücretli kurs açmak istiyordu sınıfa. Ne kursu vericek halbuki 7 yaş çocuğuna advanced okuma yazmamı :) Öğrrtmenler gününde bana öyle çiçek Biblo filan getirmeyin demişti de sınıf anneleri para toplayıp bilezik almıştı. Bir de çok psikopattı, kaynaştırma öğrencisi gibi bir kızcağız vardı annesi babası hasta olduğu için teyzesiyle kalan. Nasıl dalga geçerdi onunla, nasıl ezerdi. Sınav kağıtlarına sıfırdan öküz çizip panoya asıyordu, bunu sergilemek lazım diye.

Daha sonra gittiğim okuldada bir kadın öğretmenim vardı. Aslında onu çok severim, beni eve bırakıp yolda velilerin dedikodusunu filan yapardı, o da çok hırslı ve öğrencileri kendine göre kategoriliyen bir kadındı ama idealisti. Sadece sınıf için para toplardı. Başarılı öğrencilerine haftasonu ücretsiz kurs verir, seviye sınavlarına kaydettirir o sınavlara girerken mutlaka bizi karşılamaya gelirdi. Sayesinde tüm Ygs sürecini sadece 4. Sınıfta öğrendiklerimle atlattım.

şizoid okb'li o. Farkında değil yani :KK53::confused:

ukala, çok bilmiş, inatçı derseniz tamam derim, öyleyimdir. ama şizofren okb falan degilim. psikolojik hastalık diye bir şey yok çünkü. hastalık uydurmaya doyamadılar. marketten peynir seçer gibi hastalık seçiyor insanlar kendilerine artık.

ukala, çok bilmiş, inatçı derseniz tamam derim, öyleyimdir. ama şizofren okb falan degilim. psikolojik hastalık diye bir şey yok çünkü. hastalık uydurmaya doyamadılar. marketten peynir seçer gibi hastalık seçiyor insanlar kendilerine artık.

Yavvv he he ..Tamam haklısın da çık artık kadının konusunu iç ettin resmen ...

tamam hasta değilsiniz, sakin olun.

Psikolojik hastalik diye bisey yik dedin buyuk konusma ...basina grlirse anlarsin olup olmadigini

yav arkadaşım ben sana sadece cahillik yapıyorsun diyebilirim,bilim insanlarının milyonlarca kişide saptadığı hastalığa yok diyorsun. ilginç yaa... Beyin kimyası diyoruz,hormon falan,biliyo musun? Onların dengesi bozulunca psikolojik rahatsızlıklar ortaya çıkıyor,öyle laga luga değil yani. Bence sen daha fazla yok falan deme başına gelir,tecrübe edersin mazallah.

Yavvv he he ..Tamam haklısın da çık artık kadının konusunu iç ettin resmen ...

en sevdigim üye çeşidi... başkasının konusundan başkasını kovan, kraldan çok kralcı, sözde başlıgın koruyucu oldugunu zanneden üyeler. hem OKB'yi konuya getiren ben degilim, kim getirdiyse ona patla.

Back
X