• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. sinif ogretmenin kizima şiddeti

selisya

olduğu kadar , Olmadığı KADER!!!..
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
596
67
53
35
Merhaba hanimlar
Kizim 2. Sinifa gidiyor bugun matematik sinavi yapaken kizim cevabi yanlis yapmis ogretmende kizimin kafasina yumruk atmis...veee kizimin alni sismis ve 3 yeri kizarik ...2 gun oncede 4 defa kafasina vurmus cantasinda defteti bulamadi diye ..pazartesinden beri hergun dovup yolluyo cocuklati sadece benim kizim degil herkesi dovuyomus evde annenize soylerseniz daha cok doverim diyomus ...ben okuldan geldigimden beri sinirimden yerimde duramuyorum ..yarin ogretmenin haddini bildircem ama kizima bu sefer daha cok kizar ikgilenmez mi ...cunku birisi annesine demis daha cok kiziyomuss simdi sinifta ....gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi ...bide kizim yaramaz degil gayet uysaldir bide sinifta ilk 5 icinde zekidir ...ogretmen vurunca kizim masanin altina girip aglamis sinirden duramiyirum hanimlar

Annem öğretmen, az önce bu konuyla ilgili konuştuk telefonda, sizin konunuz da tam üstüne geldi. Şikayetçi olun, hem milli eğitime şikayet edin, hem polise. Önce hastaneye götürün çocuğunuzu ve şişlik ve kızarıklık için rapor alın. Kamu davası açılır. Sürüm sürüm sürünsün böylesi.

Müdüre çıkın elbette ve okulu, öğretmeni milli eğitime şikayet edeceğinizi bildirin. Sonra gidin okulu ve müdürü şikayet edin.

O öğretmenin açığa alınması lazım. Öğretmenlik hakkını elinden almalılar ilk fırsatta. Diğer velilerle görüşün ve toplu halde şikayette bulunun.

pislik herif ..Milli eğitime şikayet edin ,tabii önce darp raporu alın kızınıza ...Yaa elleri kırılsın ,küçücük çocuklara,bu pislikler yüzünden çocuklar okuldan soğuyor..Sabrı yoksa yapmasın kardeşim öğretmenlik ..

Annem öğretmen, az önce bu konuyla ilgili konuştuk telefonda, sizin konunuz da tam üstüne geldi. Şikayetçi olun, hem milli eğitime şikayet edin, hem polise. Önce hastaneye götürün çocuğunuzu ve şişlik ve kızarıklık için rapor alın. Kamu davası açılır. Sürüm sürüm sürünsün böylesi.

Aynen. Darp raporu muhakkak alın. Polise ve milli eğitime şikayet edin. Sürünsün tabi, öğretmen diye geziniyor aciz herif

Kesinlikle bi sekilde halledin bu isi. Bende ilkokulda ogretmenimden cok dayak yedim ve utandigim icin kimseye soyleyemedim hep icime attim. Bunlar benim psikolojimi okadar cok etkilediki hala etkisinden kurtulamadim ben.
Sınıfta herkesin icinde dayak yemek cok gurur kirici, rezil bisey. Kendimi cok rezil olmus hissederdim, simdi sacimi duzeltsem bile nasil rezil olmadan duzeltebilirim gibi sacma dusunceler icine giriyorum.

Kesinlikle sessiz kalmayın şikayet edin sinirlendim ya nasıl şiddet uygular çocuklara

Hemen karakola gidip darp raporu al ve sikayetci ol, sonra da milli egitime sikayet et, yukarda arkadaslar da yazmis zaten. Ne gidip konuscan muhatap olcan onunla. En fazla mudurle konusup sikayetci oldugunu soyle bilgisi olsun

Nasıl durabiliyorsunuz ya ,ben varya ağzını burnunu kırdırıdım o pisliğin,sonra sonuna kadar hakkımı arar o herifi öğretmenlikten men edene kadar uğraşırdım ,allahın belası rezil herif,ay çok sinirlendim ,çocuğa yapılacak şeymi bu adilik resmen.

Pislik ya ben olsam gidip darp raporu olur ve karakola giderdim kesin ay cok uzuldun suan :mad:

Miniminnacık çocuk ,şiddet görmüş ... Daha ne yapabilir ki o beyinsiz varlık ? Diğer velilerle de görüşüp önce müdüre çıkın ,müdür sizi tatmin etsin veya etmesin muhakkak gerek ilçe milli eğitime ,gerek il milli eğitime dilekçe yazın . Ne kadar çok veli dilekçe yazarsa işleminiz o kadar çok hızlı yapılır. O haysiyetsizin yanına bir gün daha çocuğunuzu göndermeyin.

Nasıl durabiliyorsunuz ya ,ben varya ağzını burnunu kırdırıdım o pisliğin,sonra sonuna kadar hakkımı arar o herifi öğretmenlikten men edene kadar uğraşırdım ,allahın belası rezil herif,ay çok sinirlendim ,çocuğa yapılacak şeymi bu adilik resmen.

Bu ogretmen kadin hanimlar bi anne kendisi 2 evlafi var ...nasil o cocuga vururken icin acimiyo sonucta oda anne

Şikayet edilebilecek her yere şikayet edin.diğer Velileride uyarın gerekirse sırayla kapıda durup bekleyin
karşısında 2 sınıf öğrencisi değil sizin gibi anne ve babalar olduğunu fark etsin
ayrıca benim oğluma bunu yapsa onun o ellerinin şeklini değiştirirdim
bir daha benim çocuğuma dokunursam hatta kendi düşse bile seni sorumlı tutarım derdim
başına gelebilecekler hakkında da ip ucu veririm
sakın alttan almayın siz kararlı olursanız adam olacaktır

Back
X