Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen okula git müdüre git böyle bir şeye müsade etmeyeceyini sınıfını değiştirmesini söyle..diğerleride farkına varır umarım...Merhaba hanimlar
Kizim 2. Sinifa gidiyor bugun matematik sinavi yapaken kizim cevabi yanlis yapmis ogretmende kizimin kafasina yumruk atmis...veee kizimin alni sismis ve 3 yeri kizarik ...2 gun oncede 4 defa kafasina vurmus cantasinda defteti bulamadi diye ..pazartesinden beri hergun dovup yolluyo cocuklati sadece benim kizim degil herkesi dovuyomus evde annenize soylerseniz daha cok doverim diyomus ...ben okuldan geldigimden beri sinirimden yerimde duramuyorum ..yarin ogretmenin haddini bildircem ama kizima bu sefer daha cok kizar ikgilenmez mi ...cunku birisi annesine demis daha cok kiziyomuss simdi sinifta ....gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi ...bide kizim yaramaz degil gayet uysaldir bide sinifta ilk 5 icinde zekidir ...ogretmen vurunca kizim masanin altina girip aglamis sinirden duramiyirum hanimlar
yoo bizim zamanımızda eti senin kemiği benim derdi babam öğretmene..hepimizi sıra dayağına çekerdi evdede babam döverdiKesinlikle bi sekilde halledin bu isi. Bende ilkokulda ogretmenimden cok dayak yedim ve utandigim icin kimseye soyleyemedim hep icime attim. Bunlar benim psikolojimi okadar cok etkilediki hala etkisinden kurtulamadim ben.
Sınıfta herkesin icinde dayak yemek cok gurur kirici, rezil bisey. Kendimi cok rezil olmus hissederdim, simdi sacimi duzeltsem bile nasil rezil olmadan duzeltebilirim gibi sacma dusunceler icine giriyorum.
kızınıza farklı davranmasından korkup susmayacaksınız değilmi zira o hödük çocuğa yumruk atmış ve tehdit etmiş ben şimdiye basmıştım evini..
kızınıza farklı davranmasından korkup susmayacaksınız değilmi zira o hödük çocuğa yumruk atmış ve tehdit etmiş ben şimdiye basmıştım evini..
Bu gibi durumlarda maalesef ki birlik sağlanmıyor ,illa iki üç korkak çıkıp olaydan vazgeçiliyor..Derhal çocuğa darp raporu alıp,karakola ve milli eğitime şikayet edin beklemeyin ...Eğer grupça hareket edelim diye uğraşırsanız olmaz ..Bizimkiler söz verir ,gazlar,en önde siz gidersiniz bir dönüp bakarsınız kimse kalmamış ..O yüzden önce bireysel hareket edin ..O pislik sürünsün mahkemede adi mahluk ..
Tabiki susmayacagim ona haddini bildircem kim olupta benim kizima vurur o...bu hoduk bayan ogretmen
yoo bizim zamanımızda eti senin kemiği benim derdi babam öğretmene..hepimizi sıra dayağına çekerdi evdede babam döverdi![]()
kimsenin bir şey demesine gerek yok, siz raporu alın, gerisini devlet hallediyor. kamu davası açılıyor artık eskisi gibi değil.Aynen dedigin gibi kimse kirkusundan bisey demiyo cocuguma daha cok kizar diye
Merhaba hanimlar
Kizim 2. Sinifa gidiyor bugun matematik sinavi yapaken kizim cevabi yanlis yapmis ogretmende kizimin kafasina yumruk atmis...veee kizimin alni sismis ve 3 yeri kizarik ...2 gun oncede 4 defa kafasina vurmus cantasinda defteti bulamadi diye ..pazartesinden beri hergun dovup yolluyo cocuklati sadece benim kizim degil herkesi dovuyomus evde annenize soylerseniz daha cok doverim diyomus ...ben okuldan geldigimden beri sinirimden yerimde duramuyorum ..yarin ogretmenin haddini bildircem ama kizima bu sefer daha cok kizar ikgilenmez mi ...cunku birisi annesine demis daha cok kiziyomuss simdi sinifta ....gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi ...bide kizim yaramaz degil gayet uysaldir bide sinifta ilk 5 icinde zekidir ...ogretmen vurunca kizim masanin altina girip aglamis sinirden duramiyirum hanimlar