• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. sinif ogretmenin kizima şiddeti

gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi
Bunu sormaniz bile kabahat...
Benim annem de ilkokul ogretmeni, baska bir konu olsa sikayet eder gibi mudure gitmeyin, hos olmaz ilk ogretmeniyle gorusun derdim ama siddet cok baska bir sey iki itmek, kizmakta degil, herkesi dovuyor, yumruk atmis diyorsunuz...
Kesinlikle gidin cocugunuza darp raporu alin ve o ogretmene dava acin ve o siniftan alin o cocugu, ogretmen degisikligi yapin, dilekce, okul yonetimi her kimse muhatabi yolu yontemi...
Ben olsam hayata kusturmustum o ogretmeni ama sizi yanlis yonlendirmek istemiyorum...

Küçücük çocuğu dövmekte ne demek bir eğititimci nasıl olurda ufacık çocuğa el kaldırır, o çocuğun psikolojisi nasıl etkilenir hiç mi düşünmez bir an önce şikayet edin böyle birisinin öğretmenlik yapması ne kadar tehlikeli...

Bide bizim ozel durumumuzu biliyor kendisi ..kizim psikolojik olarak en hassas zamanlarni gecirdi daha yeni rahayladi derken bunun yaptigina bak

dayak okullarda hala var malesef hele ki köy okullarında,, 1 sene ücretli ögretmenlik yaptım bi köyde , orada hatta bazı aileler dövün akıllandırın diyordu , şok olmuştum, sorun etmıyorlardı, bı anne vardı çok bilinçliydi , kızın her şikayetınde bıze gelir tehdıd ederdi sizi şikayet etcem diye, çocuklarının yanında afedersınız cinsel ilişkye giriyorlarmış, çocuk gelip bana anlatıyodu ne iğrenç günlerdi ya , ögretmen olmak çok zor, her ınsan yapamaz , çok sabırlı biri olması lazım , o kişinin de ögretmenlik vasfı yok , meslekten men edilmesi lazım, şikayet edin, hemen atarlar..

Darp raporu alıp şikayetçi olurdum
Çocukları, "okulda dayak yediğinizi söylemeyin yoksa sizi daha kötü döverim" diyerek tehdit ettiği için, hemen görevinden uzaklaştırılmasını talep ederdim
Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayetim ile birlikte gidip ve oraya da dilekçe verirdim

Bunları yapmadan evvel okul müdürüne gidip sakince, o öğretmenin yarından itibaren kızımın derslerine girmesinin engellenmemesi durumunda yukarıdakileri yapacağımı söylerdim ve bunu sağlayamıyorsa hemen ordan çıkıp yukarda saydıklarımı yapardım....

Öğretmene konu hakkında (darp raporu alıp şikayetçi olduğum) bilgi verilmesi ve bir daha kızıma herhangi bir nedenle yaklaşması dokunması durumunda olacaklardan artık sorumlu olmayacağımı bildirmelerini rica ederdim...

Kızımın etkilenmemesi için o gün rapor alıp okula göndermezdim. Onu öper ve hayatta kimsenin ona zarar vermesine izin vermeyeceğimi, son nefesime kadar mücadele edeceğimi ve olanları korkmadan bana anlatmakla tamamen doğru yaptığını, onunla gurur duyduğumu söylerdim.

Bunun dışında yapacaklarımı da buraya yazmazdım....

benimde çoçuklardan biri aynı durumdaydı..o dönemde çoçuğumun her gün başağrısı çekiyordu..evi geliyordu yemek dahi yiyemiyordu..bir gün dediki anne biliyrmusun öğretmenimiz..dolaşıyor sınıfta elinde cetvel..biz yazı yazarken aniden arkamdan kafama indiriyor..şaka yapıyor fakat çok acıyor..cetvel olmazssa..enseme şaka olsun diye fiskeyle vuruyor..öğretmen bizim evin karşısında oturuyor..bekledim okul çıkışını ve dedim..çoçuğun kafasına niçin vuruyorsun..ne dedi dersin ya şaka yapıyorum..sizin çoçuğunuz şakdan anlamıyor..birdaha böyle şeyler olduğunda şikayetci olacağım dedim..ondan sonra şakada olsa dokunmadı hiç..sizde önce müdüre gidin daha sonra milli eğitime şikayet edin..böyle öğretmen mi olur yaa..birde tehtit daha neler..:KK11:

canım geçmişş olsnn bende öğretmenimm..ayy neye uğradığımı şaşırdıımm kafaya vurmakk nedirr ya..ALALH ın cezasıı..bence ilk müdürle görüşün sonra da milli eğitime gidin ( müdürden sonra milli eğitime mutlaka gidin müdür size tamma çaresine bakarız deyip de durumun üstünde durmayabilirr) diğer veliler ses çıkarmıyor muu böyle iş olmaz kii..

Özel durumunuzu bilmiyorum ama muhakkak çok etkilenmiştir yavrum yaa çok üzüldüm nolur bir an önce şikayet edin hatta bütün veliler birlikte hareket edin başka çocukları da dövüyormuş nasıl bir eğitimcilik anlayışıdır bu ??

Yumruk ne ya :KK57: Allah'ım ne Biçim ne vicdansız insanlar var.Hanımefendi bir an önce gidin alın darp raporunu, Müdür'e de Çıkın,yetkililere de şikayet edin.Ters tepmesi kalmamış zaten adam çocukları pata küte dövüyor ötesi var mı?Hay Allah kıyamam ben küçüğe çok geçmiş olsun.

çocugu dövmeyince de şımarık oluyor ya. ama yumruk, kafasını şişirme falan da fazla. bilmiyorum belki de konu sahibi ve kızı abartıyor da olabilir.

En son duşuneceginiz şey kızımla ilgilenmezse olmalı
Ben olsam hemen bimer e şikayet telefonunu şuan etmiştim darp raporunu alıp polise gitmiştim
Hadsiz nasıl bir çocuğu bu kadar hırpalar benimde kızım 2.sınıfta yeminle kalbim sıkıştı nedir bu
Kardeşim okula gitmeyi böyle bi manyak yüzünden bırakmıştı
Yine bi arkadaşım kızını okula götürürken panik atak krizleri geçiriyor nerdeyse kendine yapılan muameleyi hatırladığı için

çocugu dövmeyince de şımarık oluyor ya. ama yumruk, kafasını şişirme falan da fazla. bilmiyorum belki de konu sahibi ve kızı abartıyor da olabilir.

Yemin ediyorum sen sorunlusun.
Cocugu dovmeyince şımarık oluyor ya ne demek? Insallah öğretmen falan degilsindir...

Yarin cocugunuzu okula yollamayin. Polise gidin sikayetci olun ve darp raporu alin. Sonra bu sikayetlerinizle mudurun karsisina cikin! Sonrada kizinizi hemen o okuldan alin! Ogretmenede gelince birtanede siz indirin ona. Bu nedemek. Siz cocugunuza kizmaya kiyamzken elin pisligi nasil olurda dover?

Özel durumunuzu bilmiyorum ama muhakkak çok etkilenmiştir yavrum yaa çok üzüldüm nolur bir an önce şikayet edin hatta bütün veliler birlikte hareket edin başka çocukları da dövüyormuş nasıl bir eğitimcilik anlayışıdır bu ??

Kizim zaten cok duygusal icine kapanik bi cocuk esim bipolar hastasi bosanma noktadina gelmistik ondan cok etkilendi o zamanda uyarmistim cok bagiriyormus dyrum boyle fazla ustune gitneyin diye zaten zor bi donemden geciyor biraz anlayislu olun diye uyarmistim ...

Oburkiler korkar kimse ogreymenin karsisina cikmaz

ben lise 1deyken sınıf arkadaşıma vurmuştu öğretmenimiz. çocuğun dudağı patladı. okul çıkışı hemen gidip darp raporu aldı. mahkeme olayları falan vardı. öğretmen okuldan sürüldü. bu işin peşini bırakmayın. belli ki sadist pisliğin teki yani. bizim dokunmaya kıyamadığımız miniklere nasıl el kaldırabiliyorlar ya? herkes öğretmen olmamalı ya. gerçekten.

senin kafan iyi mii güzeliim bu ne biçim bir cümlee dövmeyince şımarık oluyoorr..pes vallaa.

oy yavrum ya içim eridi sıra altına girip de ağlıyormuş bir de.
öğretmenle konuş çocuğun dedikleriyle gaza gelme diyeceğim ama
bu ilk bile değilmiş ki..
emanete hıyanet resmen..

bu arada eskiden pozitif ayrımcılık vardı kızlara pek vurulmazdı ya :KK45:

Back
X