• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. sinif ogretmenin kizima şiddeti

ilk önce hastaneden darp raporu alın. daha sonra il milli eğitime gidin. okul müdürüne giderseniz olmaz. sizi yatıştırmaya çalışırlar vs. il milli eğitime şikayet ederseniz daha iyi olur.

Yok artık önce çocuğu doktora götürüp darp raporu alın sonra ilçe milli eğitime dilekçe yazın. Müdürle falab olmaz o iş hatta milli eğitimle bile olmayabilir geçen bir soruşturmada gözetmendim çocuklar ne derse muhakkik onu bi şekilde çeviriyordu öğretmen lehine siz yine de önce ilçe milli eğitime sonra emniyete gidin. Böyleleri görevden alınmalı gitsin kütüphane beklesin ne manyaklar var ya olacak iş değil yazıklar olsun

darp raporu alın şikayet edin o pislik hala orda kalmaz merak etmeyin görsün nasıl oluyormuş!

o öğretmeni var ya. neyse demeyim bir şey. feci sinirlendim sabah sabah. öğretmenliğini elinden aldırın bu ruhsal sorunlunun

Sessiz kalmayın. Aynı durum geçen yıl benim başıma geldi müdürle konuştum ama müdür öğretmene laf söyletmemek için elinden geleni yaptı sonra öğretmenin yanına gittim. Böyle bir şeye hakkınız var mı dedim ama işte burada kaç çocuk var yapmayacaksın o zaman kaldıramıyorsan çocuk sesini mesleğini yapmayacaksın bu kadar basit dedim. Bende öyle öğretmeni hem döver hem sever amannn çocukta kim bilir ne yaptıki diyecek tip var mı? Çocuğun öğretmene saygısızlık yapma hakkı olmadığı gibi öğretmeninde çocuğa en ufak bir şiddet hakkının olmadığını çok iyi biliyorum. Ve bir kez daha böyle bir şey yaşanırsa inanın olay çok daha büyür. Ne demek istediğimi çok iyi anladığınızı tahmin ediyorum dedim. Ondan sonra da kızıma takma gibi bir durumu olmadı gayet ılımlı yaklaştı. O yüzden hiç öyle çocuğuma takar filan diye düşünmeyin benim gibi "sen çocuğuma takarsan bende sana kafayı çok kötü takarım" mesajını verin. Fazla sinirlendim galiba o gün geldi aklıma söz konusu insanın çocuğu olunca böyle oluyor.

Allahım millet atanacağız diye sürünüyor bunlarda mesleğinin kıymetini bilmiyıor be yaman çelişki..ikinci sınıf öğrencisi daha bebek onlar ya vicdansız merhametsiz ..müdüre ordanda ilçe millieğitime gidin dilekçe verin ama diğer annelerle birleşerek yapsanız daha etkili olur bence ama insanlarıda korkutmuş anladığım kadarıyla ..böylelerini tenhada kıstırmak lazım

Kardes saka misin sen?
Al kocani yanina bas okulu. Kim kimi vuruyor hoop?
Darp raporu bile almamissin, gelip buraya yazdığına göre. Ortaligi ayaga kaldirman lazimdi. Kızımı dusundum de, sislikle eve gelecek?
Sulalesini surerdim o karının buralardan..

Bekliyorum,ilerde bir öğretmen çocuğuma en ufak vursun,o okulu basıcam ,koydum kafama.
Sizde lütfen şikayet edin,hangi devirde yaşıyoruz,sadece bizim ülkede oluyo ya bunlar,sonra Türkiye çok rererö.

İlkokuldaki hocam sınıfta iki üç gözdesi hariç herkesi döverdi(sınıf 50 kişi o dönem) ve hepimizi tehdit ederdi ailenize söylerseniz daha beterini yaparım diye..bide o zamanlar öğretmen hem sever hem döver mantığı vardı kimse öğretmenlere ses çıkarmazdı çocuk dövmek normalmiş gibi..hatta hiç unutmuorm bi arkadaşım annesine söyledi diye ince bi zinciri vardı onla dövmüştü çocuğu onu gören kimse ses çıkaramadı zaten..lanet olsun o adama bana yaşattığı fizikselden çok psikolojik baskıya..onun yüzünden okumaktan nefret ettim bi dönem taa ki üniversiteye kadar kendimi kafası çalışmaz salak sanardım meğersem gayette başarılıymışım..demem o ki ben şanslıydım bi şekilde üniye girdim ve sonrası geldi ama o sınıfta giremeyen bile bir sürü kişi vardı gayette haklı sebeplerle..çocuğunuza verdiği zarar fizikselden çok psikolojik olabilir ve o çocuğun geleceği kararabilir aman ha sakın sessiz kalmayın ve çocuğunuzu o sınıftan derhal alın ya da o hocayı sürdürtün..bu konu çok ciddi bence..

Bence tüm veliler ile işbirliği içinde direk Bakanlığa şikayet edin.. 147 nolu telefondan toplu şikayet talebi oluşturun..Birlikten kuvvet doğar, darp raporunu da mutlaka alın, diğer öğrencilerde de varsa darp onlar da rapor alsınlar.. Biz bakmaya kıyamıyoruz yavrularımıza onların yaptığına bak ya..

Merhaba hanimlar
Kizim 2. Sinifa gidiyor bugun matematik sinavi yapaken kizim cevabi yanlis yapmis ogretmende kizimin kafasina yumruk atmis...veee kizimin alni sismis ve 3 yeri kizarik ...2 gun oncede 4 defa kafasina vurmus cantasinda defteti bulamadi diye ..pazartesinden beri hergun dovup yolluyo cocuklati sadece benim kizim degil herkesi dovuyomus evde annenize soylerseniz daha cok doverim diyomus ...ben okuldan geldigimden beri sinirimden yerimde duramuyorum ..yarin ogretmenin haddini bildircem ama kizima bu sefer daha cok kizar ikgilenmez mi ...cunku birisi annesine demis daha cok kiziyomuss simdi sinifta ....gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi ...bide kizim yaramaz degil gayet uysaldir bide sinifta ilk 5 icinde zekidir ...ogretmen vurunca kizim masanin altina girip aglamis sinirden duramiyirum hanimlar

ben de öğretmenim ve bazen burada "öğretmen kızıma merhaba" dedi... dava açsam mı diyecek kadar işi abartanlar gürdüm..bazılarının resmen öğretmen nefreti var.. ama aslında düşünüce demek ki sizin öğretmen gibi manyaklara rastlamış ki insanlar bu kadar alıngan olmuşlar diye düşünmeye başladım.. küçücük çocuğa vurmanın hiçbir mazereti olamaz..o öğretmenin ruh sağlığı yerinde değildir mutlaka....

hemen darp raporu alın... müdürle falan uğraşmayın... müdür başı ağrımasın diye size iki tatlı konuşur..ikna edip yollar..o hocayı da en kibar dille durumdan haberdar eder,olay yine tekrarlanır Allah muhafaza... direk darp raporu alıp, bimere şikayet edin...okula bildiri gelince tutuşurlar...soruşturma açsınlar...

Merhaba hanimlar
Kizim 2. Sinifa gidiyor bugun matematik sinavi yapaken kizim cevabi yanlis yapmis ogretmende kizimin kafasina yumruk atmis...veee kizimin alni sismis ve 3 yeri kizarik ...2 gun oncede 4 defa kafasina vurmus cantasinda defteti bulamadi diye ..pazartesinden beri hergun dovup yolluyo cocuklati sadece benim kizim degil herkesi dovuyomus evde annenize soylerseniz daha cok doverim diyomus ...ben okuldan geldigimden beri sinirimden yerimde duramuyorum ..yarin ogretmenin haddini bildircem ama kizima bu sefer daha cok kizar ikgilenmez mi ...cunku birisi annesine demis daha cok kiziyomuss simdi sinifta ....gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi ...bide kizim yaramaz degil gayet uysaldir bide sinifta ilk 5 icinde zekidir ...ogretmen vurunca kizim masanin altina girip aglamis sinirden duramiyirum hanimlar
Sinirden yerimde duramıyorum diyorsun da,maşallah pazartesi gününden beri durmuşsun.Kızının KAFASI ŞİŞMİŞ.Hala daha sonra ya ilgilenmezse diyorsun.İlgilenmesiz zaten.Yahu bu çocuklarınız size Allah'ın emaneti.Millet olmuyor diye ne gözyaşları paralar döküyor.Sen elin psikopatı vurup kafasını şişirsin diye mi dünyaya getirdin.İnan psikopat öğretmen müsvettesinden, sana daha çok sinirlendim

Annem öğretmen, az önce bu konuyla ilgili konuştuk telefonda, sizin konunuz da tam üstüne geldi. Şikayetçi olun, hem milli eğitime şikayet edin, hem polise. Önce hastaneye götürün çocuğunuzu ve şişlik ve kızarıklık için rapor alın. Kamu davası açılır. Sürüm sürüm sürünsün böylesi.

katılıyorum ben onu dünyaya rezil eder gerekirse tv lere gazetelere çıkardım.ölümü benim elimden olurdu

Sinirden yerimde duramıyorum diyorsun da,maşallah pazartesi gününden beri durmuşsun.Kızının KAFASI ŞİŞMİŞ.Hala daha sonra ya ilgilenmezse diyorsun.İlgilenmesiz zaten.Yahu bu çocuklarınız size Allah'ın emaneti.Millet olmuyor diye ne gözyaşları paralar döküyor.Sen elin psikopatı vurup kafasını şişirsin diye mi dünyaya getirdin.İnan psikopat öğretmen müsvettesinden, sana daha çok sinirlendim

böyle annelerden cesaret alıyor zaten psikopat

Rabbim büyük laf ettirmesin ama O öğretmeni ................. .! Milli Eğitime Şikayet et . Sonuç alamazsan. Sende Onun gözünde morluklar açarsın.!

Kendi cocugu olsa dunyayi ayaga kaldirir cok cazgir birisi ...ben ona ayni seyi srnin cocuguna ben yapsam senin tepkin ne olur dicem
Ya güzelim Allah aşkına bırak bu lafları.Ona gidip birşey demene gerek yok.Al darp raporunu git şikayet et.

daha önce bi konu açılmıştı buna benzer.ben ortalığı ayağa kaldırırım diyince bazı öğretmenler muhalefet olmuştu.alın buyrun.aynısı sizin çocuğunuza yapılsa naparsınız.eti senin kemiği benim mi dersiniz yoksa.
darp raporunu alın.milli eğitim müdürlüğüne dilekçe yazıp birebir görüşün.zaten dilekçeyle birlikte soruşturma açılıyo.

Darp raporu alırım o adamı sürüm sürüm süründürürüm öğretmen mesliğinden etmek için elimdeki tüm kozları seferber ederim

yok degilim. ögretmen olsam da ben dövemem zaten. beceremem öyle şeyleri. ama yine de sizler gibi de ''ay aman vurmayın, laf söylemeyin bırak şımarsın'' yapmayı savunmam. bazen hafif bi tokat iyi gelebilir.
Sana atılan o hafif tokatların ayarı kaçmış,şu şerazen şaşmış.Bence iyi bir tokat sana atılmalı ki fabrika ayarlarına geri dönesin.

Back
X