• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. sinif ogretmenin kizima şiddeti

dAlga mı geciyorsunuz adam daha cok kızmasın diye kızınızın ve diger cocukların siddetgormesine goz mu yumacaksınız??? nereye gıdebiliyorsanız gidin o kişi ögretmenlik yapamaz bu kadar net , kızınız uysal olmasa nolcaktı dayak atmaya hakkı mı olacaktı? gozumden sakınıp buyuteyım adamın biri kızımı pataklasın neler yapacagımı kestiremiyorum

Kızımı kötü etkiler mi diye korkuyorum ne demektir yahu? Kızınızı birdaha görmemesini sağlayın! Ortalığı ayağa kaldırıp yine orda devam mı edeceksiniz? Hemen bir darp raporu, şikayet konu kapanmıştır. Kendine yumruk atar birdaha.

Dünden beri rapor al şikayetçi ol diyoruz
Konu sahibi naptı acaba
Maalesef hak verilmez alınır mantığının işlediği bir ülkedeyiz çocuğunun hakkını anne baba olarak siz savunacaksınız

10 dur söylüyorum. konu sahibi rica ediyorum ki eğer şikayet etmediysen lütfen insaniyet namına o öğretmenin ve okulun adını söyle en azından bir cümle cok bir sey istemiyorum.
Sen cocugunu düşünmüyorsan ben o sınıfta ki diğer yavruları düşünüyorum.
Acil cevap bekliyorum.

10 dur söylüyorum. konu sahibi rica ediyorum ki eğer şikayet etmediysen lütfen insaniyet namına o öğretmenin ve okulun adını söyle en azından bir cümle cok bir sey istemiyorum.
Sen cocugunu düşünmüyorsan ben o sınıfta ki diğer yavruları düşünüyorum.
Acil cevap bekliyorum.

Ne yapmayi dusunuyorsunuz adini falan ogrenince? Kendisi sikayet etmistir zaten.

ne yaptınız ?
Merhaba hanimlar
Kizim 2. Sinifa gidiyor bugun matematik sinavi yapaken kizim cevabi yanlis yapmis ogretmende kizimin kafasina yumruk atmis...veee kizimin alni sismis ve 3 yeri kizarik ...2 gun oncede 4 defa kafasina vurmus cantasinda defteti bulamadi diye ..pazartesinden beri hergun dovup yolluyo cocuklati sadece benim kizim degil herkesi dovuyomus evde annenize soylerseniz daha cok doverim diyomus ...ben okuldan geldigimden beri sinirimden yerimde duramuyorum ..yarin ogretmenin haddini bildircem ama kizima bu sefer daha cok kizar ikgilenmez mi ...cunku birisi annesine demis daha cok kiziyomuss simdi sinifta ....gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi ...bide kizim yaramaz degil gayet uysaldir bide sinifta ilk 5 icinde zekidir ...ogretmen vurunca kizim masanin altina girip aglamis sinirden duramiyirum hanimlar

Şikayet etmeyi tabi ki. soruşturma açılmasını sağlayabiliriz.
beraber dilekçe göndere bilriz ancak o okulda yakınımız olmadığı için dikkate alınmayabilir biz sizinle bu arayıp şikayette bulunulan bir hat varya oraya gidelim ebnde sinir oldumda :KK62:

beraber dilekçe göndere bilriz ancak o okulda yakınımız olmadığı için dikkate alınmayabilir biz sizinle bu arayıp şikayette bulunulan bir hat varya oraya gidelim ebnde sinir oldumda :KK62:
Evet kesınlıkle bir şeyler illa ki yapılır aniden teftişe gidilir araştırılır meb tarafından.
konu sahibinim bilgisi bir gelse...

147'yi aramanız lazım,idareye de çıkın mutlaka ve kızınızın sınıfını değiştirin

Başlığı okuyunca dayanamadım aglicaktim... :mad: aynı şiddete ilkokul sıralarında bende maruz kaldım ama aileme hiç diyemiyordum geceleri agliyordum hep kaçıyordum yrn yine beni dovecek diyordum...Bu travma benim hayatımı çok etkiledi...seneler sonra o insan musvettesinin kızını buldum mail atacaktim hayatımı mahvetti gi için annesinin nasıl bir zalim olduğunu soylicektim sonra vazgeçtim Allaha havale ettim...Çok. şükür siz olayı biliyorsunuz cocugunuzda kapanmayacak yaraların acilmasina sebep olabilir...Gerekirse alın başka okula verin ve mutlaka bir uzmana götürün. ...Onun neler hissettiğini çok iyi biliyorum. ..Kıyamam içim cız etti....

Kesinlikle bi sekilde halledin bu isi. Bende ilkokulda ogretmenimden cok dayak yedim ve utandigim icin kimseye soyleyemedim hep icime attim. Bunlar benim psikolojimi okadar cok etkilediki hala etkisinden kurtulamadim ben.
Sınıfta herkesin icinde dayak yemek cok gurur kirici, rezil bisey. Kendimi cok rezil olmus hissederdim, simdi sacimi duzeltsem bile nasil rezil olmadan duzeltebilirim gibi sacma dusunceler icine giriyorum.
Aynı duyguyu paylaşıyoruz ben de bir dönem böyle düşünürdüm ve çok zor atlattım gerçekten .3 kez dayak yemiştim ve bir kez çok feci azarlanmıştım 1. Sınıfta. Sonra taşındık da kurtulmuştum . Hiç bahsedememiştim bile. Yıllarca toplumda Konuşurken hep söylemiyim psikolojisi yaşadım.halbuki kimse bana bişey diyemez kendi fikrim ama işte Bilinçaltı . Yeni yeni atlattım ve konu sahibi çocuğuna üzüldüm . Bence onla konuşun ertelemeyin kendisiyle ilgili olmadığını bilsin

Canım öncelikle hastaneye gidip darp raporu al kızına.
Öğretmeni de git savcılığa suç duyurunda bulun.
cehennemin dibine kadar yolu var o öğretmenin....

okudum , okudum , okudum..
sonuç koca bir sıfır !
konu sahibi herkes darp raporu al dedikçe hiç o tarafla ilgili yorum yapmamış, muhtemelen almadı.
ya da belki çocuğun kafasında gerçekten rapor almaya degecek türde bir durum yok,
bilemiyorum, bana öyle geldi.
o kadar hırsla yazmış ama konunun sonu yok.
ne rapor aldı ne şikayet etti gibi geldi bana.
belki müdüre gitti, müdür zaten olayı kapatmak isteyecektir, ikna oldu geldi.
eğer öyle değilse kusuruma bakmayın, sadece hislerim bunlar.
ayrıca böyle veli mi kaldı yahu, nerde yaşıyorsunuz acaba?
öğretmen çatır çutur çocuk dövüyor, kimsenin sesi çıkmıyor, çok enteresan.
nasıl korkutabilmiş bir öğretmen bunca veliyi, hiç inanasım gelmedi.
ben de öğretmenim ve İç Anadolu'nun bit kadar şehrinde çalışıyorum.
velilerimizin maşallahı var, okulu asla boş bırakmazlar.
benim başıma gelmedi şükür ama nerdeyse bütün arkadaşlarımın en az bir kez ifade vermişliği, mahkemeye çıkmışlığı var.
mevzu da dayak mayak değil, yok bağırdı, yok psilolojisini bozdu vs.
konu bir de dayak olsa aboovvv:confused:

Merhaba hanimlar
Kizim 2. Sinifa gidiyor bugun matematik sinavi yapaken kizim cevabi yanlis yapmis ogretmende kizimin kafasina yumruk atmis...veee kizimin alni sismis ve 3 yeri kizarik ...2 gun oncede 4 defa kafasina vurmus cantasinda defteti bulamadi diye ..pazartesinden beri hergun dovup yolluyo cocuklati sadece benim kizim degil herkesi dovuyomus evde annenize soylerseniz daha cok doverim diyomus ...ben okuldan geldigimden beri sinirimden yerimde duramuyorum ..yarin ogretmenin haddini bildircem ama kizima bu sefer daha cok kizar ikgilenmez mi ...cunku birisi annesine demis daha cok kiziyomuss simdi sinifta ....gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi ...bide kizim yaramaz degil gayet uysaldir bide sinifta ilk 5 icinde zekidir ...ogretmen vurunca kizim masanin altina girip aglamis sinirden duramiyirum hanimlar
Ah cnm benim cok gecmus olsun gecen hafta kozimin ogretmeni siniftaki cocugun sacini cekmis ve tam o sirqda cocugun annedi gelmis
Hemn mudure sikayet etmis adam diyor bir daha tovbe dokunmam simdiler de cocukla nnasol ilgileniyormus belli degil gecen yolda kizimla ufak bir durum yasanmisti kizoma cokhassas sakon ters olur dusunme
Fakat sizin ciddi anlamsa darp durumu var rapor alabolirdiniz ben milli egitime sikayst ederdim cocugun alni susmis kizarik var ne demek yani

Merhaba hanimlar

Bugün okula gittim mudurle konuştum kizimin alninin resmini gösterdim 2.sinif çocuğuna bu yapilirmi dedim değil 2. Sinif orta 2 te gidene yapilmaz dedi pazartesi gel dilekceni yazalim dedi şikayet ediyorsan dedi bunu yapmaya hiçbir öğretmenin hakki yok dedi .
Sonra öğretmeninyanina gittim oöğretmenler odasindaydi içeri girdim sesli bi şekilde hocam konuşabilir miyiz dedim kizgin bir ifadeyle öğretmen hayirdur dovecek gibi dedi ben değil de siz kizimi dovdugunuz icin geldim dedim bütün öğretmenler duydu ..disarda konusalim dedi yemin etti ben boyle bisey yapmafim dedi ...kizin yalan soyluyo olabilurmi dedi ...bende kendiniz sorun dedim kizimda herşeyi anlatti ben onun iyi not almadini istediğimicin kafasina dokunfum ben kkuzini çok severim dedi ..sizin sevme anlayisiniz bunu dedim halen inkar etti sonra tamam vurmamam gerekiyor dedi ben sert cikinca nereye istersen şikayet ediyorsan et dedi müdüre şikayet et dedi zaten ettim pazartesi dilekçe verilecek dedim sok oldu alttan almaya calisti bi yankis anlasilma var ben o kadar şiddet ki vyrmadim dedi durum ortada ben ne gerekiyorsa yapicam dedim...ve asagi indim sinifraki öğrencilerinanneleriyle ggörüştüm resmi gösterdimsşikayet edersen bende destek cikatim dedi birisibenim cocugumada vurdu ddedi o zaman sessiz kalmayin gidip müdüre şikayet edelim ben exicem isteyen gelsin dedim. 6 7 veli var bajalim ...pazartesi hep beraber dilekçe vercez ...öğretmen beni ariyor devamli ben onu çok severim hataliyim ama bu kadar büyütme diye ...empati yapip benim yerinde olsa ne yapacagini sordum haklisin ekimin atari demekki fazla jacti ama ben öğretmen i uyaririm bidaha olmasin derin dedi ...ama bu kadar buyutmem olayi dedi ...durum böyle hanimlar dun hic uyumafim simdi uyku ajiyir gözlerinden sizi haberdar edeyim dedim

Back
X