Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haddimi aşıyorsam kusura bakmayın fakat konu açtığınız için yazıyorum; böyle bir durumda eşiniz başının çaresine bakmalıydı.Kizim okulda degil eve gelince uzerini degisurken dedi esim geldi atak geciriyorum cok kotuyum diye bi kizima kosuyorum bi esime kosuyorum ...bende sasirdim ne yapacagimi sinirden yuzum kipkirmuzi oldu
Öğretemendeb savunma isterler. Ama şikayet birden fazla ise gerekende yapılır. Ama 147yi arayıpta şikayet edilirse. Çünkü direk savcılığa gidiyo şikayet.Yanlisim varsa duzeltilsin, pek cok ogretmen arkadas var. Benden daha iyi bilenler vardir mutlaka.
herkes sikayet et aciga alinsin vs yazmis da.
o is benim bildigim o kadar kolay olmuyor.
en fazla eline bir zarfta yazi verilir.
oyle cok buyuk cezalar icin simdiye kadar kayitli pek cok birikmis cezasi olmaliydo.
ama veliler hic bununla ilgili bir sey yspmamis simdiye kadar.
burda yapilacak en mantikli sey çocuğun okulunu degistirmek olmali.
yoksa ogretmen kolay kolay yer degistirmez
Öğretemendeb savunma isterler. Ama şikayet birden fazla ise gerekende yapılır. Ama 147yi arayıpta şikayet edilirse. Çünkü direk savcılığa gidiyo şikayet.
Ben matematik öğretmeniyim. Ben yapamadı diye bi çocuğu dövsem elime ne geçecek. Çocuk anlayacak mı? Benimde boğazımı patlatıp hiç sonuç alamadığım dersler oluyo. Hepsini öldürelim o zaman. Sonuçta çocukların iyiliği için demi.
Yoo sizin için yazmadım o paragrafı. Genel olarak yazdım. Eğer o şikayetci olan veliler müdüre değilde 147 yoluyla yaparlarsa şikayeti daha etkili olur diye yorum yaptım.yanlış anlaşılmasın :)Ikinci paragrafi bana istinaden yazmadiniz herhalde, oyle degil mi?
ben de ogretmenin ceza almasindan yanayim.
anlamadi diye bir ogrenciyi degil dovmek, sesimi bile yukseltmem. Anlamiyorsa anlamiyordur.
burdaki veliler simdiye kadar hicbir sey yapmamis, tek bir sikayetle de bir yere varilmaz herhalde dedim ben.
Ogretmen sikayet edilsin ama cocuk da baska okula, hic olmadi baska bir sinifa alinsin bence. Ayni kisiyle devam etmeleri dogru olmaz sanki.
Sinir oldum ben burda sizi düşünemiyorum bile, sakın peşini bırakmayın, benim çocuğuma bunu yapan kişiye aynısını yapardım kimse kusura bakmasın!!! Gücü gücü yetene!!Merhaba hanimlar
Kizim 2. Sinifa gidiyor bugun matematik sinavi yapaken kizim cevabi yanlis yapmis ogretmende kizimin kafasina yumruk atmis...veee kizimin alni sismis ve 3 yeri kizarik ...2 gun oncede 4 defa kafasina vurmus cantasinda defteti bulamadi diye ..pazartesinden beri hergun dovup yolluyo cocuklati sadece benim kizim degil herkesi dovuyomus evde annenize soylerseniz daha cok doverim diyomus ...ben okuldan geldigimden beri sinirimden yerimde duramuyorum ..yarin ogretmenin haddini bildircem ama kizima bu sefer daha cok kizar ikgilenmez mi ...cunku birisi annesine demis daha cok kiziyomuss simdi sinifta ....gerekirse mudure cikayim diyorum kizima ters tepki edermi ...bide kizim yaramaz degil gayet uysaldir bide sinifta ilk 5 icinde zekidir ...ogretmen vurunca kizim masanin altina girip aglamis sinirden duramiyirum hanimlar
bende öğretmenim küçücük çocukları bırakın lisedeki öğrencilere bile yapılana karşı çıkarım
bizler at terbiyeci değiliz ki
bence 147 yi arayın hemen bakanlıktan müfettiş yolluyolar
Öğretemendeb savunma isterler. Ama şikayet birden fazla ise gerekende yapılır. Ama 147yi arayıpta şikayet edilirse. Çünkü direk savcılığa gidiyo şikayet.
Ben matematik öğretmeniyim. Ben yapamadı diye bi çocuğu dövsem elime ne geçecek. Çocuk anlayacak mı? Benimde boğazımı patlatıp hiç sonuç alamadığım dersler oluyo. Hepsini öldürelim o zaman. Sonuçta çocukların iyiliği için demi.
147 müdürden çok daha etkili. Ders anlatmıyosa tabi ki gereken yapılsın ama ödeve bişe diyemicem. Çünkü benim bi tanıdığım o yaştaki çocuk gitsin evinde oyun oynasın zaten okulda gerekeni ben yaparım diyodu.Sinir oldum ben burda sizi düşünemiyorum bile, sakın peşini bırakmayın, benim çocuğuma bunu yapan kişiye aynısını yapardım kimse kusura bakmasın!!! Gücü gücü yetene!!
Bende bir şey sormak istiyorum, ablamın oğlu 3. sınıfta, öğretmeni çok ilgisizmiş, ablam en son oğlunu almaya gidince çocuklara 'bir kağıt oynatmadınız diye bağırdığını duymuş' ödev vermiyormuş velilerde bu nasıl iş olur mu öyle diyorlarmış ama nafile dinlemiyormuş, yeğenim matematikten 90-100 alırken 50-60 almaya başlamış, öğrencilerin çoğunun notu düşmüş, şikayet edenler olmuş, öğretmen sınıf annesine sormuş kimler şikayet etti beni çabuk söyle diye, bizde müdüre söyle dedik ablama ama etkili olur mu bilemiyoruz, 147 yi mi aramalı, nereye şikayet etmeli?
ama herkesin öğretmenliği farklıdır belki sizin anlayışınıza göre öğretmenlik yapmadığı içinSinir oldum ben burda sizi düşünemiyorum bile, sakın peşini bırakmayın, benim çocuğuma bunu yapan kişiye aynısını yapardım kimse kusura bakmasın!!! Gücü gücü yetene!!
Bende bir şey sormak istiyorum, ablamın oğlu 3. sınıfta, öğretmeni çok ilgisizmiş, ablam en son oğlunu almaya gidince çocuklara 'bir kağıt oynatmadınız diye bağırdığını duymuş' ödev vermiyormuş velilerde bu nasıl iş olur mu öyle diyorlarmış ama nafile dinlemiyormuş, yeğenim matematikten 90-100 alırken 50-60 almaya başlamış, öğrencilerin çoğunun notu düşmüş, şikayet edenler olmuş, öğretmen sınıf annesine sormuş kimler şikayet etti beni çabuk söyle diye, bizde müdüre söyle dedik ablama ama etkili olur mu bilemiyoruz, 147 yi mi aramalı, nereye şikayet etmeli?
Inanin bende ayni ruh haline sahibim yillar gecto aradanama ben hala unutamadimbakin arkadasim icim burkuldu
o yaslarimi hatirliyorum
cocugunuzu dusunun
ve o ogretmene vermeyin
ben 34 yasindayim hala ilkokul ögretmeninin yaptiklari ruyama girer
34 yillik hayatimi nasil etkiledi inanamazsiniz
daha öncede böyle bir konu acildi
icim aciyor
ben korkudan anneme söyleyememistim
cunku cok korkuyordum
ögretmenimiz evde kamera oldugunu söylerdi
benim hayatim evde kamera aramakla gecti
lütfen gerekli sikayetlerinizi yapin
gerekirse baska okula verin ama cocugunuzun gelecegi ile oynamayin
benimde su an 3 yasinda bir kizim var
147 müdürden çok daha etkili. Ders anlatmıyosa tabi ki gereken yapılsın ama ödeve bişe diyemicem. Çünkü benim bi tanıdığım o yaştaki çocuk gitsin evinde oyun oynasın zaten okulda gerekeni ben yaparım diyodu.
ama herkesin öğretmenliği farklıdır belki sizin anlayışınıza göre öğretmenlik yapmadığı için
kötü ve ilgisiz geliyordur ama sene sonuna kadar anlayamazsınız iyi mi kötü mü olduğunu
ve bence 147 herşeyde kullanılmamalı diyorum canım