- Konu Sahibi nebilimben
arkadaslar ılk olarak onemlı sorumdan baslayım esımın seageta harddıskı vardı ben yere dusurdum suan ıcınden cam kırıgı gıbı sesler gelıyor ve acılmıyor esımde bana kızdı bende cok uzuldum ıcınde resımler falan hersey vardı kutarılamazmı acaba yurt dısndan getırtmıstı garantı yok yanı ıs yerınde bılgısayarcı arkadasları bı getır bakarız demısler ama ınternette sole bı baktım pek umut yok gıbı
bole bıse basına gelen oldu mu hıc umut yok mu kurtarılmaz mı acab a
ıkıncı sorumda hanı ınternette uye oldugumuz bı sıteye gırıyoruz mesela uye ısmımızı yazıyoruz ben daha onceden oraya tıkladıgımda delete yapıyordmum kullanıcı ısmımde sılınıyordu sımdı kullanıcı ısmım cıkıyor ama delete yapamıyorum mesela kk sıtesınde sag ust kosede yazıyor ya kullanıcı ısmımı yazıyorum oraya sıteye gırdıkten sonra gecmısten sılıyorum buraya gırdıgımı ve daha sonra sıteye gırıp kullanıcı ısmımı yazdıgım yerden de kullanıcı adımı delete yapıyordum ama sımdı olmuyor gecmısı sılsemde kullanıcı adım orada duruyor bunu nasıl halledebılırım
bole bıse basına gelen oldu mu hıc umut yok mu kurtarılmaz mı acab a
ıkıncı sorumda hanı ınternette uye oldugumuz bı sıteye gırıyoruz mesela uye ısmımızı yazıyoruz ben daha onceden oraya tıkladıgımda delete yapıyordmum kullanıcı ısmımde sılınıyordu sımdı kullanıcı ısmım cıkıyor ama delete yapamıyorum mesela kk sıtesınde sag ust kosede yazıyor ya kullanıcı ısmımı yazıyorum oraya sıteye gırdıkten sonra gecmısten sılıyorum buraya gırdıgımı ve daha sonra sıteye gırıp kullanıcı ısmımı yazdıgım yerden de kullanıcı adımı delete yapıyordum ama sımdı olmuyor gecmısı sılsemde kullanıcı adım orada duruyor bunu nasıl halledebılırım