Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydınnn

dün buraya mesaj yazdıktan sonra oğlan dışarıdaydı onu eve çağırdım

sitedeki 5-6tane 10-12 yaşındaki çocuklar benim oğlanı ve onun yaşındaki 4-5 çocuğu taş yağmuruna tutmuşlar,benimkinin kafasına 3 tane gelmiş kafası iki yerden balon gibi şişmiş ,kanamış,4 yaşınada ki arkadaşının kardeşini korumuş ona taş gelmesin diye üstüne kapaklanmış bizimk yemiş taşları

akşam ,akşam milletin kapılarına dikildik,çocukların hepsi biz yapmadık diyolar ,bari yaptığınızın arkasında durun ,özür dileyin yok aileleri çocuklarına çok kızdı ama çözüm değil

acile gittik gecenin kaçına kadar acildeydik ,önemli bişey gözükmüyo dedi doktor ,içiniz rahat etsin diye film çekelim dedi ,çektirmek istemedik ,bir şey olmadı Allahtan

yani kızlar ne diyeyim bilemiyorum

dualarını esirgemeyin bizden ne olur ,duaların ıza ihtiyacım var

kıyamam ona geçmiş olsun canım.

sağol canım ,evet artık arsız olmuşlar

babaları maçta ,anneleri işteydi ,çocuklar sokakta kime ne zarar versek derdinde
büyük ihtimal dayakta yiyorlar ailelerinden

birin babası bıktım bu çocuktan bidaha gördüğün yerde bana bile söylemeden ne yaparsan yap demiş

ne kadar sorumluluk sahibi anne babalar var..........

CANLARIM.......:16:

bi sıkıntımız daha var

sıkıntıda değil aslında yarın oğluşumun çok önemli bir sınavı var,hayatını etkileyecek bir sınav da değil onun gibi bişey

ne olur dua edin çok iyi geçsin,başarılı olsun

birde zihin açıklığı için okuduğunuz dualar varmı ,haşlanmış papates hafızayı arttırıyomuş sınavdan önce yiyince başka bildiğiniz yiyeceklerler varmı
yardımcı olun bana

bu sınavın sonucuna ihtiyacımız var :24:

rabbim hayırlısını nasip etsin

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorumm güzel mesajlarınızıı okudummm
evet geçen hafta 79buçuğu gördümm ama regl haftaydımm ve gene çok şişimmm patlicak balon misali gibii
bu aralar fazla takılamıyorumm çünkü kış temizliğine başladım ben,aslında bayram dan sonra düşünüyordum ama kızımın dersane öğretmeni bize gelecekmiş ama nezaman gelecek belli değill heryerde pis olunca en iyisi dedimm ben biran evvel yapayımm temiz temiz ağarlıyayımm dedimm
salonun cam perde işi bitti birde vitrin içindekileri yıkadım sildim yerleştirdimm,
sonra diğer günde yatak odası ve çocukların odasındaki kışlık kıyafetleri çıkardım yerleştirdimm amanınn hiç görmeyin nasıl savaş alanı gibi oldu evi birbirine kattım nerdeyse ama sonunda oda bitti en zoruydu satenn
bugün çocuk odasıyla bilgisayar odasının camlarını siliyorumm hatta şuan çocuk odasını bitirdimmm,perdeler ancak akşama ütülenir eşime taktırdığım içinnn
birde yüzeysel ev süpürürüm bugün
yarında buzdolabını temizleyeceğimm balkonda ancak yıkarım malzemelerii
offf çok işş var daha erzak dolabı,mutfak dolabı derkennn haftaya kadar gergün ne yaparsam kardır kızlarrr
eşim yarın 10 günlüğüne izne ayrılıyor evde olacak ,okullar tatil olunca köye gideriz kesinn biz kızlar kurbanlığı orda kesiyoruz çünkü ordanda gelince birgünn annem gelecek benim oğlana bakarken bende heryeri süpürüp silip halıları ozaman sereceğimm,daha sıcak çünküü ben zor olanları bitireyim istedimm ,yavaş yavaş ama içime sine sine temizliyim istiyorumm birde benim oğlanla zor oluyor işşş

ohhh ne güzel ellerine sağlık cancağızım..........

şimdi geldi aklıma ben yarın sabah giremiycem 8 de evden çıkmamız gerekiyo

az önce tartıldım kahvaltı yapmıştım ama

ben bu hafta kilo aldım zannediyordum almamışımm

75.5 kilom :42:

ben çıkıyorum kızlar ,kendinize iyi bakın güzel haberlelrle gelirim inşallah

tavsiye vermediniz ama aşkolsun :52:

şimdi geldi aklıma ben yarın sabah giremiycem 8 de evden çıkmamız gerekiyo

az önce tartıldım kahvaltı yapmıştım ama

ben bu hafta kilo aldım zannediyordum almamışımm

75.5 kilom :42:

ben çıkıyorum kızlar ,kendinize iyi bakın güzel haberlelrle gelirim inşallah

tavsiye vermediniz ama aşkolsun :52:

canım önce çalışma sonra dua,başka ne desek boş.inşallah yavrunun hakkında hayırlısı olur..

günaydınnn

dün buraya mesaj yazdıktan sonra oğlan dışarıdaydı onu eve çağırdım

sitedeki 5-6tane 10-12 yaşındaki çocuklar benim oğlanı ve onun yaşındaki 4-5 çocuğu taş yağmuruna tutmuşlar,benimkinin kafasına 3 tane gelmiş kafası iki yerden balon gibi şişmiş ,kanamış,4 yaşınada ki arkadaşının kardeşini korumuş ona taş gelmesin diye üstüne kapaklanmış bizimk yemiş taşları

akşam ,akşam milletin kapılarına dikildik,çocukların hepsi biz yapmadık diyolar ,bari yaptığınızın arkasında durun ,özür dileyin yok aileleri çocuklarına çok kızdı ama çözüm değil

acile gittik gecenin kaçına kadar acildeydik ,önemli bişey gözükmüyo dedi doktor ,içiniz rahat etsin diye film çekelim dedi ,çektirmek istemedik ,bir şey olmadı Allahtan

yani kızlar ne diyeyim bilemiyorum

dualarını esirgemeyin bizden ne olur ,duaların ıza ihtiyacım var
Allah beterinden korusun canım..çok geçmiş olsun..
sağol canım ,evet artık arsız olmuşlar

babaları maçta ,anneleri işteydi ,çocuklar sokakta kime ne zarar versek derdinde
büyük ihtimal dayakta yiyorlar ailelerinden

birin babası bıktım bu çocuktan bidaha gördüğün yerde bana bile söylemeden ne yaparsan yap demiş
sevgisiz çocuklar yetişiyor desene:50:

bi sıkıntımız daha var

sıkıntıda değil aslında yarın oğluşumun çok önemli bir sınavı var,hayatını etkileyecek bir sınav da değil onun gibi bişey

birde zihin açıklığı için okuduğunuz dualar varmı ,haşlanmış papates hafızayı arttırıyomuş sınavdan önce yiyince başka bildiğiniz yiyeceklerler varmı
yardımcı olun bana

Allah zihin açıklığı versin canım..ben sınav öncesi kuru üzüm kuru incir yerdim:1:
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorumm güzel mesajlarınızıı okudummm
evet geçen hafta 79buçuğu gördümm ama regl haftaydımm ve gene çok şişimmm patlicak balon misali gibii
bu aralar fazla takılamıyorumm çünkü kış temizliğine başladım ben,aslında bayram dan sonra düşünüyordum ama kızımın dersane öğretmeni bize gelecekmiş ama nezaman gelecek belli değill heryerde pis olunca en iyisi dedimm ben biran evvel yapayımm temiz temiz ağarlıyayımm dedimm
salonun cam perde işi bitti birde vitrin içindekileri yıkadım sildim yerleştirdimm,
sonra diğer günde yatak odası ve çocukların odasındaki kışlık kıyafetleri çıkardım yerleştirdimm amanınn hiç görmeyin nasıl savaş alanı gibi oldu evi birbirine kattım nerdeyse ama sonunda oda bitti en zoruydu satenn
bugün çocuk odasıyla bilgisayar odasının camlarını siliyorumm hatta şuan çocuk odasını bitirdimmm,perdeler ancak akşama ütülenir eşime taktırdığım içinnn
birde yüzeysel ev süpürürüm bugün
yarında buzdolabını temizleyeceğimm balkonda ancak yıkarım malzemelerii
offf çok işş var daha erzak dolabı,mutfak dolabı derkennn haftaya kadar gergün ne yaparsam kardır kızlarrr
eşim yarın 10 günlüğüne izne ayrılıyor evde olacak ,okullar tatil olunca köye gideriz kesinn biz kızlar kurbanlığı orda kesiyoruz çünkü ordanda gelince birgünn annem gelecek benim oğlana bakarken bende heryeri süpürüp silip halıları ozaman sereceğimm,daha sıcak çünküü ben zor olanları bitireyim istedimm ,yavaş yavaş ama içime sine sine temizliyim istiyorumm birde benim oğlanla zor oluyor işşş

ooo harikasın ellerine sağlık canım:16:

herkese günaydın, kuş kadar kahvaltımı yaptım, kızı kreşe bırakıp evi toplayıp, okula hazırlık yapıp, kalırsa eğer zamanım ip atlayacağım :122:

ya da önce ip atlayayım, hem stres atarım, sonra evi toplayayım, sonra duş alayım, sonra okul hazırlığı yapayım, bu daha güzel fikir

ya da önnce evi toplayayım, sonra ip atlayayım, sonra duş alayım sonra sıcak türkish cafeee ile birlikte okul hazırlığımı yapayım, hıhhhh işte bu en güzeli:60: :60: :60:

aybiik bu saat oldu evini toplamadın mı sen.haydi bakalım önce iş,sonra pc keyfi..hem kahveyi iki kişilik yap geliyorum..

Son düzenleme:
hazır herkes buradayken,saklı hazinelerle dolu kulubümüzden önereceğiniz topikler varsa duymak isterim..
ben finansal araştırma yaparken ekonomi,finans,borsa bölümüne baktım ve takıldım.sizin de işinize yarayabilir..
sizinkileri de alalım kızlar..

bi sıkıntımız daha var

yardımcı olun bana

çocuk değilde sen giriyon sanki sınava bu stresi onada yansıtıyorsun eminim serin ol bence evet ayetel kürsü rahatlatır insanı hayat bir sınav zaten böyle düşünmek gerekiyor ki diyene bak ömrü hayatı boyunca sınava girmiş biriyim son birkaç yıldır işim kalmadı :32::33::34:
ne dediğini anlmadım ama asıl cidiye alınması gerek kişi benim, benim kalbim nolcak???

seni ciddiye aldım ve kırıldım canım banane senin kalbinden sen beni düşündün mü :63:

haa müdürü merkeze çağırcak kadar büyümüş demek ki olay:47::47::47:

yok büyümedi bizim müdür 657,2447,5510,2445 gibi bizim için hayati kanunları anlamaz bilmez okumuşluğu yok duygusu yok öğretmeye çağırırlar arada bir

bi sıkıntımız daha var

yardımcı olun bana

sakin ol çocuğu da panik yapma çocuklar sınav sonuçları ve annelerinin tepkileri ile kendilerine değer veriyorlar mış bu durumun normal olduğunu herkesin sınava girdiğinin hayatın sınav olduğunun bilincinde olursa daha iyi olurmuş
ne dediğini anlmadım ama asıl cidiye alınması gerek kişi benim, benim kalbim nolcak???

haa müdürü merkeze çağırcak kadar büyümüş demek ki olay:47::47::47:

sabah tartıya çıktıgımda pek bi oynama yoktu yani çok azdı.

bu bizim salak tartıdan mı kaynaklanıyo yoksa ben hala bu menülerle bile kilo veremiyo muyum bilemedim.

gerçi haftanın bitmesine daha 2 gün var.

dünkü menüm:

sabah: klasik- 10 zeytin,şekersiz çay, domates, salatalık, çavdar ekmegi 1 dilim, diyabetik reçel 3 tatlı kaşığı

ara: 1 erik

öğlen: domates çorbası, salata

ara: 1 elma

akşam: çalı fasulye, mevsim salata

ara: çok açtım az pazı haşlama sonrasında yeşil çay
aman kuşum pes etme son günde bile değişim olur hiç belli olmaz
müdürü merkeze çağırdılar :33::34::35::36:
haksız olanı çağırırlar da :33::32::34::35::36::15:
keyfim yerinde valllaaaa :36::36::36::16:

feraha çıkacaksın kuşummmm demiştim demiiiiiii:nazar:

yok konu büyüdüğünden deeelll aybik bizim müdür 657 2447 2547 5510 gibi bizim için önemli kanunları bilmez bilmediği için de sazan gibi haksız duruma düşer bu gibi durumlarda biz merkeze haber salarız merkez çeker bunu öğretir bak der şu kanuna göre yanlışsın gereği yapılırsa sen suçlusun yapma böyle derler yumuşatıp gönderirler

öğlen yemeginde yiyebilecegim hiçbirşey yoktuuuu :( ağlamak istiyorummm!!! çorba yoktu, salatanın içinde mısır vardı, mısırsız yerlerinden yedim, kızartma ve börek vardı..
açım aççççççç :47:

yok konu büyüdüğünden deeelll aybik bizim müdür 657 2447 2547 5510 gibi bizim için önemli kanunları bilmez bilmediği için de sazan gibi haksız duruma düşer bu gibi durumlarda biz merkeze haber salarız merkez çeker bunu öğretir bak der şu kanuna göre yanlışsın gereği yapılırsa sen suçlusun yapma böyle derler yumuşatıp gönderirler

O da ağzının payını alır geri gelirr böyle.

öğlen yemeginde yiyebilecegim hiçbirşey yoktuuuu :( ağlamak istiyorummm!!! çorba yoktu, salatanın içinde mısır vardı, mısırsız yerlerinden yedim, kızartma ve börek vardı..

ahh canım napıcaksın o zaman..

nasılsınız bakalım

bende degişiklik yok :14::14:
çok yogunum yetişemiyorum ev çocuklar mahvoldum şikayet etmiyorum ama kendime hiç zaman ayıramıyorum :14::14::14:

ahh canım napıcaksın o zaman..

birşey yapamadım kaptanım salata yedim yedim de denmez tıtıkladım kalktım çay içtim erik vardı ondan yedim ama biraz midem bulanıo sanırım açlıktan... bir de bir arkadaşımla ilgili bi durum öğrendim çok canım sıkıldı moralim bozuk kızlar:/

bi arkadaşımız var, bazen çok iyi konuşuruz bazen de selam bile vermez biz de söylenirdik ne dengesiz die. bi de erkeklere hiç acımaz umrunda olmaz. bu öglen içini döktü laflafı açtı ve aslında arkada nasıl bi trajedi varmış... hem kız hem erkek sizin de çocuklarınız var önleminizi alın die yazıorum nasıl olsa isim vermiorm beni de arkadaşı da tanımıosunuz...

arkadaşım üni. okumak için ailesinden başka bi şehre gitmiş. özünde çok dürüst inançlı bi kızdır bu bahsettigim. arkadaşlar edinmeye başlamış derken bi çocuk takılmş peşine, kız da hoşlanmş ondan sevgili olmşlar. bi yılbaşı gecesi arkadaşlarının evine gitmişler birlikte5-6 kişi. bizimkisi tabi içki nedir bilmio, bir iki yudum içince daha gece yarısı olmadan uykusu gelmiş 10 gibi. ben içerdeki odaya uzanıyım biraz giderken çaırırsınız demiş, bi uyanmış ki; çocuk buna yapacagını yapmış! namussuz pislik... kız tabi korku panik ağlamış etmiş ama olan olmuş, korkmuş biri duyar die çocuk da bunu sonuna kadar kullanmş köle gibi, onu yapcaksın bunu yapcaksın emirler dayaklar, tacizler devam etmiş.... ta kiii çocuk okuldan mezun oluncaya kadar...

yaşadıklarını anlatrken bile yüzünden okunuyo neler hissettgi.. bizimki de sonra erkeklere karşı böyle acımasz olmş, ailesinin yaına gitmemiş, okulu uzatmş vs....

çok üzüldüm çokk....

kızım olursa kolay kolay bi yere bırakmam herhalde.

herkese günaydın..
dün akşam spora başladım.aman allahım dinamit gibi bir hoca gelmiş,ilk 5 dakikada ,daha ısınmada öldürdü hatun beni..hala yoğun kas ağrılarım var,inat ettim hiç bir hareketi yarım bırakmadım ama nefes bile aldırmadan yeni bir harekete geçmesi bana pek te doğru gelmedi..yıllardır farklı hocalarla çalıştım ama bir önceki iyiydi yahu.canım çıkmadan da sonuca ulaşabiliyordum..neyse pes etmek yok,bakalım kaçıncı derste yakalayacağım sorunsuz ritmi..:44::44:
bayagı yormuş buhoca sizi allah yardımcınız olsun ama nefes çok önemli şekerim sen benden iyi bilirsin plates sever olarak yürüyüş yaparken bile dogru nefes almamız lazım:10::10:

herkese günaydın, kuş kadar kahvaltımı yaptım, kızı kreşe bırakıp evi toplayıp, okula hazırlık yapıp, kalırsa eğer zamanım ip atlayacağım :122:

ya da önce ip atlayayım, hem stres atarım, sonra evi toplayayım, sonra duş alayım, sonra okul hazırlığı yapayım, bu daha güzel fikir

ya da önnce evi toplayayım, sonra ip atlayayım, sonra duş alayım sonra sıcak türkish cafeee ile birlikte okul hazırlığımı yapayım, hıhhhh işte bu en güzeli:60: :60: :60:

:44::44: önce hangisini yaptın merak ediyorum:44:

ah canımmm meyve bari olaymış iyiymiş tüh üzüldüm valla

Zulaleycim erik vardı 2 tane onları yedim biraz bastırdı allahtan. 1 saat sonra filan da elma yerim akşama da artık evde ne varsa otu sebzeyi özleyecegim mumla arayacagım hiç aklıma gelmezdi.

Back
X