Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Evet bence de menülerin makullesiyor...ama 10 balığı görünce gözlerim yuvalarından çıktı...sanırım ben ömrümde toplam 10 balık yemedim :)
Ben de şaşırdım 10 balığı görünce ama ya yanlış yazdı yada küçüktü balıklar :77::78:
çok teşekkür ederim canım güzel duan içinnn

hemen menüme geçeyim

sabah
sucuklu yumurta
peynir
bal
1 dilim ekmek

ara 5 badem

öğlen
2 kase şehriye çorbası
1 dilim ekmek

akşam
1 kase yoğurt
semizotu yemeği
1 küçük kabak dolması

kitabım can boğazdan çıkar yeni başladım ve sardı bugün de yürüyüş yapamadım

Kitabı biliyorum güzel bir kitap..Menü de güzel canım :111::112:

Kitabı biliyorum güzel bir kitap..Menü de güzel canım :111::112:

kitap beni de sardı canım hoşuma gitti...
menü güzel görünüyor ama bende moral kalmadı karnımda felaket şişlik var ve kilo veremediğimi görünce canım sıkıldı bir yerde yanlışlık var ama nerde bilmiyorum :( öneri verirseniz sevinirim

kitap beni de sardı canım hoşuma gitti...
menü güzel görünüyor ama bende moral kalmadı karnımda felaket şişlik var ve kilo veremediğimi görünce canım sıkıldı bir yerde yanlışlık var ama nerde bilmiyorum :( öneri verirseniz sevinirim

bence, sen sağlıklı beslendikten sonra metabolizma bir yerden sonra pes eder, mesele sen ondan önce pes etme :) ayrıca çok da dert etme senin mazeretin var :P

herkese günaydın arkadaşlar...sabah sabah biraz yürüdüm, psikoloğa gittim bi saat bıdıbıdı ettim geldim sıkı bir kahvaltı ettim ve daha sabahın 10u saat :) hava çoooooook sıcak ve bunaltıcı, ne yapsam bugün diye düşünüp duruyorum...aslında kızımı botanik parka götürmek istiyorum bu gece mesaisi bitmeden ama çok sıcak cesaretim yok, bir de bu sıcakta dışarda ve susuz olmak tam bir kabus, ben bu tuvalet sorunumu ne yapcam bilmiyorum :/

bu gece çalışmak iyi oldu hoş oldu ama benim yeme düzenimi çok bozdu, akşamları bişey yememeye çalışıyorum ama gün içinde abuk subuk saatlerde yemek yiyor oldum ve tabi ucu kaçıyor sanki...akşamları da sıkılan herkes bişeyler yiyor ben habire yemiceeeeeem isyanlarındayım...amaaaan bi tane allar bi canımı daraltıyor ki sormayın...her akşam kurabiyeler dondurmalar çiğköfteler ne yiyeceklerini şaşırdı arkadaşlarım :) tabi ben de nefis terbiyesindeyim :/

günaydın güzel bayanlar nasılsınız bakalım. bende durumlar güzel :37::37::41::41::47::47::47:

ama en çok bunu sevdim :41::41::41::41::41:

Son düzenleme:
herkese günaydın arkadaşlar...sabah sabah biraz yürüdüm, psikoloğa gittim bi saat bıdıbıdı ettim geldim sıkı bir kahvaltı ettim ve daha sabahın 10u saat :) hava çoooooook sıcak ve bunaltıcı, ne yapsam bugün diye düşünüp duruyorum...aslında kızımı botanik parka götürmek istiyorum bu gece mesaisi bitmeden ama çok sıcak cesaretim yok, bir de bu sıcakta dışarda ve susuz olmak tam bir kabus, ben bu tuvalet sorunumu ne yapcam bilmiyorum :/

bu gece çalışmak iyi oldu hoş oldu ama benim yeme düzenimi çok bozdu, akşamları bişey yememeye çalışıyorum ama gün içinde abuk subuk saatlerde yemek yiyor oldum ve tabi ucu kaçıyor sanki...akşamları da sıkılan herkes bişeyler yiyor ben habire yemiceeeeeem isyanlarındayım...amaaaan bi tane allar bi canımı daraltıyor ki sormayın...her akşam kurabiyeler dondurmalar çiğköfteler ne yiyeceklerini şaşırdı arkadaşlarım :) tabi ben de nefis terbiyesindeyim :/

tatlım inan bana öyle arkadaşların gecesi gündüzü yok yemek yemek için. gel sen benim burayı gör saat başı şimdi ne yesek diye bir muhabbet dönüyor....

Günaydın kızlar
iyiki buraya geldim. şu dakkaya kadar yediklerimi önemsemeyen ben (zayıflamak istemesine rağmen) dün akşam yediğim 1 paket kremalı bisküviden dolayı çok utanıyorum netmişim ben yaaw, ne etsem de düzeltsem???
Dün akşam çocukları hastaneye götürdüm , kusmaları falan vardı, yeni bademcik enfeksiyonu atlattılar. idrar ve kan tahlili bakılamamıştı dün onları hallettim, o sıkıda bile çayın yanında bisküvi yemeyi başardım. çocuklarda yeni bir enfeksiyon bulunmadı, çok şükür bişi yok, sadece susuz kalmasınlar diye uğraşıcas falan. böyle işte bendeki durum

bence, sen sağlıklı beslendikten sonra metabolizma bir yerden sonra pes eder, mesele sen ondan önce pes etme :) ayrıca çok da dert etme senin mazeretin var :P

umarım pes etmem dün gece saat 21.00 da arkadaşlar oturmaya çağırmışlardı daha yeni kaynaşmaya başlıyoruz onlarla bir tabak hazırlamışlar içinden 5 tane sarma ve küçük poğaça yemek zorunda kaldım :(

Günaydın kızlar
iyiki buraya geldim. şu dakkaya kadar yediklerimi önemsemeyen ben (zayıflamak istemesine rağmen) dün akşam yediğim 1 paket kremalı bisküviden dolayı çok utanıyorum netmişim ben yaaw, ne etsem de düzeltsem???
Dün akşam çocukları hastaneye götürdüm , kusmaları falan vardı, yeni bademcik enfeksiyonu atlattılar. idrar ve kan tahlili bakılamamıştı dün onları hallettim, o sıkıda bile çayın yanında bisküvi yemeyi başardım. çocuklarda yeni bir enfeksiyon bulunmadı, çok şükür bişi yok, sadece susuz kalmasınlar diye uğraşıcas falan. böyle işte bendeki durum

geçmiş olsun canım ....

Ay sinir olurum ısrarcı tiplere aman bişey olmaz bir tanecikten der dururlar...dayan arkadaşım ne kadar azimlisin hepsi görsün.....

günaydın güzel bayanlar nasılsınız bakalım. bende durumlar güzel :37::37::41::41::47::47::47:

ama en çok bunu sevdim :41::41::41::41::41:
ben de en çok bunu seviyorum:22::22::22:

Günaydın kızlar
hoş geldin geçmiş olsun....

Dün bahçeye gittik...maydonozların otunu aldım kabak salatalık fasulye erik elma topladım...bahçeyi 3 kere turladım...eve geldim ki mahvolmuştum..Ama sporun alasını yaptım....

Bugün neler yedim
Sabah:2 kurabiye sekersiz çay
Öğle:bol yeşillik peynir 1 dilim kepek ekmeği
Akşam:bahçeden topladığım kabakları zeytinyağlı dereotlu pişirip yoğurtla yemeyi düşünüyorum...
3 litre su içtim herhalde çok sıcak bunaldıkca içtim.

Biraz önce okuldan geldim malum seminerlerimiz toplantılarımız devam ediyor..Şimdi de ev işi zamanı bana oturmak yok iyiki siz varsınız bişeyler yazayım bahanesiyle bari oturabiliyorum...anne ev hanımı ve çalışan bayan olmak çok yorucu....allahtan öğretmenim eve erken geliyorum 8 5 çalışanlara rabbim kolaylık versin....

Günaydın kızlar

Çok geçmiş olsun...ikizler mi? Nedense çocuklar deyince ikiz gibi geldi :)

Dün bahçeye gittik...maydonozların otunu aldım kabak salatalık fasulye erik elma topladım...bahçeyi 3 kere turladım...eve geldim ki mahvolmuştum..Ama sporun alasını yaptım....

Bugün neler yedim
Akşam:bahçeden topladığım kabakları zeytinyağlı dereotlu pişirip yoğurtla yemeyi düşünüyorum...

Biraz önce okuldan geldim malum seminerlerimiz toplantılarımız devam ediyor..Şimdi de ev işi zamanı bana oturmak yok iyiki siz varsınız bişeyler yazayım bahanesiyle bari oturabiliyorum...anne ev hanımı ve çalışan bayan olmak çok yorucu....allahtan öğretmenim eve erken geliyorum 8 5 çalışanlara rabbim kolaylık versin....

Sizin bu bahçe olayina da bayılıyorum :) ne güzel...bende bahçe katı bir ev düşünüyorum bakalım...belki ben de gaza gelirim sizi görüp :)

Ben de ogretmenim ama 9-5 çalışıyorum...ama bunun güzelliği de eve hiç iş getirmiyorum, iş ışte kalıyor...ama gerçekten yorucu...hele bu bedenle :/

Bugün neler yedim

Çok geçmiş olsun...ikizler mi? Nedense çocuklar deyince ikiz gibi geldi :)

Sizin bu bahçe olayina da bayılıyorum :) ne güzel...bende bahçe katı bir ev düşünüyorum bakalım...belki ben de gaza gelirim sizi görüp :)

Ben de ogretmenim ama 9-5 çalışıyorum...ama bunun güzelliği de eve hiç iş getirmiyorum, iş ışte kalıyor...ama gerçekten yorucu...hele bu bedenle :/

sabah 8:30 akşam 18:00 ama akşam çıkış belli değil. dün akşam 7 de eve gittim. yemeği hazırla ye kaldır mutfağı topla ertesi güne yemek ayarla 9'dan önce çıkılmıyor mutfaktan. birde oğlan dün havuzdaydı hemen onun malzemeleri makineye attım malum yarında gidecek havuza bakalım 3 gündür güzel devam ediyor kreş işimiz ya inşallah böyle devam eder... bugün bir manava gitmek istiyordum ama öğlen çok sıcaktı çıkamadım bir yere akşama da arkadaşa gideceğiz yine vakit bulursam gitmeye çalışacağım şöyle yeşil yeşil yeşillik alasım var.

Merhaba,
Biliyorsunuz, o hafta kimin misafiriysem o takımın analizini yapıyordum.
Tam turu atmadan hedefime ulaştığım için birkaç takımın analizi eksik kaldı. :34:
Şimdi onları tamamlıyorum.

Takım analiziniz:

Açıklama:
  • İlk sütün; 307.etap bitiş kilosudur.
  • İkinci sütun; 314. etap bitiş kilosudur.
  • Haftalık ortalama kilo farkı 8'e bölünerek hesaplanmıştır.
  • Belirtilen etaplarda olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve haftalık ortalamaları da ona göre hesaplanmıştır.

Bugün neler yedim

Akşam 7:00 de işten çıkıyorum canım iş bitiyormu hayır evde yeni bir mesai başlıyor..Anlamadığım o kadar koşturma ile nasıl hala şişko oluyorum ben yaa
Merhaba,
Biliyorsunuz, o hafta kimin misafiriysem o takımın analizini yapıyordum.
Tam turu atmadan hedefime ulaştığım için birkaç takımın analizi eksik kaldı. :34:
Şimdi onları tamamlıyorum.

Takım analiziniz:

Açıklama:
  • İlk sütün; 307.etap bitiş kilosudur.
  • İkinci sütun; 314. etap bitiş kilosudur.
  • Haftalık ortalama kilo farkı 8'e bölünerek hesaplanmıştır.
  • Belirtilen etaplarda olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve haftalık ortalamaları da ona göre hesaplanmıştır.

Tatlım ellerine sağlık kocaman öptüm seni :16:

Üstteki tabloda bir yanlışlık var sanırım..Zulaley verdiği toplam 1,7 lik kilo ile nasıl haftada ortalama 850 gr vermiş oluyor anlamadım:26:

Son düzenleme:
Sabah : 1 simit
3 zeytin
1 karper
Bir parça beyaz peynir
domates salatalık (uzun bir aradan sonra acaip bir kahvaltiydi :)

Öğle : 300 gr karpuz
5 kasık patlican patates dizme
1 dlm beyaz ekmek

akşam : 150 gr haşlanmış tavuk göğsü
ayran

2,5 lt su

spor yok malesef :(

Sunset kitap

Tatlım ellerine sağlık kocaman öptüm seni :16:

Üstteki tabloda bir yanlışlık var sanırım..Zulaley verdiği toplam 1,7 lik kilo ile nasıl haftada ortalama 850 gr vermiş oluyor anlamadım:26:
Açıklamada yazdığım sebepten..

Sizin üyenizi size anlatayım madem..

Zulaley analiz döneminin başında yani 307. etap bitişinde 74,7 kilo.

309. etapta 73 kiloyla izne ayrılmış. Hala izinli.

Dlayısıyla fark 2 ye bölündü.

herkese hayırlı geceler hemen menümü yazayım

sabah

sucuklu yumurta
peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
bal

ara
3 ceviz

öğlen

nesfit ve yoğurt

ara
5 badem

akşam

kiremitte tavuk
salata
ayran
çok az ekmek

merhaba kızlar bu ypğunluk nezman bitecek..yorgunluktan gozlerim kapanıyor kimseye yorum yazamamak çok kotu yaaa idare ediyorsunuz biliyorum beni sağolun buarada ben bu hafta sonu tartılamayabilirim kaptanım müsabaka var cuma gunu ve yurtta kalacağız tartı bulamacağım buyuk ihtimal bulsamda 20 tane çocuk nasıl gidecem tartılacam bilemedim benim fikrim tartılamazsam beni sabit yada izinli sayarmısınız cuma güünü eğer saat 9.00 a kadar bildirimde bulunmazsam tartılamadım demektir siz nasıl uygun gorurseniz oyle yapalım

gelelim menuyee

sabah: 2 dlm ekmek
zeytin

öğle: 4 yk pilav
sinitzel
domates salatalık
1 kase mercimek çorba

ara: çay
2 top dondurma

akşam: 1 tabak taze fasulye
2 dlm ekmek

dun mesajı yazdıktan sonra gofret yedim ama kızmayın bana adet olamadım hala çok gerginim bel ağrısı beni mahvetdiyor ne yapacam bilmem şu maç bitsed edr ye gitsem
sizi seviyorum beni özleyin...

merhaba kızlar bu ypğunluk nezman bitecek..yorgunluktan gozlerim kapanıyor kimseye yorum yazamamak çok kotu yaaa idare ediyorsunuz biliyorum beni sağolun buarada ben bu hafta sonu tartılamayabilirim kaptanım müsabaka var cuma gunu ve yurtta kalacağız tartı bulamacağım buyuk ihtimal bulsamda 20 tane çocuk nasıl gidecem tartılacam bilemedim benim fikrim tartılamazsam beni sabit yada izinli sayarmısınız cuma güünü eğer saat 9.00 a kadar bildirimde bulunmazsam tartılamadım demektir siz nasıl uygun gorurseniz oyle yapalım

gelelim menuyee

sabah: 2 dlm ekmek
zeytin

öğle: 4 yk pilav
sinitzel
domates salatalık
1 kase mercimek çorba

ara: çay
2 top dondurma

akşam: 1 tabak taze fasulye
2 dlm ekmek

dun mesajı yazdıktan sonra gofret yedim ama kızmayın bana adet olamadım hala çok gerginim bel ağrısı beni mahvetdiyor ne yapacam bilmem şu maç bitsed edr ye gitsem
sizi seviyorum beni özleyin...

Menüyü çok begendim...bravo :)

Back
X