Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çok teşekkür ederim canım :KK66: evet 3lü hanelerden sonra cidden bu rakamlar beni resmen afet gibi hissettirdi :KK70: :KK70: :KK70: gerçi yolum daha çoook uzun :KK66:
Rekor kilom 124.5 kgdu :KK57: 118le de diyetisyene başladım 6 ay evvel :KK66:

Teşekkür ederim canım :KK66: Rabbim 7leri de nasip eder inşallah...Aminnnn
Sorma ev hakikaten çoğu zaman curcuna :KK70: eğlence ve gezme olunca her daim karı koca hazırız :KK71: gece 12de olsa fark etmiyor :KK70:
çok sevindim canım büyük başarı gerçekten :KK9:
aynı biz ya gezmek diyince akan sular durur gecenin 3 ünde canım çekti diye adana dürüm aradık bulamadık en son kız kulesinde dürüm köfte yedik:KK71: ama dedimki eşime bunu saymam adana dürüm olcak :KK70:

Hoşgeldin canım gel sen gel çok güzel işler beceririz beraber :21:

Menü güzel :KK66:

Kııız :KK70:
Yok ya benim ergen stlye bi kardeşim var bi pc oyununa takmış vaziyette onu oynarken tüm evin bağlantısını kesiyo :KK70: yine kesti benim pakette bitti ondan gelemedim :-)

Hoşgeldin tatlım ya arada sen sana ihtiyacımız var :KK66: Zereno Zereno da gelse keşke :KK43:

Hiiiii :KK70: beb sendende zayıf olcam ki 48 olcam :dondurma::KK70:

Okadar zayıfsın ya arada tadını çıkar ne var :süslü:

Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine :KK66:

:KK9:

Canın harikasın çok kısa sürede 55 olursun sen inanıyorum :KK200::KK9:

Canım tebrik ederim ya 8lere geçiş yapmışsın :KK31:
Bende bi 4lere geçsem ah :KK70:
Eşine çok geçmiş olsun allah sağlık sıhhat versin :KK66:
Çok tatlısınız tahmin edebiliyorum çocuklarınuzda ne şanslı ya ev komedi dünyası gibidir :-)
Tadıni çıkarmak sorun değil de ipin ucu kaçarsa ve fark edemezsem (eskisi gibi) senden sorarım hesabı :KK70::KK70:

Sağol canım Zereno Zereno çok yoğun şuan. :KK59:

aayyy ne güzel yaşlar bende ergen olsam keşke :KK70::KK70:
İnşallah canım ama dünkü kız resimlerinden sonra 55 le yetinmiyeceğim kesinleşti :rolleyes:

Demi ya ergenken hayat ne güzelmiş oysaki :KK70:
Bence de ben sana inanıyorum :KK9:

Çok teşekkür ederim canım :KK66: evet 3lü hanelerden sonra cidden bu rakamlar beni resmen afet gibi hissettirdi :KK70: :KK70: :KK70: gerçi yolum daha çoook uzun :KK66:
Rekor kilom 124.5 kgdu :KK57: 118le de diyetisyene başladım 6 ay evvel :KK66:

Teşekkür ederim canım :KK66: Rabbim 7leri de nasip eder inşallah...Aminnnn
Sorma ev hakikaten çoğu zaman curcuna :KK70: eğlence ve gezme olunca her daim karı koca hazırız :KK71: gece 12de olsa fark etmiyor :KK70:

İnşallah ya hedefin ne ? Boyun kaç ?

Çok özendim ya eşinle sana maşallah :KK200:
Çocuklarınız kaç yaşında

Mezun olunca menü paylaşmaya gerek duymadım birde hayatta mutlaka hedefi olmalı insanın.
Zayiflamakti başardım şimdi de ders çalışmam gerek ama adapte olmadım bı türlü.
Mevsimlerde duygu düşünce durumumu çok etkiliyor :confused:
Karışık oldu kaptan :KK48:
Bende çok karmaşık hallerdeyim :KK17:

Ne dersi çalışıyosub kız aöf mi ?
Bende çalışıyorum da :KK53:

çok sevindim canım büyük başarı gerçekten :KK9:
aynı biz ya gezmek diyince akan sular durur gecenin 3 ünde canım çekti diye adana dürüm aradık bulamadık en son kız kulesinde dürüm köfte yedik:KK71: ama dedimki eşime bunu saymam adana dürüm olcak :KK70:

Sizede bir maşallah gelsin o zaman :KK36:

Tadıni çıkarmak sorun değil de ipin ucu kaçarsa ve fark edemezsem (eskisi gibi) senden sorarım hesabı :KK70::KK70:

Sağol canım Zereno Zereno çok yoğun şuan. :KK59:

Bişey olma sen dengelrrsin ;)
Ne yoğunluğu bu böyle acep :confused:

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah :dua: haftanın son çalışma günü ben yine çok mutlu :KK70:takımıma % 1.33 benden hadi gelsin yüzdeler :KK9:
Harikasın canımm.. Akşam yememeye devam dimii..
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı etsin :KK66: hayırlı değil ise de hayırlı olanları gönlümüze yerleştirsin ....Aminnnn

Gece biraz geç yattım ama yine de uykumu almış bir halde uyanabildim şükür :21:
Bugün malum hem bildirim günü hemde benim Diyetisyen kontrolüm :KK66: Sabah tabi tartıya çıktım veeeee sonunda Rabbime binlerce şükür 8leri görebildim :KK71::KK71::KK71::KK71:
Hatta sabah sabah banyoda bir güzel aynadaki yansımamla karşılıklı göbeciklerimi attım sevinç dansımı yaptım :KK70:

Geçen hafta; 90,5 kg
Bu hafta; 89,5 kg
Giden; 1 kg :KK71:
Yüzdesi; 1,10 %

Evde sonuç bu bakalım Sibelde ne göreceğim tartıda :21:
Birazdan da kahvaltımı artık büyük bir keyifle yaparım :KK66:

Sağ olasın canım :KK66: yok kullanmıyorum ama ilk fırsatta yine kan tahlillerimi yaptırmak için doktordan randevu alacağım :KK66: en son 3 ay önce yaptırdım ve sonuçları doktor çok beğenmişti hatta 10 seneden beri içtiğim şeker hapını bile kesti :KK66:
Şimdi gittiğimde yine söylerim herşeye bir bakılsın ki ona göre takviye lazım olursa başlarım bende gerekirse :KK66:

Ya eşim 2.5 sene önce Beyin felci geçirdi ve şükür hasarsız atlattı ( normalde doktorun demesi beyin felci ya direk öldürürmüş yada evlerden ırak ömür boyu makinelere bağlı bir hayata sebep olurmuş :nazar::nazar::nazar: Allahım kimseye vermesin ...Aminnn )
O zamanlar 15 gün kadar hastanede yattık ve sonrasında şükür sadece göz kapağında minik bir sarkma kaldı ama tabi hala günde 5 ilaç kullanıyor ve ara ara yine o belirtiler nüksedince adamcağız yine mi oluyor diye geriliyor :KK43:
Şükür dünki doktor baya rahatlattı onu ve ağrılarının psikolojik olmadığını ama mutlaka başka birşeylere de bakılması gerektiğini söyledi ( hani belki kireçlenme vardır, belki kas yapısında bir zayıflama vardır falan diye bir kaç seçenek sıraladı :KK66: cumartesi komple emara girecek belden yukarısı için ona göre ilaçları değiştirilecek :KK66:

Şükür günümüze :KK68:
Biz karı koca her ne kadar zıtta olsak karakter olarak yinede birbirimizi tamamlıyoruz :KK66: Hep diyorum ne seni benden başkası çeker nede beni senden diye :KK70:
Artık nasıl bir manyaklıysa bizimkisi kavga bile edemiyoruz :KK70: :KK70: :KK70: tam birşeye deli gibi sinirleniyorum tamam bu sefer kesinlikle benim elimden ve çenemden kurtulamaz diyorum hatta tam bayramlık ağzımı açıyorum adamla göz göze geldiğim an beni bir gülme alıyor :KK70: :KK70: :KK70: oda aynı şekilde :KK70: :KK70: :KK70:
Büyük kızım bile hep diyor yahu ne dengesizsiniz hesapta kavga edeceksiniz ama iki dakika bile küs duramıyorsunuzu geçtim kavga bile edemiyorsunuz diye gülüyor :KK70:

Eşimde hemen anaaa katnemmmm bak Aşkım bu bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor diye makaraya bağlar ve bir bakmışsın biz yine mıç mıç olmuşuz :KK70:
Hep diyorum biz karı koca normal değiliz diye :KK70: tabi Rabbim herkese böyle dengesizlik nasip etsin ...Aminnn :KK70:

Çok geçmiş olsun umarım çabucak toparlanırsın :KK66:
Canım Hacamat yaptırsa eşin ehil bi yapandan..

Aleyküm selam canım oynakbasi34 oynakbasi34 :KK54:

Hiç bir çaba karşılıksız kalmıyo senin adına çok sevindim okuduğum yorumlara göre 3 haneli rakamlardan düşnmüşssün tebrik ederim seni :KK66: sen bu azimle böyle devam edersen yakında 6 lara düşüp kzınla abla kardeş gibi gezersin:KK53::KK53:

eşin için mübarek cuma günü hürmetine rabbim şifa versin:dua:
bizde eşimle çok zıt kişilikleriz zıt kutuplar birbirini çekermiş ya ondan heralde:KK60:
Kesinlikle zıt kutuplar birbirini buluyor..

cimbomlukiz cimbomlukiz canım kaç gündür menülerin çok az ve sağlıksızdı. Artıları silmeye çalıştığın için birşey demedim.
Ama bugünden sonra biraz daha dengeli ol olur mu :KK66: daha sağlıklı zayıflayalım.
ayy ayyy aayyy canım eşim beni düşünürmüş :KK70: kesinlikle canım +5 kiloya dönmeden gitsin diye uğraştığımdan bu sabah bişeyler hazırlamaya üşendiğimden evden aşure yedim sabahın 6 sında ama haftasonu gayet sağlıklı kahvaltılar çorba salata gibi dengeli beslenicem canım:KK9:

ayy ayyy aayyy canım eşim beni düşünürmüş :KK70: kesinlikle canım +5 kiloya dönmeden gitsin diye uğraştığımdan bu sabah bişeyler hazırlamaya üşendiğimden evden aşure yedim sabahın 6 sında ama haftasonu gayet sağlıklı kahvaltılar çorba salata gibi dengeli beslenicem canım:KK9:
Tamam anlaştık :KK50:
Akşam erken kapatmaya da devam :21:

**2. Takım 540.Etap**

akrep33( 71 / / / %) Bildirimde bulunmadı
2BHB(61,5 / 61,1/0.4 /% 0.24)
bebekicin(67,4 /67,1 /0,3 / %0,45)
ayperest(53,7 / 53.5/0.2 / %0.37 )
tabitabi (87,1 / / / %) İzne ayrılmak istiyor
zayiflayacgim(73,9/ / /%) sabit
cimbomlukiz( 59,8 /59 /0.8 /%1.33)

2.Takım ortalaması : %

3 gündür ayperest ayperest Ellssa Ellssa le birlite akşam 16.00 dan sonra sabır saatleri oynuyoruz canım :KK70:
Hahah kolaylıklar dilerim canım :deli:
Çok zor bilirim :kızgın:
Demi ya ergenken hayat ne güzelmiş oysaki :KK70:
Bence de ben sana inanıyorum :KK9:

İnşallah ya hedefin ne ? Boyun kaç ?

Çok özendim ya eşinle sana maşallah :KK200:
Çocuklarınız kaç yaşında

Ne dersi çalışıyosub kız aöf mi ?
Bende çalışıyorum da :KK53:

Sizede bir maşallah gelsin o zaman :KK36:

Bişey olma sen dengelrrsin :KK66:
Ne yoğunluğu bu böyle acep :confused:
Yabancı dil çalışıyorum canım malum şuan kursa gidemiyorum :anne:

Zerom iş güç hayat mücadelesinde. :KK70:
HEDEF LİSTESİ başlangıç 62 kg

1. :super: 59.5 :super: hedef görülmeden geçildi :sampiyon:

2. :KK16: 57 :KK16: hedef görülmeden geçildi :KK31:

3. :21: 55 :21: hedefe ulaşıldııııı :KK71:

4. :KK73: 53 :KK73:

5. :KK71: 51 :KK71:

6. :skandal: 49 :skandal:

7. :oha: 48 :oha:

Listem şuralarda dursun :KK70:
48 e çok güldüm :KK70::KK70:

Ayyy inanmıyorum ya :KK70:
Nasıl bi acıktysan artık :confused:
Ben her sabah uyanınxa aklıma ilk gelen kaç kiloyum acaba oluyo hemen çişe gidiyom ordan tartıya :-)
Aynı ben :KK48:

Back
X