Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar

Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı etsin

hayırlı değil ise de hayırlı olanları gönlümüze yerleştirsin ....Aminnnn
Gece biraz geç yattım ama yine de uykumu almış bir halde uyanabildim şükür

Bugün malum hem bildirim günü hemde benim Diyetisyen kontrolüm

Sabah tabi tartıya çıktım veeeee sonunda Rabbime binlerce şükür 8leri görebildim

Hatta sabah sabah banyoda bir güzel aynadaki yansımamla karşılıklı göbeciklerimi attım sevinç dansımı yaptım
Geçen hafta; 90,5 kg
Bu hafta; 89,5 kg
Giden; 1 kg

Yüzdesi; 1,10 %
Evde sonuç bu bakalım Sibelde ne göreceğim tartıda

Birazdan da kahvaltımı artık büyük bir keyifle yaparım
Sağ olasın canım

yok kullanmıyorum ama ilk fırsatta yine kan tahlillerimi yaptırmak için doktordan randevu alacağım

en son 3 ay önce yaptırdım ve sonuçları doktor çok beğenmişti hatta 10 seneden beri içtiğim şeker hapını bile kesti

Şimdi gittiğimde yine söylerim herşeye bir bakılsın ki ona göre takviye lazım olursa başlarım bende gerekirse
Ya eşim 2.5 sene önce Beyin felci geçirdi ve şükür hasarsız atlattı ( normalde doktorun demesi beyin felci ya direk öldürürmüş yada evlerden ırak ömür boyu makinelere bağlı bir hayata sebep olurmuş

Allahım kimseye vermesin ...Aminnn )
O zamanlar 15 gün kadar hastanede yattık ve sonrasında şükür sadece göz kapağında minik bir sarkma kaldı ama tabi hala günde 5 ilaç kullanıyor ve ara ara yine o belirtiler nüksedince adamcağız yine mi oluyor diye geriliyor

Şükür dünki doktor baya rahatlattı onu ve ağrılarının psikolojik olmadığını ama mutlaka başka birşeylere de bakılması gerektiğini söyledi ( hani belki kireçlenme vardır, belki kas yapısında bir zayıflama vardır falan diye bir kaç seçenek sıraladı

cumartesi komple emara girecek belden yukarısı için ona göre ilaçları değiştirilecek
Şükür günümüze

Biz karı koca her ne kadar zıtta olsak karakter olarak yinede birbirimizi tamamlıyoruz

Hep diyorum ne seni benden başkası çeker nede beni senden diye

Artık nasıl bir manyaklıysa bizimkisi kavga bile edemiyoruz

tam birşeye deli gibi sinirleniyorum tamam bu sefer kesinlikle benim elimden ve çenemden kurtulamaz diyorum hatta tam bayramlık ağzımı açıyorum adamla göz göze geldiğim an beni bir gülme alıyor

oda aynı şekilde

Büyük kızım bile hep diyor yahu ne dengesizsiniz hesapta kavga edeceksiniz ama iki dakika bile küs duramıyorsunuzu geçtim kavga bile edemiyorsunuz diye gülüyor
Eşimde hemen anaaa katnemmmm bak Aşkım bu bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor diye makaraya bağlar ve bir bakmışsın biz yine mıç mıç olmuşuz

Hep diyorum biz karı koca normal değiliz diye

tabi Rabbim herkese böyle dengesizlik nasip etsin ...Aminnn
Çok geçmiş olsun umarım çabucak toparlanırsın