- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr 
Oynakbaşı sahalara döndüüüü
Çok şükür dün gece kuşum tekrar hastaneye gidip geldikten sonra bir daha ateşlenmedi
bende deliksiz bir uyku çekip kendime gelebildim 
Bugün eşim işe gitmeyecekmiş bende gönül rahatlığı ile Fitnesse gidebileceğim :)
Cumaya göre 1.8 kg artıdayım ama hiç dert değil çünkü cidden 3 gündür ne beslenme kalmıştı nede su içebilmiştim o yüzden eminim çoğu ödemdir
hallederiz nasılsa
CUmaya kadar sabit görürsem bile mutlu olacağım
kuzum iyi olsun da gerisi önemli değil
Bu arada alıntı yapmıştım ama uçmuş
Geçmiş olsun diyenlerin hepsine çoook teşekkür ederim
Kuşum 7 yaşında ama tabi benim gözümde her daim bebek
Ablası bile bir an yanından ayrılmadı hatta ilk hastaneye gittiğimizde onu götürmedik diye anam bir tripler ben onu büyüttüm okadar hakkım var üzerinde o hastayken benim evde nasıl oturup çizim yapmamı beklersiniz diye
en sonunda eşime nasılsa tahlil sonuçları için bekleyeceğiz git al cadıyı dedim de sakinledi
Nazlı olduğu için dün hastaneye giderken de Ablacığım sen elimi bırakma senin enerjine ihtiyacım var diye onuda yanımızda götürttü
Doktor da şaşırdı ateşin 3 gün devam etmesine ama şükür şu anda daha iyi
tabi yinede bir iki gün daha okula gitmeyecek
artık perşembe inşallah
zaten okulum da okulum diye tuturuyor daha fazla evde zor tutarım
Aaa o konuda fenayım
hatta bazen eşim der kız sana bazen inanamıyorum o an ciddimisin numara mı yapıyorsun anlamıyorum diyor ( oda farkında çoğu zaman ona birşeyleri yaptırmaya çalıştığımı
) bende gülerek istersen şansını bir dene diyorum
yok anam yok bendeki şansa ciddisindir sonra pişman edersin karşı çıktığıma der
Rahmetli KP bile beni Asi gelin ilan etmişti eşimden bir şey için izin almıyorum diye
bende diyordum o benim hayat arkadaşım sahibim değil ve özgürlüğümün kısıtlandığı noktada ben benlikten çıkarım diye
Heee merak etmesin diye sadece haber veririm haberin olsun bugün şuraya gidiyorum diye
Bir tek alışverişte de haber vermeme kızıyor adam
niye arayıp haberin olsun şunu alıyorum şu kadara diyorsun diyor bende gülerek len millet karısından kredi kartı alev çıkarmasın diye ricada bulunur ben iki çırtlatacağım haber veriyorum ona da söyleniyorsun diyorum
Sana verdiysem serbestsin der ama adamcağız köpek gibi çalışıyor belki önemli bir ödeme vardır kartı doldurmayayım diye haber veririm söylenir alsana sana alma diyen mi var diye
Kurallarım ilk günden beri var hatta eşim ilk zamanlar çok şaşırırdı bukadar ayrıntılı niye düşünüyorsun diye ama hep derim ben nasıl benim sınırlarım sorulmadan ihlal edilsin istemiyorsam başkasına da aynı şeyi yapmam yaptırmam diye
Kızlar bile alıştı biliyorlar neye ne tepki vereceğimi
ufaklıkda bir bakışımdan bile anlıyor hemen sen şimdi kesin şunu demek istedin yada şimdi sen bana bunu dersin diye ona söylemek istediğimi benden önce söylüyor
Çocukta olsa fikrini alırım onunda sonuçta bir özeli var
hee ben o şekilde davrandığım içinde bir tek sırrı yoktur benden kızlarımın ( gerçi ufaklığın ağzı gevşek anında anlatır dayanamaz
büyük çok ketumdur ama benden tek gizlisi yoktur
) şükür bu güne kadar tek bir yalanları bile olmadı ( yada ben yakalamadım
) ikiside bilir doğruyu söyle canımı ye modumu
asla kızmam isterse kötü bir şey olsun sadece oturup izah ederim bu yanlış bir daha dikkat et yada atıyorum sınavı kötüyse bu daha sıkı çalışman için sana kamçı olsun bak ne çekerse insan başından çeker diye
daha ilk okulda bile büyük kızıma arkadaşları hep diyorlardı keşke bizim Annemizde seninki gibi olsa diye
bizimki eve gelince anlatırdı yok arkadaşının annesi niye 75 aldın da 100 almadın diye kızarmış hatta eve gidince dövermiş bizimkide saçma Annem 20de alsam canın sağ olsun bir dahakine daha iyi olur dedi annem diyince kız öyle dermiş
Heee şimdi çok şükür dersleri güzel çünkü sistemli çalışmayı da öğrendiler öyle öyle 

Oynakbaşı sahalara döndüüüü

Çok şükür dün gece kuşum tekrar hastaneye gidip geldikten sonra bir daha ateşlenmedi

Bugün eşim işe gitmeyecekmiş bende gönül rahatlığı ile Fitnesse gidebileceğim :)
Cumaya göre 1.8 kg artıdayım ama hiç dert değil çünkü cidden 3 gündür ne beslenme kalmıştı nede su içebilmiştim o yüzden eminim çoğu ödemdir

CUmaya kadar sabit görürsem bile mutlu olacağım

Bu arada alıntı yapmıştım ama uçmuş

Geçmiş olsun diyenlerin hepsine çoook teşekkür ederim

Kuşum 7 yaşında ama tabi benim gözümde her daim bebek

Ablası bile bir an yanından ayrılmadı hatta ilk hastaneye gittiğimizde onu götürmedik diye anam bir tripler ben onu büyüttüm okadar hakkım var üzerinde o hastayken benim evde nasıl oturup çizim yapmamı beklersiniz diye

Nazlı olduğu için dün hastaneye giderken de Ablacığım sen elimi bırakma senin enerjine ihtiyacım var diye onuda yanımızda götürttü

Doktor da şaşırdı ateşin 3 gün devam etmesine ama şükür şu anda daha iyi

Kuzum aynı ben.. Yapamazsın denmemeli bana.. Benimki de nasıl biliyorsan onu yap der.. Bilirki yasak koyarsa ben bildiğimi okicam..
Aslında bana göre yasak koymak karşındaki insanın sınırlarını ihlal etmek gibi gelir.. Üstelik sırf kendi egosu tatmin olsun diye..
Önem verdiğim kavram saygı..
Bu yüzden saygısızlığa tahammül edemem.. Tepkim tabiki kendi bildiğimden şaşmamak olur..
Sevdim kız seni.. Aferin valla..
Kuralların var.. Üstelik bu kuralları da incitmeden, çaktırmadan, güle oynaya uyguluyorsun..
Maşallah sana..
Aaa o konuda fenayım

Rahmetli KP bile beni Asi gelin ilan etmişti eşimden bir şey için izin almıyorum diye

Bir tek alışverişte de haber vermeme kızıyor adam

Kurallarım ilk günden beri var hatta eşim ilk zamanlar çok şaşırırdı bukadar ayrıntılı niye düşünüyorsun diye ama hep derim ben nasıl benim sınırlarım sorulmadan ihlal edilsin istemiyorsam başkasına da aynı şeyi yapmam yaptırmam diye

Çocukta olsa fikrini alırım onunda sonuçta bir özeli var