- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa oyle mi ne kadar fatkli seyler ogreniyorum sevindimAkşam açlığında yağ yakar vücut.. Gündüz açlığı ile akşam açlığı aynı değildir canım.
26dokaklikabkeintisisz iSabah 1 kaşarlı yarım simit 2 çay
Öğle
2 kaşık mantarlı tavuk
6 kare fındık ve çikolata
Akşam
Yok
Spor
25 dk ip(1500 adet)
Hayirlisi olsun insallahAçıkçası daha yeni evliyiz bu kadar erken düşünmüyordum ama olursada dünyanın en mutlu insanı olurum![]()
Ahh keşke benim de bişey yiyesim olmasabişey yiyesim yoktu bugün :/
Sabah kalktığımda akşam yatarken ki kilo arasında yaklaşık iki kg oynuyor bende deDun sabah tartildigimda 66,6 oglen tartildigimda 67,6 geldim . Bugun bir,eczanede tartildim 68,6 geldim![]()
Sadece sabah tuvaletten sonra tartılmalısınız.Sabah kalktığımda akşam yatarken ki kilo arasında yaklaşık iki kg oynuyor bende de
Normali nedir ki bu işin
Öğlene kadar yedin içtin, eczanede de üzerindeki kıyafetlerin ağırlığı farklı. Ayakkabın var ayağında. Fazlan çıkmasa şaşırman lazım canım. Çok normalDun sabah tartildigimda 66,6 oglen tartildigimda 67,6 geldim . Bugun bir,eczanede tartildim 68,6 geldim![]()
Hoşgeldin canım. Akraban kaç kilo verdi o kısmısını merak ettim..
Kesinlikle farkım olsun gecen hafta 7 kilo alip dikkatleri üstüme cekmisken bu haftada vermekle cekeyim![]()
off spor yapmaya hiç mecalim yoktu bugün, az da yedim sabah ceviz peynir yumurta, öğle yoğurt akşam balık salata. Havalar soğudu, bugün hep uykum var gibiydi hasta olmazsam iyidir![]()
Sabah 1 kaşarlı yarım simit 2 çay
Öğle
2 kaşık mantarlı tavuk
Akşam
Yok
Spor
25 dk ip(1500 adet)
Kızlar selaaam
Sabah 1 açma ve çay
Öğle 1 porsiyon lahmacun 1 ayran 3 tane tulumba tatlısı(ama başka hiç tatlı bi şey yemedim. Meyve bilem yok)
Akşam makarna ve köfte
Bugün bebek mevlüdü ne gittim. O lahmacunu da saat taa kaçta yedim. Tatlıyı da yedim. 2 haftadır yememiştim o tarz abur cubur.
Gün boyu yürüdüm.
turşu ne mana acaba?Sabah 2 yumurta peynir yeßillik turşu ve 1 dilim ekmek 1 bardak kefir
Öğle
Sebze yoğurt turşu 1 kase çorba
Bugün aralıksız atladım4 ayda 17 kilo.
Ben de deniyeceğim.
Ara öğün yok.
3 ana öğün var .
Sabah 2 yumurta peynir yeßillik turşu ve 1 dilim ekmek 1 bardak kefir
Öğle
Sebze yoğurt turşu 1 kase çorba
Akşam
İstenildiği kadar et yoğurt salata 1 kase çorba
Hadi bskalım. Kolay grlsin.
Menü güzel.
Acsba kan drğerlerin mi düştü ki.
Ehhh kaptsn fdna değil.
Ama spor süper.
İpi aralıkdız mı atlıyorsun.
Menü olmamış.
Afoyet olsun.
afiyet olsun canım çok güzel olmuş25.11 cumartesi
Sabah 8.00
2 haş yumurta
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
Öğlen 14.30
Dışardaydım 1 kase nesfit
1 bardsk süt
Akşam 19.30
1 kase lahana yemeği
2 köfte
1 kase yoğurt
2 litre su
biraz az sanki menü gerçi çikolata dengelemiş spor çok iyi canım :)Sabah 1 kaşarlı yarım simit 2 çay
Öğle
2 kaşık mantarlı tavuk
Akşam
Yok
Spor
25 dk ip(1500 adet)
biraz kötü bi menü olmuş sanki ama yarına toparlarsın canım :)Kızlar selaaam
Sabah 1 açma ve çay
Öğle 1 porsiyon lahmacun 1 ayran 3 tane tulumba tatlısı(ama başka hiç tatlı bi şey yemedim. Meyve bilem yok)
Akşam makarna ve köfte
Bugün bebek mevlüdü ne gittim. O lahmacunu da saat taa kaçta yedim. Tatlıyı da yedim. 2 haftadır yememiştim o tarz abur cubur.
Gün boyu yürüdüm.
Ben fazla yiyorum siz az :) ortada bi yerde buluşalımbiraz kötü bi menü olmuş sanki ama yarına toparlarsın canım :)